Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ruskaretkeltä lisää tartuntoja Etelä-Pohjanmaalla – Vaasassa tartunnan saanut liikkui ruokapaikoissa

Etelä-Pohjanmaalla todettiin kuusi uutta koronavirustartuntaa ja Vaasassa kaksi.

Vaasassa koronan joukkoaltistuminen opiskelijajuhlissa

Vaasan yliopiston kampuksella järjestetyssä opiskelijoiden vapaa-ajanjuhlassa ja myöhemmin kaupungin ravintoloissa parikymmentä ihmistä altistui koronavirukselle.

Pikaruoka-ala porskuttaa menemään ja kasvaa entisestään

Suurien suomalaisyritysten suunnitelmissa on avata kymmeniä uusia ravintoloita lähivuosina.

"Nämä ovat meidän ylioppilasjuhlamme", totesi Eiranrannassa juhliva ylioppilas – Yle seurasi päättäjäisten juhlintaa Helsingissä

Valmistumista ja koulujen loppua juhlittiin poikkeusoloissa, mutta pandemia tuntui viikonloppuna vain haalealta muistolta.

PKO avaa ravintoloitaan vaiheittain

Joensuussa ravintoloista avaavat maanantaina ensimmäisenä ovensa Amarillo, Fafa’s, Sokoksen Hesburger, Takatasku ja Prisman ravintolat.

Kotipizzan toimitusjohtaja: Koronakriisi voi muuttaa kuluttajakäyttäytymistä pysyvästi – 30 000 uutta verkkoasiakasta parissa viikossa

Ravintolat hakevat helpotusta koronakriisin aiheuttamaan myynnin laskuun noutomyynnistä, mutta kokonaismyynti laskee silti.

Eepee sopeuttaa toimintojaan koronavirusepidemian vuoksi - poikkeusaukioloajat voimaan koko kevääksi

ABC-liikennemyymälöitä suljetaan, ravintoloihin poikkeusaukioloaikoja - bensaa saa automaateista edelleen.

Osuuskauppa Keskimaa kaavailee pikaruokapaikan sulkemista Jyväskylän Matkakeskuksesta

Hesburger Matkakeskuksen toiminta on ollut Keskimaan mukaan jo vuosien ajan tappiollista.

Viherherätyksen kokenut hampurilaiskeisari Heikki Salmela uskoo, että kasviproteiini on tulevaisuuden pihvi – "Saattaa kuulostaa viherpesulta"

Hesburger-yrittäjä panostaa nyt ympäristöasioihin ja vakuuttaa epäilijöille muutoksen olevan todellinen.

Neulojen löytyminen hampurilaisateriasta jää mysteeriksi – poliisi keskeytti tutkinnan, koska tekijästä on epäselvyyttä

Poliisi pitää epätodennäköisenä, että neulat olisivat päätyneet ateriaan ennen myyntitapahtumaa.

Man suspected of sticking nails into protein bars

The incident in a Helsinki grocery store was captured on security camera.

Police asked to investigate reports of needles in French fries

Hamburger chain Hesburger has asked police to find out who, if anyone, put needles inside its French fries in Lahti.

Perhe kertoo Iltalehdelle, että ranskalaisissa oli neuloja – hampurilaisravintola teki tapauksesta tutkintapyynnön poliisille

Hesburgerin selvitysten perusteella näyttää, siltä että neulat olisivat päätyneet Lahdessa tuotteeseen vasta myyntitapahtuman jälkeen.

Hesburgerin myynti kasvoi 7 prosenttia – pikaruokaketju jatkaa ulkomaiden valloitusta

Hesburger aikoo panostaa jatkossa sekä tuotekehitykseen että ulkomaiden laajentumiseen.

Hampurilaisravintolan grilli syttyi palamaan Jyväskylässä

Palokan Hesburgerin henkilökunta aloitti alkusammutuksen ja tyhjensi ravintolan asiakkaista.

Hampurilaisketju Hesburger luopuu muovipilleistä ensi vuonna

Hampurilaisketju Hesburger lopettaa kokonaan muovisten juomapillien käytön Suomessa. 

Auranlaakson ABC sulkee ovensa

Auranlaakson liiketoiminta keskittyy jatkossa autopesuun sekä polttonesteen myyntiin.

McDonald´s korvaa muoviset pillit paperisilla Britanniassa ja Irlannissa – Suomessa katsotaan ensin, miten uudistus toimii isommilla markkinoilla

Suomessa muutkin hampurilaisketjut lupaavat korvaajaa muovipillille, mutta tarkkaa ajankohtaa ei osata vielä kertoa.

Lillukanvarsia, sanoo Hesburger-mies mehupillin kieltämisestä – Heikki Salmela verottaisi raskaasti kaikkea saastuttavaa

Hampurilaisketju Hesburgerin perustaja Heikki Salmela haluaisi lopettaa työn ja yrittämisen verotuksen. Ympäristöveron hän ulottaisi kaikkiin ympäristöä kuormittaviin raaka-aineisiin.

Arttu Wiskarin Gyproc-levyistä tuli huomautus, Jukka-Pojan Cumulus-yhteistyö jäi huomaamatta – Tuotesijoittelu rehottaa populaarimusiikissa, mutta mitä siitä seuraa?

Turkulaisopiskelija teki tutkimuksen tuotesijoittelusta suomalaisessa popmusiikissa. Tulos oli yllättävä: tuotesijoittelu, jopa mainonta, on uinut monen artistin musiikkiin, mutta vain harva myöntää sen. Keskustele aiheesta jutun lopussa.

All Points North Podcast #10: Licia Prehn on disabilities, Ville Seuri on political tremors and Finland's favourite foods

This week's All Points North delves into the challenges faced by the visually-impaired, a politician who walked away from his party, the nation's favourite dishes.

Finnish fast food chain Hesburger opens outlet in Tehran, Iran

The company said that it has expansion plans in Iran and that it intends to open one or two new franchise outlets in the country each year.

Hampurilaisyhtiö Hesburger palkkasi mannekiinikseen kuuluisan kovanaaman: mainoksia tähdittää Chuck Norris

Toimintaelokuvista tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Chuck Norris esiintyy Hesburgerin mainoksissa kevään aikana. Norris vieraili kuvauksissa Helsingissä tiistaina.

Iso osa Matkuksen liikenneaseman palveluista menee tänään kiinni – "Pieni katkos tulee"

Matkuksen liikenneasemalta saa tiistaiaamusta alkaen vain bensaa tai lihaa. Muut toiminnot ovat kiinni, kunnes YIT löytää tiloihin uuden vuokralaisen.

Paljon rasvaa, runsaasti suolaa, olemattomasti kasviksia – asiantuntijan mukaan hampurilaisten ravintosisältötiedot ovat puutteellisia

Hampurilaisannoksesta voi saada jopa puolet päivän suolamäärästä. Terveellisemmän vaihtoehdon voi valita, jos tutustuu pikaruokaravintolan koko valikoimaan, neuvoo ravitsemusalan asiantuntija.

Kilpailu purilaismarkkinoilla kiristyy – Burger King avaa Suomeen kymmeniä uusia myymälöitä

Ulkonasyöjä haluaa ateriansa helposti, nopeasti ja mieluiten illalla. Hampurilaisten ja pizzojen osuus ravintolaruoasta on kasvussa.

McDonald's hävisi hampurilaissodan, mutta Suomen mäkkärikuningatar pysyy tiukkana: "Kulta-ajat eivät ole ohi"

McDonald's-yrittäjä Sirpa Kela sanoo Kova talous -haastattelussa, että hyperkilpailusta huolimatta yksittäisen ravintolan voitot kasvavat. Mäkkärien määrä on pudonnut Suomessa tuntuvasti.

Monday's papers: Tech problems for voters and pensioners, drug crimes, and more about Trump

Among the items in the morning newspaper press were security concerns about electronic voting, the potential for a whole generation to be left behind by online services, and ripples from the US presidential elections.

Etsitkö töitä juuri nyt? Testasimme kolme ammattia, joihin kaivataan tekijöitä

Millainen työ sopii luonteellesi parhaiten? Kokeilimme varastotyöntekijän, hampurilaisten myyjän ja ruokalähetin ammatteja. Alkuun pääsemiseksi ei vaadita pitkää koulutusta.

Lappian majoitus- ja ravitsemisalan esimieskoulutuksesta valmistuneita

Lappian majoitus- ja ravitsemisalan esimieskoulutuksesta on valmistunut huhtikuussa kaikkiaan kahdeksan henkilöä.

Sadat kaveripyynnöt hämmentävät pienipalkkaisten naisten puolustajaa: "Mää oon vaan mää ja ihan tavallinen talliainen"

Nokialainen Anne Nyman kirjoitti Hesburgerin omistajalle avoimen kirjeen työntekijöiden huonoista työtunneista. Sen jälkeen hän on saanut kommentoida pienipalkkaisten asemaa niin lehdissä kuin televisiossa. Kommentointi jatkuu niin kauan kuin asia ihmisiä kiinnostaa, sillä jonkun on puolustettava heikompia.

Heikki Salmela torjuu PAM-aktiivin kritiikin työtunneista: Työntekijät erittäin tyytyväisiä

PAMin valtuutettu Anne Nyman kritisoi Hesburgerin perustajan Heikki Salmelan puheita viikkotyöajan pidentämisestä samalla, kun pikaruokaketju tarjoaa työntekijöilleen vähimmillään vain neljä tuntia töitä viikossa. Salmelan mukaan paikallinen sopiminen synnyttäisi lisää työtä.

Kerros, Big Mac vai Whopper – mikä on suosikkiburgereiden salaisuus?

Tutut nimet ja maut myyvät hampurilaisravintolassa vuosikymmenestä toiseen.Tässä jutussa ei paljasteta kumpi on voitolla, Kerroshampurilainen vai Big Mac, mutta kymmeniä miljoonia klassikoita menee parempiin suihin vuodessa.

Hesburgerin Salmela tylynä yhteiskuntasopimuksesta: Sosiaaliturva on vienyt suomalaisten työhalut

Pikaruokaketju Hesburgerin nokkamies Heikki Salmela sanoo Suomen nousevan talousahdingosta vain lisäämällä työn tekoa. Ylen Kova talous -verkkohaastattelussa Salmela on huolissaan suomalaisten työmotivaatiosta, joka on hänen mielestään heikentynyt sosiaaliturvan takia. Salmela nostaisi työn viikkotunnit nykyisestä 40:stä 45:een.

Ahjokatu katkaistiin yli viikoksi – Kauppakeskus Sepän rakentaminen vauhdissa

Vilkkaasti liikennöity Ahjokatu katkaistiin tänään ajoneuvoliikenteeltä Jyväskylän Seppälässä. Kauppakeskus Seppään rakennetaan vesihuoltoliittymää, minkä takia katu on poikki työmaan kohdalta 9. maaliskuuta saakka. Kevyen liikenteen kulkuun työ ei vaikuta, mutta paikallisliikenteen linja-autojen reitit muuttuvat.

Kireä kilpailu ja lama kurittavat pikaruokabisnestä

Ravintolakohtainen myynti on jatkuvassa laskussa, mutta ravintoloiden määrä on kasvanut. McDonalds sulkee ravintoloitaan ja Hesburger tähyää kannattavampia liikepaikkoja. Alaa rasittaa myös kuluttajien heikko rahatilanne.

Porin Sokoksen Hesburger suljetaan – ketään ei irtisanota

Satakunnan Osuuskauppa lopettaa Porin keskustassa Sokoksessa sijaitsevan Hesburgerin toiminnan kannattamattomana. Työntekijöille tarjotaan työtehtäviä muista osuuskaupan toimipaikoista.

Yt-neuvottelut Porin Sokoksen ravintoloissa

Erityisesti Porin keskustan Sokoksen Hesburgerin liiketoiminta on ollut tappiollista ja myynti on laskenut. Sokoksen ravintolatarjontaa muutetaan.

Kilpailu pikaruokamarkkinoilla on koventunut – trendejä seurataan herkällä korvalla

Vihervaihtoehdot ja eksoottiset maut ovat tulleet perinteisten hampurilaisaterioiden rinnalle. Taattu tuoreus on myös tärkeää. Pikaruoka-ala uskoo, että alan markkinat kasvavat, kunhan talouskasvu pääsee vauhtiin.

MT: Pikaruokaketjujen raaka-aineista alle puolet kotimaisia

Maaseudun Tulevaisuuden kyselyssä osa pikaruokaketjuista yritti tarjota vastaukseksi tuotteiden valmistuksen kotimaisuusastetta. Se ei kuitenkaan kerro raaka-aineiden alkuperästä.

Viideltä aamuyöllä Hesburgerin jonossa – tätä on tuoreen tangokuninkaallisen arki

Aamu-tv:ssä vieraillut entinen tangokuningatar Marita Taavitsainen muistelee, millaisena kuninkaallisen arki näyttäytyi voittoyönä. Kun ruokaa ei ollut tarjolla, kuningatar päätyi kuningas Jari Sillanpään kanssa aamuyöstä purilaisjonoon.

Kahvila- ja pikaruokaketjuista myönnetään: Pakastemarjoja ei kuumenneta

Osa Suomessa toimivista ketjuravintoloista valmistaa juotavat välipalansa kuumentamattomista, ulkomaisista pakastemarjoista, vaikka Evira suosittelee toisin. Toiset ketjut ratkaisevat ongelman käyttämällä vain kotimaisia marjoja tai mehuja ja tiivisteitä.

Kainuulainen marjayritys solmi sopimuksen Hesburgerin kanssa

Kainuulainen pk-yritys Kiantama on solminut sopimuksen hampurilaisketjun kanssa. Hesburgerin smoothieihin menevät marjat ovat jatkossa kotimaisia, pohjoisesta poimittuja.

Onko pelle piilomainontaa? – yritysten ilmaisvierailut kelpaavat päiväkodeille

Oulun varhaiskasvatuksen palvelujohtaja pitää Ronald McDonaldin päiväkotivierailuja piilomainontana. Hän toivoo, että erilaisista yritysten tarjoamista vierailuista päiväkoteihin käytäisiin perinpohjainen eettinen keskustelu. Myös ohjeistusta olisi syytä miettiä.

Hesburger to expand operations in Russia

The Turku-based fast food chain Hesburger is planning to increase its chain of hamburger restaurants in Russia by 30 percent.

Hesburger uskoo Venäjään – avaa 15 uutta hampurilaisravintolaa

Hesburgerin franchising-oikeudet hallitseva yritys aikoo avata 15 uutta ravintolaan Venäjälle. Parin kuukauden mittaisen laajennusoperation jälkeen Venäjällä on 38 Hesburger-ravintolaa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle