Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Topin punainen mopo kääntää päät – kyytiin mahtuu pino tuoleja ja kolme pöytää

Tavara- tai lavamopoja on Suomessa vähän. Tavaramopo ei kulje kovaa, mutta sillä pystyy kuljettamaan yllättävänkin isoja lasteja. Iittiläinen tavaramopon omistaja esittelee oman kolmipyöräisen menopelinsä videolla.

Italian teiden surkea kunto synnytti skootteriklassikon

Pyhtäällä voi tutustua vanhoihin italialaisiin moottoripyöriin ja skoottereihin. Vanhat Vespat kertovat yhdestä aikakaudesta, mutta myös Italiasta ja muotoilusta.

Kemissä anastetaan Derbi-merkkisiä mopoja

Kemin rikospoliisi on kiinnittänyt huomiota Derbi-merkkisten mopojen anastusten lisääntymiseen. Poliisi kaipaa tapauksista havaintoja.

Ikämiehet hurahtivat skoottereihin

Nuoruuden harrastukset houkuttavat monia uudestaan varttuneemmalla iällä. Kalervo Rautio kunnostaa vanhoja vespoja.

Niklas Ajo kaasutti uransa parhaan sijoituksen

Niklas Ajo päätti sunnuntaina Valenciassa MotoGP-kautensa uransa parhaaseen sijoitukseen. Vasta 17-vuotias Ajo kaasutti Apriliallaan 125-kuutioisissa kahdeksanneksi.

Zarco kaasutti paalulle Misanossa

Ajo Derbiä edustava Johann Zarco otti ratamoottoripyöräilyn MotoGP-kauden toisen paalupaikkansa 125-kuutioisten aika-ajoissa Italian Misanossa. Olkapäävammasta kärsivä Niklas Ajo ei osallistu kauden 13. osakilpailuun olkapäävammansa vuoksi.

Suomalaistallilla mainio päivä Jerezissä

Aki Ajon johtamalla tallilla oli hieno päivä moottoripyöräilyn 125-kuutioisten MM-osakilpailussa Espanjan Jerezissä. Ajo Motorsport sai peräti viisi kuljettajaa kymmenen parhaan joukkoon. Niklas Ajon kisa päättyi jo pian startin jälkeen kaatumiseen.

Varkaita jälleen liikkeellä

Torniossa on ollut liikkeellä varkaita. Putaalla pitkäkyntiset ovat murtautuneet omakotitaloon. Lisäksi kahden kerrostalon pihalta on anastettu skootteri. Skootterit on anastettu Juhannussaaresta ja Kivirannalta.

Oppaat kiitävät turistien avuksi Vespan selässä

Lappeenrannan matkailuneuvonnalla on tänä kesänä kaksi moposkootteria, joita kaupungin oppaat ajelevat vuorotellen. Kielitaito on oppaan tärkein apuväline.

Di Meglio jo 44 pisteen MM-johtoon

Suomalaistalli Ajo Motorsportin ranskalainen Derbi-kuljettaja Mike Di Meglio vankisti entisestään MM-johtoaan ajamalla ratamoottoripyöräilyn Tshekin osakilpailussa vakuuttavasti toiseksi.

Ajo-tallin Di Meglio kotivoitolla MM-kärkeen

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan suomalaistallilla Ajo Motorsportilla ja sen ranskalaisella Derbi-kuljettajalla Mike Di Megliolla, 20, oli aihetta sunnuntaina rajuihin tuuletuksiin sateen kastamalla Le Mansin Bugatti-radalla.

Ajon molemmat kuljettajat MM-pisteille

Aki Ajon johtama suomalaistalli Ajo Motorsport noukki ison tukun arvopisteitä ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan kauden toisessa 125-kuutioisten osakilpailussa Jerezin radalla Espanjassa.

Ajo Motorsportille uusi kalusto ja kuljettajat

Tallipäällikkö Aki Ajon johtama Ajo Motorsport lähtee kaudella 2007 ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan 125-kuutioisten luokkaan uusien kuljettajien ja uuden kilpailukaluston voimin.