Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Australia teki joulupuiden maailmanennätyksen – näin loistaa yli 500 000 lampun diskokuusi

Australialaispuu rikkoi aiemman valaistujen joulupuiden maailmanennätyksen lähes 150 000 valolla.

Arabiprinssi valmistelee Ouluun elokuvatuotantoa miljoonabudjetilla

Oulussa asuvan palestiinalaissyntyisen prinssi Rami Jaberin uutta lyhytelokuvaa valmistellaan jo. Elokuvaa varten Oulun kaupungilta on anottu muun muassa räjäytysluvat tankille ja autoille.

Orson Welles ja Jari Tervo

Seitsemän kohtausta, jotka järisyttivät Jari Tervoa.

Palkittu Ayrton Senna -dokumentti uusintana lauantaina

Mikäli maanantain Dokumenttiprojekti jäi väliin, erheen voi korjata lauantaina kello 13 alkaen.

Tänään televisiossa: Palkittu dokumentti Ayrton Sennasta

Viaton ja julma, uskonnollinen ja armoton. Formulakuljettaja Ayrton Sennan elämä oli draama, joka palkittuna dokumenttina koskettaa myös muitakin kuin urheilufaneja.

Eroottisen romaanin menestys jatkuu

Esikoiskirjailija EL Jamesin eroottinen romaani rikkoo ryminällä myyntiennätyksiä Britanniassa.

Tulipalo johti evakuointiin elokuvayhtiön teemapuistossa Floridassa

Floridassa Yhdysvalloissa ihmisiä jouduttiin evakuoimaan Universal Studios -elokuvayhtiön teemapuistosta, kun puiston vesivuoristoradan lähellä syttyi tulipalo lauantai-iltana paikallista aikaa. Kukaan ei loukkaantunut.

Intiaan suunnitteilla jättimäinen Bollywood-teemapuisto

Intialaisen miljardööri Anil Ambanin yhtiö neuvottelee lehtitietojen mukaan Universal Studios -yhtiön kanssa elokuva-aiheisen huvipuiston rakentamisesta Intiaan. Wall Street Journalin mukaan Hollywoodin ja Intian Bollywoodin filmiteollisuuden teemoja yhdistävä huvipuisto rakennettaisiin joko New Delhiin tai Mumbaihin.

Jay Leno halusi eroon tv-sopimuksestaan

Jay Leno on kommentoinut NBC-kanavan talk show -kohua. Hän kertoi maanantaina, että halusi eroon ohjelmasopimuksestaan. Samalla Tonight Show'n jättävän Conan O'Brienin fanit ovat osoittaneet mieltään suosikkinsa tukemiseksi.

Comcast ostaa enemmistön NBC Universalista

Yhdysvaltojen suurin kaapeli-tv-yhtiö Comcast on kertonut kaupoista, joiden myötä siitä tulee NBC Universalin enemmistöomistaja ja yksi maan suurimmista viihdekonserneista.

Frankensteinin morsian herätetään henkiin

Elokuvaklassikko Frankensteinin morsian aiotaan herättää henkiin. Universal Pictures- ja Imagine Entertainment -elokuvayhtiöt suunnittelevat jälleen uutta versiota vuoden 1935 hirviöelokuvasta.

Kurt Cobainin elämästä Hollywood-elokuva

Nirvana-yhtyeen Kurt Cobainin elämästä tehdään elokuva. Hankkeen takana on Universal Pictures -yhtiö. Projektissa on mukana myös Cobainin leski Courtney Love, joka on yksi elokuvan tuottajista. Love saattaa myös näytellä elokuvassa.

Simpsoneille kaksi huvipuistoa Yhdysvaltoihin

Simpsonit-tv-sarjan ympärille rakennetaan kaksi omaa huvipuistoa Yhdysvalloissa. Universal Pictures on ilmoittanut, että teemapuistot avataan Floridan Orlandoon ja Hollywoodiin ensi vuoden keväänä.