Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Emeli Sandé ja Kool & The Gang Pori Jazzeille

Pori Jazz on kiinnittänyt seitsemän uutta esiintyjää kesän festivaaleille. Heinäkuussa Kirjurinluodossa nähdään muun muassa soul- ja pop-tähti Emeli Sandé sekä legendaarinen yhdysvaltalaisyhtye Kool & The Gang.

Emeli Sande palkittiin Britt Awardseissa vuoden levystä sekä parhaana naisartististina

Laulajatar Emeli Sande palkittiin Britannian vuoden parhaimmasta albumista "Our Version of Events" . Sande sai kantaakseen myös parhaan naislaulajan palkinnon.

Olympia-avajaisissa kehnot keikkapalkat - Paul McCartney sai esiintymisestään yhden punnan

Jos musiikin huipputähdet nauttivat yleensä kovista keikkapalkkioista, ei niin ollut Lontoon olympialaisten avajaisten kohdalla. Supertähdet olivat mukana vapaaehtoishengessä.

Emeli Sandé on lauluntekijänä kuin terapeutti

Skotlantilainen soul- ja r'n'b-laulaja Emeli Sandé ponnahti pinnalle vuosi sitten. Alkuvuodesta ensimmäisen levynsä julkaissut laulajatar on vasta 25-vuotias, mutta hänellä on jo pitkä kokemus musiikkialalta. Sandé on ehtinyt tehdä musiikkia muille artisteille, kuten Leona Lewisille ja Susan Boylelle. Työtään lauluntekijänä hän vertaa terapeutin työhön.

Pori Jazziin ei uusia suuria nimiä

Porin jazzfestivaalilla vierailee brittisoulin nouseva tähti Emeli Sandé. Pori Jazz julkisti kesän ohjelmistonsa tiistaina. Festivaali on budjetoitu 52 000 myydyn lipun varaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle