Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Korona estää JAMK tutuksi -päivän vieton – Jyväskylän ammattikorkeakoulu esittelee toimintaansa nyt verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu järjestää tänään toisen asteen opiskelijoille suunnatun virtuaalisen Hakijan päivä -tapahtuman.

Ylen aamu tänään: Mitä tehdä, kun toinen uskoo joulupukkiin ja toinen Jeesukseen? Katso lähetys tästä.

Millaisia vaikutuksia Postin tukilakoilla on arkeen? Vieraana myös mentalisti Pete Poskiparta.

Mikroilmeet paljastavat valehtelijan – mentalisti Pete Poskiparta kertoo, miten

Ilo, inho, pelko, suru, viha, ylimielisyys, yllätys. Olemme tottuneet lukemaan kanssaihmisen kasvoilta, mitä tämä ajattelee. Mutta kuinka lukea toista, jos tämä pyrkii peittämään todelliset tunnetilansa ja esittämään jotain muuta?

Kemiläislähtöinen Marko Fali valittiin Mr. Gay Finlandiksi

Kemiläislähtöinen Marko Fali on valittu Mr. Gay Finlandiksi torstaina käydyssä finaalissa.

Mentalisti Pete Poskiparta: "Seinät lakkasivat määräämästä, mitä seinien sisällä tehdään"

Mentalisti Pete Poskiparta on mielissään siitä, että teattereissa on nykyään sijaa monenlaiselle taiteelle. Taikurin tuore kiertue kuljettaa miehen 15 paikkakunnalle aina Uudestakaupungista Helsingin Finlandia-taloon.

Hassut lorut auttavat muistamisessa – "KOIra KAlusi LOUnaaksi LUun"

Taikuri ja mentalisti Pete Poskiparta suosittelee kehittelemään muistettavista asioista absurdeja tarinoita. Kauppalista pysyy varmuudella mielessä, kun mielikuva hullunkurisista elintarvikkeista saa nauramaan.

Suomen Taikapiiri 70 vuotta – Timo Kulmakko jatkaa johdossa

Rovaniemeltä lähtöjään oleva taikuri ja ohjelmatuottaja Timo Kulmakko jatkaa Suomen Taikapiirin puheenjohtajana. Maamme vanhin taikurien yhdistys täyttää 70 vuotta perjantaina 16. tammikuuta. Yhdistykseen kuuluu nelisenkymmentä alan ammattilais- ja harrastajajäsentä.

Sanattomat viestit voivat olla poliitikolle näkymätön vihollinen

Sanattomalla eli nonverbaalisella viestinnällä on keskustelutilanteissa ja etenkin televisiossa suuri merkitys. Ilmeiden, eleiden ja liikkeiden tasolla on monipuolinen viestinnällinen ulottuvuus, jonka tulkintaa voi harjoitella. Poliitikko voi paljastaa sanattomalla esiintymisellään paljon.

Pete Poskiparta on taikonut jo neljännesvuosisadan

Pete Poskiparta on moneen kertaan taikuudestaan palkittu mentalisti ja taikuri. Hän on myös mies, joka on kertonut avoimesti masennuksestaan.

Olavinlinna muuttuu taikalinnaksi - ja nyrkkeilysaliksi

Mentalisteja ja nyrkkeilijöitä ainutlaatuisella areenallaSavonlinnan kesä jatkuu taikuuden ja urheilun parissa, kun Taikalinna ja Boxing Night tuovat huippumaagikot ja nyrkkeilyn tähdet Olavinlinnaan.

Mentalisti Pete Poskiparta: En näe auroja, vaan harjoittelen

Mentalisti Pete Poskiparta alleviivasi Ylen Aamu-TV:n lähetyksessä tänään keskiviikkona, että mentalismiin ei liity yliluonnollisia kykyjä. Tästä huolimatta mentalisti joutuu usein selittämään, ettei näe ihmisten ympärillä esimerkiksi auroja. Poskiparta on mukana suunnittelemassa skeptikkojen yhdistys Skepsis ry:n paranormaalien kykyjen testejä.

Noora Karma aloittaa kiertueensa juuriltaan Oulusta

Oulun Madetojan salissa on tänään luvassa jännittäviä hetkiä, kun erilaisista tempuistaan ja illuusioistaan tunnettu Noora Karma aloittaa kevätkiertueensa. Televisiosta tuttu mentalisti nähdään ensimmäistä kertaa suuren yleisön edessä Oulussa, johon esiintyjällä on myös sukujuuria.

Koirataikuri kerää klikkejä Youtubessa

Suomalainen Jose Ahonen tuskin tiesi mitä tapahtuisi, kun hän latasi Youtubeen videon, jossa hän taikoo koirille. Video todistaa, että koirat ovat taikatempun edessä yhtä ymmällään kuin ihmiset.

Haluamme tulla huijatuksi

Haluamme uskoa yliluonnolliseen, ainakin pikkuisen. Haluamme tulla hieman huijatuksi. Sitä varten ovat taikurit.

Taikurin kotiinpaluu: Noora Karma Olavinlinnassa

Olavinlinna on perjantai-iltana taikalinna. Maagikko ja mentalisti Noora Karma tuo sinne Taikalinna -näytöksensä. Mukana on kaksi muutakin taikuria, jonglööri ja sellosolisti.

Yle pahoittelee hypnotisoinnista aiheutunutta mielipahaa

Tarkoituksena ei ollut pilailla kenenkään kustannuksella, kertoo Ylen ajankohtaisohjelmien päällikkö Riikka Uosukainen.

Kanervan ja Karman temppu kerää katsojia Yle Areenaan

Linnan juhlien jatkoilla nähdyn hypnoositempun päätteeksi Ilkka Kanerva löysi itsensä makaamasta ravintolan lattialla.

Finland's A-listers due at Independence gala after-party

Star-gazers intending to ogle Yle's Independence gala after-party at downtown Helsinki’s Teatteri restaurant can feast their eyes on a constellation of Finnish A-list personalities.

Linnan jatkoille mahtuu kiinnostavia vieraita - myös mentalisti paikalla

Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintola Teatteriin saapuvat valtakunnan ykkösräppäri, olympiamitalisti ja erityisesti Saksassa kovaan maineeseen nousseen bändin keulahahmo.

Kuuluvatko kunnon bileet itsenäisyyspäivän iltaan?

Linnan juhlien vieraat suuntasivat tänäkin vuonna virallisille jatkoille ravintola Teatteriin. Itsenäisyyspäivää juhlistetaan myös monessa muussa ravintolassa ja yökerhossa ympäri Suomen. Kuuluuko itsenäisyyttä juhlia täysin rinnoin ja railakkaasti vai arvokkaan hillitysti?

Mentalisti Poskiparta huijaa rehellisesti - katso korttitemppuvideo

Turkulaisen tavaratalon asiakkaat ovat saaneet iloisen yllätyksen, kun taikuri ja mentalisti Pete Poskiparta on tehnyt temppuja keskellä vaateosastoa Nenäpäivän hengessä.

TOK tarjosi eniten Pete Poskiparran tempuista

Mentalisti, taikuri Pete Poskiparta on innostunut hyväntekeväisyystapahtuma Nenäpäivästä niin paljon, että halusi tulla mukaan erikoisella tempauksella. Korkeimman tarjouksen esittänyt taho saisi hänet keikalleen valitsemanaan ajankohtana.

Toriparkissa tekoälyä, lähiöelämää ja lomaltapaluustressiä

YLE Turun Radion perjantaiaamujen keskusteluohjelma palasi kesälomalta tositoimiin. Sen kunniaksi Toriparkissa jaettiin vinkkejä työelämään palautumiseen. Riku Korhonen, Janina Andersson ja Pete Poskiparta pohtivat lisäksi puhelinten paikannustietojen uhkia ja mahdollisuuksia sekä turkulaisten lähiöiden kehittämistä.

Toriparkissa teatteria ja nuorten kotibileitä

YLE Turun Radion Toriparkki -keskusteluohjelmassa puhuttivat tällä kertaa nuorten käsistä riistäytyneet kotibileet sekä turkulainen teatteri. Aiheita ruotivat Raija-Liisa Seilo, Mikko Kouki ja Pete Poskiparta.

Taikuri paljastaa huijareiden metkut

Taikuri Pete Poskiparta jatkaa Harry Houdinin ja James Randin jalanjäljissä ja paljastaa kuulijoilleen, millaisia keinoja huijarit käyttävät.

Taikuri Pete Poskiparta oli heittää henkensä tv-ohjelman kuvauksissa

Taikurien temput muuttuvat vuosi vuodelta hurjemmaksi. Kovaa vauhtia kansainvälisille estradeille pyrkivä turkulainen Pete Poskiparta oli vaikeuksissa tv-studiossa, kun edessä oli syövyttävällä hapolla täytetty lasi.