Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

17-vuotiaan Jeren suosio räjähti netissä – biiseillä jo miljoonia kuuntelijoita

Mikkeliläinen lukiolainen Jere Särkkä voitti Avenged Sevenfoldin biisikilpailun. Nyt nuorukaiselle satelee yhteistyötarjouksia.

Amerikkalaisbändiä asetellaan Metallican saappaisiin

Suomessakin suosittu Avenged Sevenfold on noussut hiljalleen stadionluokan bändiksi. Elokuussa julkaistavalla uudella albumilla yhtye kumartaa konkaribändien suuntaan.

Dream Theater jäi ilman rumpalia

Yhdysvaltalaisen progressiivista metallia soittavan Dream Theaterin rumpali on jättänyt yhtyeen. Mike Portnoy ehti soittaa yhtyeessä peräti 25 vuotta. Portnoy oli myös Dream Theaterin perustajajäsen.

Listaykkönen Avenged Sevenfold Helsinkiin marraskuussa

Heinäkuussa uudella Nightmare -albumillaan ympäri maailmaa listaykköseksi noussut Avenged Sevenfold tekee ensimmäistä kiertuettaan pääesiintyjänä Euroopassa. Kiertue saadaan myös Suomeen marraskuussa.

Chisu albumilistan ykköseksi

Suomen virallisella albumilistalla ykköseksi on noussut Chisun levy Vapaa ja yksin. Albumi on viettänyt listalla jo peräti 46 viikkoa.

Arcade Fire jenkkilistan kärkeen

Kanadalaisbändi Arcade Fire on noussut ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen levyllä The Suburbs. Yhtye kipusi tällä viikolla myös Britannian albumilistan ykköseksi.

Avenged Sevenfold suoraan albumilistan kärkeen

Suomen virallisen albumilistan ykköseksi on noussut suoraan amerikkalainen metallibändi Avenged Sevenfold levyllä Nightmare. Yhyte nousi tällä viikolla myös Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen.

Steve Harrisin tytär lämmittelee Iron Maidenia

Iron Maidenia kesän Suomen-keikoilla lämmittelee basisti Steve Harrisin tytär Lauren. 19-vuotiaan Lauren Harrisin ura sai alkunsa muutama vuosi sitten kun legendaarinen tuottaja Russ Ballard löysi hänet lontoolaisesta pubista.

Avenged Sevenfold lämmittelee Iron Maidenia

Kesällä suomessa esiintyvä heviyhtye Iron Maiden on julkistanut lämittelijänsä. Heinäkuussa Helsingissä ja Tampereella ennen Maidenia esiintyy yhdysvaltainen Avenged Sevenfold.