Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tanskan mestaruutta vuonna 1992 varjosti karmea tragedia – Christian Eriksenille pelaavan joukkueen tarinassa on hämmästyttäviä yhtymäkohtia

Tanskan kisat alkoivat shokilla. Siitä alkoi matka, jossa on yhä enemmän piirteitä vuoden 1992 satumaisista kisoista. Tältä näyttävät kaksi karmeudessaan kaunista tarinaa.

Uefalta hieno ele: Christian Eriksen ja kuusi ensihoitajaa saivat kutsun EM-finaaliin

Suomea vastaan pelatussa ottelussa kentälle lyyhistynyt Christian Eriksen saatetaan nähdä EM-finaalissa kutsuvieraana. Kutsun saivat myös kuusi Erikseniä pelastamassa ollutta ensihoitajaa.

Kommentti: Vuosikymmeniä vanhan hittikappaleen merkitys muuttui hädän keskellä – tästä toiveikkaasta hetkestä alkoi jalkapallokesän suurin tarina

Koko Tanska elää jalkapalloeuforiassa 80-luvun klassikkokappaleen tahtiin. EM-turnauksessa kovia kokeneet juutit voivat hyvinkin uusia kesän 1992 ihmeellisen uroteon, kirjoittaa Yle Urheilun Jussi Vainikka.

Christian Eriksen on päässyt pois sairaalasta – vieraili Tanskan joukkueen luona leikkauksen jälkeen: "Voin hyvin olosuhteisiin nähden"

Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksenille on tehty onnistunut leikkaus. Hän kertoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin ja on vieraillut maajoukkueen luona.

Tahdistin estänee Eriksenin uran jatkumisen Serie A:ssa

Jalkapallon miesten EM-turnauksen ottelussa Suomea vastaan sydänpysähdyksen saaneen Tanskan tähtipelaajan Christian Eriksenin uran jatkuminen ainakin Italian pääsarjassa on tämän hetken tiedon mukaan ohi.

Christian Eriksenin, 29, uran jatko näyttää epävarmalta – suomalaiskardiologi kertoo ohjeesta, joka sallii vain golfin ja keilaamisen

Urheilukardiologi Kirsi Korpi kertoo, että rytmihäiriötahdistimen saaneita on suositeltu pidättäytymään kovatehoisesta harjoittelusta vuodesta 2005 alkaen. Mitään ehdotonta ohjetta ei kuitenkaan ole.

Äänet päälle! Näin sykähdyttävästi Christian Erikseniä kunnioitettiin – Belgia ja Tanska lopettivat hetkeksi pelaamisen

Tanskan ja Belgian välisessä ottelussa koettiin todella sykähdyttävä hetki. Tanska ja Belgia lopettivat hetkeksi pelaamisen, kun ottelua oli pelattu kymmenen minuuttia. Christian Eriksenin pelinumero on 10.

Kentälle lyyhistynyt Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen saa tahdistimen

Tanskan maajoukkueen lääkärin mukaan lukuisten sydäntutkimusten jälkeen on päätetty, että Christian Eriksen saa rytmihäiriötahdistimen.

Huuhkajien upea ele keräsi maailman huomion – Suomi toivotti lämmittelypaidoillaan Tanskan tähden Eriksenin paranemista

Suomen tullessa verryttelemään ennen Venäjä-ottelun alkua pelaajilla oli päällä lämmittelypaidat, joissa luki "Get well Christian!" (Parane Christian!).

Christian Erikseniltä kuvapäivitys sairaalasta – Valmentajalta hätkähdyttävä tieto: sydänpysähdyksen saanut tähtipelaaja katsoi ottelun loppuminuutit televisiosta

EM-kisojen Tanska–Suomi-ottelu sai lauantaina järkyttävän käänteen, kun tanskalaistähti Christian Eriksen sai sairauskohtauksen. Instagram-päivitys sairaalavuoteesta on tanskalaisen ensimmäinen oma ulostulo aiheesta.

Simon Kjaer riensi epäroimättä pelastamaan Christian Eriksenin henkeä – suomalaiset huippupelaajat kertovat Tanskan kapteenin erityisestä maineesta

Tanskan kapteeni Simon Kjaer ei patsastele parrasvaloissa. Hän johtaa joukkuetta sisältä ja pitää huolen siitä, että organisaation jokainen henkilö voi hyvin.

Miksi huippupelaajan sydän pysähtyi kesken ottelun? Urheilukardiologin mukaan Christian Eriksenin tapaus on erittäin vakava, mutta harvinainen

Jalkapalloilija Christian Eriksen sai Suomea vastaan sydämenpysähdyksen. Hän on edelleen sairaalassa, mutta voinnin kerrotaan parantuneen. Urheilukardiologin mukaan huippu-urheilijoiden terveyttä seurataan tarkasti, mutta jotakin voi silti jäädä huomaamatta.

Tanskalaispelaajat puhuivat ensimmäistä kertaa viikonlopun tunnemyrskystä – "Minulla on ollut mielessäni asioita, joita en toivoisi ajattelevani"

Christian Eriksen on ollut videoyhteydessä Tanskan jalkapallomaajoukkueen kanssa. Pelaajat kertoivat maanantain lehdistötilaisuudessa tuntemuksistaan. Kasper Schmeichel paljasti vierailleensa Eriksenin luona sairaalassa.

Christian Eriksenin tilanne kosketti hollantilaisystävää – sydänvaivoista itsekin kärsinyt Daley Blind poistui kyynelehtien kentältä EM-kisoissa

Hollantilaispuolustaja Daley Blind oli jättää EM-avauksen Ukrainaa vastaan väliin Christian Eriksenin tilanteen takia.

Manageri välitti huojentavan viestin Christian Erikseniltä: "Voin nyt paremmin, mutta haluan ymmärtää, mitä tapahtui"

Tanskalaistähti kertoi italialaislehti Gazetta dello Sportille voivansa jo paremmin. Hän toipuu edelleen sairaalassa sydänpysähdyksestä.

Tanska järkyttyi jalkapallosankarinsa sairauskohtauksesta – aktiivifani: "Luulen, että Tanskan EM-turnaus on nyt taputeltu"

Christian Eriksenin sydämenpysähdyksen jälkeen tanskalaisten EM-kisatunnelma ei ole enää entisellään.

Urheilupsykologian asiantuntija näki tanskalaisten kriisitoiminnassa rohkaisevia merkkejä: "En usko, että kisat ovat heidän osalta tässä"

Urheilupsykologian asiantuntija jakaa kehuja Tanskan joukkueen kapteenille ja muulle joukkueelle toiminnasta vakavan tilanteen keskellä.

Christian Eriksen sai sydänpysähdyksen Suomea vastaan – koronavirushuhuille tyrmäys Tanskan jalkapalloliitosta ja Milanon Interistä

Christian Eriksen sai Tanskan maajoukkuelääkärin Morten Boesenin mukaan Suomea vastaan sydänpysähdyksen. Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand katuu, että joukkue palasi Eriksenin lyyhistymisen jälkeen pelaamaan Suomi-ottelun loppuun.

Huuhkajien dramaattinen avausottelu keräsi miljoonat suomalaiset ruutujen ääreen

Suomen ja Tanskan välisen EM-kamppailun ottelulähetyksellä oli keskimäärin 1,2 miljoonaa katsojaa. Ottelu tavoitti TV2:ssa 2,3 miljoonaa suomalaista. Sovelluksissakin katseluja on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.

Katuva Tanskan päävalmentaja kritisoi Uefan toimintaa Eriksenin sairauskohtauksen jälkeen: "Minusta oli väärin antaa kaksi vaihtoehtoa"

Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand sanoo, että jälkeenpäin ajatellen Tanskan ei olisi pitänyt palata pelaamaan Suomi-ottelua loppun.

Tunteiden vuoristorata – katso tästä Huuhkajien uskomattoman voiton käänteet

Suomi voitti Tanskan 1–0 Joel Pohjanpalon maalilla ja Lukas Hradeckyn rankkaritorjunnalla. Parkenin illassa pelästytti myös Christian Eriksenin lyyhistyminen kentän pintaan.

Dramaattisten käänteiden ottelu pysäytti ja riehaannutti – tältä näytti Helsingissä, kun fanit seurasivat Huuhkajien ja Tanskan taistoa

Huuhkajat voitti Tanskan EM-turnauksen avausottelussa 1–0, mutta luvut eivät kerro koko tarinaa. Pysäyttävän käänteen saanutta ottelua seurattiin henkeä pidätellen. Tämä juttu näyttää, miten Helsingissä historialliseen otteluun reagoitiin.

Kommentti: Huuhkajat teki sensaatiomaisen uroteon dramaattisessa EM-avauksessa – tunteikkaan illan todelliset sankarit olivat silti jossain muualla

Parkenin illasta tuli monin tavoin uskomaton. Suomi kukisti Tanskan vastoin kaikkia odotuksia kentällä, mutta todellinen voittaja oli elämä, kirjoittaa Yle Urheilun Henri Pitkänen.

Juhlallinen jännitys muuttui järkytykseksi kesken Suomen ja Tanskan EM-ottelun – MLL kertoo, kuinka tapahtuneesta voi keskustella lapsen kanssa

Suomen ja Tanskan välinen EM-jalkapallo-ottelu keskeytyi lauantaina tanskalaispelaajan tuuperruttua kentälle. Ottelua seurasi paljon lapsia ja nuoria, joita tapahtuma on voinut järkyttää. Mannerheimin Lastensuojeluliitto ohjeistaa keskustelemaan asiasta rauhoittavasti.

Suomen kannattajat tekivät upean eleen lyyhistyneen Tanskan tähden suojaksi – järkyttävä hetki yhdisti Suomen ja Tanskan kannattajat

Suomalaiset huusivat Kööpenhaminan Parkenilla "Christian", johon tanskalaiset vastasivat "Eriksen". Huuhkaja-kannattajat myös antoivat Suomen lipun tanskalaistähden suojaksi.

Kommentti: Kapteeni osoitti suuruutensa tragedian keskellä – Simon Kjaer juoksi tuupertuneen Christian Eriksenin luo ja kantoi vastuunsa paremmin kuin kukaan

Christian Eriksenin lyyhistyminen kentän pintaan pysäytti urheilumaailman. Simon Kjaer osoitti tuskaisina hetkinä, miksi hän on jalkapallopiireissä rakastettu persoona, kirjoittaa Jelena Leppänen.

Pohjanpalo ja Hradecky Suomen sankarit! Peli keskeytyi karmivasti, mutta jatkui sykähdyttävästi – katso tästä EM-voittopelin kohokohdat

Huuhkajat voitti Tanskan EM-turnauksen avausottelussa numeroin 1–0 (0–0). Järkyttävällä tavalla keskeytynyttä ottelua jatkettiin kahden tunnin jälkeen. Tästä jutusta löydät videoklipit ottelun kohokohdista ja Suomen sankareiden kommentit pelin päätyttyä.

Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen: Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat

Ensimmäinen puoliaika oli loppupuolella, kun tanskalaispelaaja Christian Eriksen tuupertui kentälle. Hänet kuljetettiin sairaalaan. Tanskan jalkapalloliiton mukaan Eriksen on tajuissaan.

Tanskalaispelaajan lisäajan maali vei Interin cupin välieriin – Zlatan Ibrahimovic näki punaista

Voittomaali syntyi AC Milanin verkkoon lisäajan seitsemännellä minuutilla.

Inter kiri voittoon Cagliaria vastaan

Cagliari oli parempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Inter nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 1-3. Voitto oli Interille neljäs perättäinen.

Interin Hakimi liikaa Bolognalle

Inter otti voiton Bolognasta lukemin 3-1. Hakimi kunnostautui maalinteossa ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Salama-alku siivitti Interin voittoon Sassuolosta

Inter vei voiton Sassuolosta tuloksella 0-3. Inter aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Sánchez laukoi avausmaalin 4. minuutilla.

Inter käänsi ottelun Torinoa vastaan toisella puoliajalla

Torino oli vahvempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Inter nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 4-2. Lukaku kunnostautui maalinteossa ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Atalanta ja Inter tasapeliin

Atalanta ja Inter tahkosivat tasapelin maalein 1-1. Viimeisen tasoittavan maalin iski Atalantan Miranchuk 79. minuutilla. Atalanta hallitsi palloa 51 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 9-6 Interin hyväksi.

Inter ja Parma pistejakoon – Perisic tasoitti viime hetkellä

Inter ja Parma päätyivät tasapeliin 2-2. Interin Perisic tasoitti ottelun 90. minuutilla. Inter hallitsi ottelua 62 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 17-4. Hallinnasta huolimatta Parma sai taisteltua itselleen tasapelin.

Inter jätti Genoan nollille

Inter vei voiton Genoasta tuloksella 0-2. Inter hallitsi ottelua 61 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 9-1.

Ibrahimović johdatti AC Milanin voittoon Interistä

AC Milan voitti Interin Serie A:ssa lukemin 1-2. Voitto oli AC Milanille neljäs perättäinen. Ibrahimović johdatti joukkueensa voittoon kahdella maalillaan. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. Inter keräsi yhteensä kolme varoitusta ja AC Milan kolme varoitusta.

Vajaamiehinen Lazio venyi tasapeliin Interiä vastaan

Lazio piti pintansa vajaamiehisenä Interiä vastaan ja taisteli ottelusta 1-1 -tasapelin. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä seitsemän keltaista ja kaksi punaista korttia. Kentältä ajettiin ulos Lazion Immobile ja Interin Sensi.

Inter kiri voittoon Fiorentinaa vastaan

Fiorentinan Kouamé avasi ottelun maalinteon 3. minuutilla. Inter onnistui kuitenkin kääntämään ottelun ja vei lopulta voiton tuloksella 4-3. Voittomaalin teki D'Ambrosio 89. minuutilla.

D'Ambrosion salamamaali siivitti Interin voittoon Atalantaa vastaan

Inter otti voiton Atalantasta lukemin 0-2. Inter aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun D'Ambrosio laukoi avausmaalin 1. minuutilla.

Napoli jäi maaleitta Interiä vastaan

Inter vei voiton Napolista tuloksella 2-0. Napoli hallitsi ottelua 54 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 13-6. Hallinnasta huolimatta Inter onnistui maalinteossa paremmin ja vei ottelun nimiinsä.

Interin Lukaku liikaa Genoalle

Inter kaatoi Genoan Serie A:ssa luvuin 0-3. Lukaku kunnostautui maalinteossa ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Inter ja Fiorentina tahkoivat maalittoman tasapelin

Inter ja Fiorentina tasasivat pisteet maalittomassa ottelussa. Inter oli aktiivisempi hyökkäyspäässä laukomalla 7 kertaa maalia kohti. Inter hallitsi ottelua 66 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 12-6. Hallinnasta huolimatta Fiorentina sai taisteltua itselleen tasapelin.

Roma ja Inter pelasivat tasan – Lukaku tasoitti loppuhetkillä

Roma ja Inter pelasivat 2-2 -tasapelin. Interin Lukaku sinetöi loppulukemat tasoitusmaalillaan rangaistuspotkulla 88. minuutilla. Roma oli ottelussa niskan päällä laukauksilla 6-3 siitä huolimatta, että Inter piti palloa 55 prosenttia ottelusta. Roman pirteästä hyökkäyspelistä huolimatta Inter sai taisteltua itselleen tasapelin.

Inter murskasi SPALin

Inter jyräsi selvään 0-4 -voittoon SPALista. Inter hallitsi ottelua 60 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 11-7.

Inter käänsi ottelun Torinoa vastaan toisella puoliajalla

Torino oli vahvempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Inter nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 3-1. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 8 keltaista korttia. Inter keräsi yhteensä viisi varoitusta ja Torino kolme varoitusta.

Hellas Verona ja Inter pelasivat tasan – Veloso tasoitti loppuhetkillä

Hellas Verona ja Inter pelasivat 2-2 -tasapelin. Hellas Veronan Veloso sinetöi loppulukemat tasoitusmaalillaan 86. minuutilla. Inter hallitsi palloa 57 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 12-10 Interin hyväksi.

Bolognan vahva loppukiri masensi Interin

Inter oli parempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalle mentäessä. Bologna nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 1-2. Ottelun voittomaalista vastasi Bolognan Barrow 80. minuutilla. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä kuusi keltaista ja kaksi punaista korttia. Kentältä ajettiin ulos Interin Bastoni ja Bolognan Soriano.

Inter jyräsi Brescian

Inter otti murskavoiton Bresciasta lukemin 6-0. Inter aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Young laukoi avausmaalin 5. minuutilla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle