Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sinkkuelämää-sarjan Stanfordina tunnettu näyttelijä Willie Garson on kuollut

Alle 60-vuotiaan näyttelijän kuolinsyytä ei ole vahvistettu. Joidenkin medioiden mukaan hän olisi sairastanut haimasyöpää.

Ina Mikkolan kolumni: Sinkkuelämää täytti 20 vuotta – "ajasta jälkeen jäänyt sarja on elitistinen ja stereotyyppinen"

Ikoninen Sinkkuelämää -sarja oli ilmestyessään rohkea ja vallankumouksellinen kuvaus naisen seksuaalisuudesta. Nyt katsottuna Sinkkuelämää tuntuu menneisyyteen jääneeltä ja monessa mielessä ongelmalliselta, kirjoittaa Ina Mikkola.

Sinkkuelämää-sarjan Cynthia Nixon ei ole ainoa – Näyttämö on vaihtunut ennenkin, kun viihdemaailman tähdet ovat siirtyneet politiikkaan

Hollywood syytää tunnetusti tukea demokraateille, mutta moni ammattipoliitikoksi vaihtanut tähti on päätynyt republikaanien riveihin.

Herätys: Tampereen keskustassa kerrostalo tulessa, Turun puukotusten oikeudenkäynti alkaa, etelässä hajanaisia lumikuuroja

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Sinkkuelämää-sarjan tähti Cynthia Nixon pyrkii New Yorkin kuvernööriksi

Jos näyttelijä voittaisi syksyn vaalit, hänestä tulisi New Yorkin ensimmäinen naiskuvernööri.

Alanis Morissette Pori Jazzin lauantain pääesiintyjäksi

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä on konsertoinut pitkällä urallaan vain kerran aiemmin Suomessa. Hän esiintyi Helsingin Arenassa kesällä 1999.

Downton Abbey -kartano avaa ovensa viimeisen kerran

Huippusuosittu tv-sarja Downton Abbey jatkuu ensi viikolla. Uudesta kaudesta tulee faneille katkeransuloinen, sillä se on sarjan viimeinen. Ilmassa on kuitenkin huhuja elokuvasta, joten paluu herraskartanoon voi vielä olla mahdollista. Yle haastatteli sarjan tähtiä Lontoossa.

Pirullinen koru kertoo porilaisuudesta

Jokaisen paljasjalkaisen tai henkisen porilaisen kunniaksi on luotu peräti kaksi korusarjaa. Piru- sekä Jaa mää vai-riipukset kertovat paikkakunnan ajatusmaailmasta.

Tähtihetki arvosteli elokuvat Nainen, pyssy ja nuudelipuoti, Sinkkuelämän säännöt ja Elokuu

Tällä vankan tasaisella kolmen tähden elokuvaviikolla on tarjolla erilaisia ihmissuhdesotkuja. Kiinalaisittain niitä ratkotaan asein komediassa Nainen ,pyssy ja nuudelipuoti. Suomalaista rakkauselämää maahanmuuttajien silmin puolestaan on luvassa dokumentissa Sinkkuelämän salaisuudet. Elokuvassa Elokuu puolestaan on tarjolla nuorta kesäistä lempeä. Tähtihetken vieraana oli Elokuun ohjaaja ja käsikirjoittaja Oskari Sipola.

Sinkkuelämän säännöt on puettu road-movien muotoon

Ohjaus: Tonislav Hristov Alkuperämaa: Suomi 2011 Pääosissa: Tonislav Hristov, Kiril Jovchev, Hristiyan Dimov, Zoran Atanasov S

Maahanmuuttajamiehet opettelevat sinkkuelämän sääntöjä

Perjantaina ensi-iltaan tuleva dokumenttielokuva Sinkkuelämän säännöt kertoo elämänkumppanin etsinnästä maahanmuuttajamiesten näkökulmasta. Elokuvan ohjaaja ja päähenkilö, bulgarialainen Tonislav Hristov ja hänen ystävänsä kertovat kipeästä asiasta komiikan keinoin.

Sinkkuelämän säännöt -elokuva palkittiin Bulgariassa

Suomalainen Sinkkuelämän säännöt palkittiin parhaana dokumenttielokuvana sunnuntaina päättyneillä Sofian kansainvälisillä elokuvajuhlilla Bulgariassa.

Napapiirin sankarit nousi vuoden katsotuimmaksi

Dome Karukosken ohjaama Napapiirin sankarit on noussut katsojatilastoissa vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi Suomessa. Elokuva ohitti tiistaina katsojaluvuissa vuoden katsotuimman paikkaa pitkään hallussaan pitäneen lastenelokuvan Risto Räppääjä ja polkupyörävaras.

Kotimaisilla elokuvilla eniten katsojia yli 30 vuoteen

Kotimaiset elokuvat ovat keränneet tänä vuonna elokuvateattereihin enemmän katsojia kuin kertaakaan yli 30 vuoteen. Jo marraskuun loppuun mennessä katsojamäärä oli 1 770 000. Tämä on yli kaksi kertaa niin paljon kuin viime vuonna, kertoo Suomen elokuvasäätiö.

Amerikkalaistelevisiossa kokeillaan syöpäkomediaa

Yhdysvalloissa kaapelikanavat profiloituvat yhä enemmän tabuaiheisten televisiosarjojen testikentäksi. Maanantaina alkaa syöpäpotilaasta kertova komedia.

Helle passivoinut elokuvissakäyntiä

Suomalaiset ovat käyneet alkuvuonna hieman viime vuotta ahkerammin elokuvissa. Kesällä yleisöä on ollut näytöksissä vaihtelevasti ja pitkään jatkunut hellekausi on jopa hillinnyt elokuvissa käyntiä.

More Finns Living the Single Life

More and more Finns are living alone. Last year the number of singles in Finland increased by nearly 11,000 and singles now account for a whopping 41 percent of all households.

Sinkkuelämää 2 oli juhannusviikonlopun katsotuin

Sinkkuelämää 2 oli jo neljättä viikonloppua perättäin Suomen katsotuin elokuva. Leffateattereiden kävijämäärät olivat juhannusviikonloppuna kuitenkin hyvin alhaisia.

Sinkkuelämää 2 jatkaa Suomen katsotuimpana

Sinkkuelämää 2 oli jo kolmatta viikonloppua perättäin Suomen katsotuin elokuva. Leffan kävi katsomassa tässä viikonvaihteessa yli 20 700 katsojaa. Kaikkiaan elokuvan on nähnyt jo 240 000 suomalaista.

Sinkkuelämää 2 ja Karate Kid viikonlopun katsojamagneetit

Sinkkuelämää 2 jatkaa yhä Suomen katsotuimpana elokuvana. Viikonvaihteessa Sinkkuelämää 2:n kävi katsomassa noin 35 000 suomalaista. Karate Kid sen sijaan täytti teattereita Pohjois-Amerikassa.

Sinkkuelämää 2 kerännyt jo lähes 100 000 katsojaa Suomessa

Sinkkuelämää 2 nousi viikonloppuna Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi. Leffan kävi katsomassa yli 50 000 ihmistä. Viime viikon keskiviikkona ensi-iltansa saaneen elokuvan on nähnyt jo lähes 100 000 suomalaista.

Sinkkuelämää 2 teki huiman avauksen Suomessa

Sex and the City - Sinkkuelämää 2 -elokuva keräsi huiman katsojamäärän Suomen teattereihin ensi-illassa. Keskiviikkona ensi-iltansa saanut leffa veti yhdessä päivässä lähes 24 000 katsojaa.

Sinkkuelämää on naisten yhteinen elämys

Carrie, Miranda, Charlotte ja Samantha ovat taas täällä. Miksi Sinkkuelämää-elokuvat ja tv-sarja kiehtovat kaikenikäisiä naisia ympäri maailman?

Uudessa Sinkkuelämää-elokuvassa seikkaillaan designbarbien ihmemaassa

Keskiviikkona ensi-iltansa saava Sinkkuelämää 2 -elokuva tarjoaa katsojalle kulutusjuhlaa ja pintaliitoa. Itsenäisen kaapelikanavan HBO:n tuottaman Sinkkuelämää-sarjan alkuperäisideasta jää suuren Hollywood-koneiston seurauksena jäljelle vain varjo.

Sinkkuelämää 2 jäi Shrekin jalkoihin Pohjois-Amerikassa

Sinkkuelämää-tarinan kiinnostus alkaa hiipua Pohjois-Amerikassa. Sinkkuelämää 2- elokuva ei onnistunut valloittamaan ensi-iltaviikonloppunaan katsojatilastojen ykköspaikkaa, vaan pisimmän korren veti 3D-animaatio Shrek Forever After.

Sex and the City 2 sai murska-arviot

Sex and the City - Sinkkuelämää 2 -elokuva on saanut maailmalla murska-arviot. Elokuvan uskotaan kuitenkin vetävän fanit sankoin joukoin saleihin. Yhdysvalloissa torstaina teattereihin tulleen Sinkkuelämää-leffan uskotaan päihittävän avausviikonloppunaan toisen suuruutuuden Disneyn Prince of Persia -elokuvan.

Kommentoi: televisiosta tulee aina vääriä ohjelmia.

Vanhoja hyviä ohjelmia ei näytetä televisiossa tarpeeksi tai sitten uusintoja tulee liikaa. Radiossakin soi väärä musiikki. Mielipiteitä ohjelmista on takuulla yhtä monta kuin on katsojaa tai kuulijaakin.

Sinkkuelämää-elokuva saa jatkoa

Sinkkuelämää-elokuvan jatko-osan tekeminen on varmistunut. Elokuvastudio New Line Cinema kertoo, että kaikki neljä Sinkkuelämää-sarjan näyttelijää ovat allekirjoittaneet sopimuksen elokuvan teosta.

Tv-sarja ihmissusista Sinkkuelämää-tyyliin

Amerikkalainen Fox-tv-kanava on tilannut käsikirjoituksen tv-sarjaan nimeltään Bitches, joka kertoo New Yorkissa elävästä neljän naisen ystäväporukasta. Erikoisen sarjasta tekee se, että naiset ovat ihmissusia.

Pokkareiden myynti kasvoi neljänneksen viime kesästä

Taskukirjoja myytiin tämän kesän aikana neljännes enemmän kuin viime kesänä.

Batman jäi Indiana Jonesin ja Sinkkuelämää-elokuvan avauksista Suomessa

Uusi Batman-elokuva keräsi odotetusti suuren katsojamäärän ensi-iltaviikonloppunaan Suomessa. Yön ritari -elokuvan näki kolmen päivän aikana 46 671 katsojaa. Leffa ei kuitenkaan tehnyt vuoden parasta avauksta, sillä Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta sekä Sinkkuelämää-elokuva vetivät avajaisviikonloppuinaan yli 50 000 katsojaa.

Damp Summer Brings Flood of Movie Fans to Theatres

A record number of movie fans have been heading to the cinema this summer. Rainy weather is partly responsible for moviegoers flooding the theatres.

Kesäkuu veti suomalaisia elokuvateattereihin

Elokuvateattereissa rikottiin kesäkuussa katsojaennätyksiä. Finnkinolla ei ole koskaan ennen ollut yhtä vilkasta kesäkuuta. Sen teattereissa kävi 360 000 katsojaa eli 80 000 enemmän kuin edellisessä kesäkuussa.

Sinkkuelämää-elokuva rikkoi 300 000 katsojan rajan

Sex and the City - Sinkkuelämää -elokuva on rikkonut ensimmäisenä tänä vuonna ensi-iltansa saaneista elokuvista 300 000 katsojan rajan. Elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 6. kesäkuuta ja vajaassa kuudessa viikossa elokuvan on nähnyt 304 469 katsojaa.

Kesäkuu ennätysvilkas elokuvateattereissa

Kesäkuu oli ennätysvilkas Suomen elokuvateattereissa. Esimerkiksi Suomen suurimmalle elokuvaketjulle Finnkinolle viime kuukausi oli kaikkien aikojen paras kesäkuu lähes 360 000 katsojalla ja kasvua viime vuoden kesäkuuhun verrattuna oli lähes 80 000 katsojan verran.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle