Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

André Leon Talleyn suuri kauneus ei sulaudu tapettiin

Uusi dokumentti kertoo tyylitaiturin voimauttavan tarinan.

Vogue – muotitoimittajien mahti

Voguen muotitoimittajat päättävät, miltä Vogue näyttää

"Kakskytä castingiä päivässä ja sitten vielä joku näytös, niin kyllä se vähän väsyttää"

Mariina Keskitalo on 18-vuotias hämeenlinnalainen tyttö, joka ei yli 180 sentin pituudestaan huolimatta haaveillut mallin urasta. Vajaat pari vuotta sitten rockfestivaaleilla toinen malli kuitenkin bongasi pitkän ja hoikan tytön, ja nyt Mariina on ollut mukana monien kansainvälisten muotitalojen näytöksissä ja lehtien kansissa.

Louis Vuitton nimesi seuraajan Marc Jacobsille

Nicolas Ghesquièresta tulee luksusmuotitalon uusi taiteellinen johtaja.

Marc Jacobs jättää Louis Vuittonin

Vuodesta 1997 asti luksusmerkki Louis Vuittonin pääsuunnittelijana toiminut Marc Jacobs on siirtämässä oman muotiyrityksensä pörssiin.

New Yorkin muotiviikkoa pääsee vain harva kuvaamaan - Jussi Ratilaiselle jo kolmas kerta

New Yorkissa järjestetään syyskuun alussa yksi maailman merkittävimmistä muotitapahtumista. Kaupungissa 5.-12.9. järjestettävä muotiviikko on tärkeä ponnahduslauta monelle aloittelevalle kuvaajalle. Jussi Ratilainen täydentää muotiviikolla portfoliotaan. 25-vuotias kuvaaja tähtää isoksi nimeksi.

Marc Jacobs kritiikin kohteena - mallit tekevät töitä palkatta

Huippusuunnittelija Marc Jacobs on joutunut kritiikin kouriin, kun on paljastunut ettei hän maksa malleilleen palkkaa. Kohu on noussut New Yorkin muotiviikkojen ajalta, kun aloitteleva 17-vuotias malli Hailey Hasbrook lipsautti, että työskenteli Jacobsille tuntikausia putkeen. Mallisäännösten mukaan ala-ikäinen malli ei saisi työskennellä puolenyön jälkeen, mutta Hasbrookilla oli hurahtanut huippusuunnittelijan leivissä yli aamuneljään ja työaikaa kerääntyi 18 tuntia.