Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jodie Comer Ylen haastattelussa elokuvasta The Last Duel.

Kuinka kauas keskiajalta on tultu, kysyy The Last Duel -elokuva – näyttelijä Jodie Comer Ylelle: “Naiset taistelevat yhä kehonsa itsemääräämisoikeudesta”

Killing Eve -sarjasta tuttu Jodie Comer tekee vaikuttavan roolin Ridley Scottin historiallisessa, keskiaikaan sijoittuvassa elokuvassa. Sen ytimessä on raiskaus ja se, uskotaanko uhria.

Ben Affleck Matt Damon

Fifa-skandaalista elokuva – mukana kaksi Oscar-voittajaa

Ben Affleck ja Matt Damon ovat mukana tuottamassa elokuvaa, joka perustuu FBI:n myyrästä Chuck Blazerista kertovaan kirjaan.

Leijonasydämen ohjaaja Dome Karukoski

Amerikkalaislehti valitsi Dome Karukosken kiinnostavimpien ohjaajien listalle

Leijonasydän-elokuva sai lehden kiinnostumaan Karukoskesta.

Affleck pitelee Golden Globe -patsasta.

Ben Affleck on seuraava Batman

Vuonna 2015 ilmestyvässä elokuvassa nähdään sekä Batman että Teräsmies.

Kuva elokuvasta Argo.

Argo voitti parhaan elokuvan palkinnon Britannian Bafta-gaalassa

Argon ohjannut Ben Affleck näyttelee elokuvan pääosassa CIA:n agentti Antonio Mendeziä. Elokuva kertoo pankkivankidraamasta vallankumouksen Iranissa 80-luvun taitteessa.

Affleck pitelee Golden Globe -patsasta.

Argo palkittiin parhaana elokuvana Golden Globe-gaalassa

Näyttelijänä maailmanmaineeseen noussut Ben Affleck on palkittu parhaan ohjaajan palkinnolla Golden Globe-gaalassa Yhdysvalloissa. Affleckin ohjaama Argo on palkittu myös parhaana elokuvana.

Argo on aikamatka 1970-luvulle

Iranin islamilaisen vallankumouksen käydessä kuumimmillaan vuonna 1979, ryntää joukko mielenosoittajia Yhdysvaltain lähetystöön ja ottaa 52 amerikkalaista panttivangeiksi. Kaaoksen keskellä onnistuu kuuden lähetystötyöntekijän paeta turvaan Kanadan suurlähetystöön.

Mielenterveyselokuva sai Oscar-nostetta

Toronton elokuvajuhlien pääpalkinnon sai draamakomedia Silver Linings Playbook ennen Ben Affleckin ohjaamaa elokuvaa.

Ben Affleck

Hollywoodissa paljastui tähtien laiton pokeririnki

Liuta Hollywoodin tunnetuimpiin kuuluvia näyttelijöitä on osallistunut laittomaan, korkeiden panosten pokeririnkiin. Amerikkalaisten viestimien mukaan peleihin ovat osallistuneet muun muassa Leonardo DiCaprio, Ben Affleck ja Matt Damon. Peleistä oikeuteen on joutumassa Hämähäkkimiehen roolista tunnettu Tobey Maguire.

Kaksi poliisiunivormuihin sonnustautunutta miestä kävelee vihreäseinäisessä parkkihallissa.

Tähtihetki perjantaina 10.12.

Tähtihetken juontajina toimivat Satu Linnapuomi ja Tarmo Poussu. Tällä viikolla esittelyssä olivatelokuvat Skyline, Machete ja The Town.

Kuva elokuvasta Wall Street 2: Money Never Sleeps.

Wall Street katsotuin elokuva USA:ssa

Wall Street: Money Never Sleeps nousi viikonloppuna Pohjois-Amerikan katsotuimmaksi elokuvaksi. Oliver Stonen ohjaama jatko-osa 1980-luvun menestyselokuvaan avasi kuitenkin suhteellisen vaisusti 19 miljoonan dollarin lipputuloilla.

Tähtihetki: State of Play

Hollywood rakasta renttuja toimittajia, jotka ovat askeleen edellä poliisia. State of Play on onnistunut jännityselokuva tässä lajissa, sanoo Satu Linnapuomi. Tarmo Poussun mielestä filmin teemat ovat virkistäviä mutta kuvaus epärealistista.

Ben Affleckin esikoisohjaus jäihin Britannissa

Yhdysvaltalaisen näyttelijän Ben Affleckin esikoisohjaus on päätetty laittaa jäihin Britannissa. Kadonneesta pikkutytöstä kertovan Gone Baby Gone -elokuvan julkaisemista siirretään, koska sen juoni muistuttaa viime aikoina paljon julkisuutta saaneen brittitytön katoamistarinaa.

Kultainen leijona kiinalaiselokuvalle

Venetsian elokuvajuhlien tämänvuotisen pääpalkinnon, Kultaisen leijonan, on voittanut kiinalaiselokuva Still Life. Filmin on ohjannut Jia Zhang-Ke, ja se kertoo Kolmen rotkon patotyömaan vaikutuksista tavallisten ihmisten elämään.