Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kurt Cobainin kitara huutokaupattiin kuudella miljoonalla dollarilla

Kaikkien aikojen kalleinta kitaraa käytettiin kuuluisalla MTV Unplugged-keikalla.

Kurt Cobainin legendaarinen Unplugged-kitara huutokaupataan – lähtöhinta miljoona dollaria

Vuonna 1994 kuollut grunge-legenda soitti kaupan olevaa kitaraa Nirvanan legendaarisen MTV Unplugged -keikan yhteydessä.

Nirvana-yhtyeen laulajan Kurt Cobainin pesemätön ja tupakan polttama villatakki myytiin huutokaupassa 334 000 dollarilla

Ikonisen vaatekappaleen sanotaan olevan kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan huutokaupattu villapaita.

Ystävyys toi ulkomaalaisten pop- ja rocktähtien valokuvat Kuopioon – katso video

Lontoolaisen valokuvien keräilijän kuvista osa on ensimmäistä kertaa julkisesti esillä. Yhdessä kuvassa Marilyn Monroe näyttää kieltänsä kameralle, tiettävästi ainoan kerran maailmassa.

Kurt Cobain herkkänä ja kamapäissään intiimissä dokumenttielokuvassa

Ennennäkemätöntä materiaalia näyttävä dokumentti Nirvanan nokkamiehestä Kurt Cobainista esitetään kotimaan elokuvateattereissa event cinemassa eli vain parina tapahtumana. Kertaluontoiset näytökset houkuttelevat fanijoukkioita yhteen.

Mokasitko Facebookissa? Se oli pientä – tässä tulee Suomen noloin päiväkirja

Mortified Nation on liike, jossa ihmiset avaavat vanhojen päiväkirjojensa tulenaran sisällön tuntemattomalle yleisölle. Ilmiö on saanut ihmisiä liikkeelle myös Suomessa. Nyt sinullakin on mahdollisuus maistaa myötähäpeää.

Mozart oli oman aikansa Keith Richards tai Kurt Cobain – Mozartista elämäkerta rock-asenteella

Neroutta voi punnita tutkimalla neron vaikutusta omiin kokemuksiin. Näin on tehnyt uusi Mozart-elämänkerturi Antti Vihinen, jonka 1700-luvulla eläneen miehen musiikki saa kyynelehtimään. Elämänkerta Mozartista on tulossa julki syksyllä.

Kurt Cobainin lompakosta löydetyssä viestissä pilkataan laulajan puolisoa

Yhdysvaltalaiskanava pyysi lappusen poliisilta 20 vuotta muusikon itsemurhan jälkeen.

Arttu Silvast: Kapinaton Bieber-sukupolvi

Justin Bieber. Ei varmasti ole teinityttöä maailmassa, jonka huulia tämän nuoren kanadalaisidolin nimi ei olisi joskus kohdannut.

Kurt Cobain teki sooloalbumia ennen kuolemaansa

Nirvana-solistin nauhoittamien demojen huhutaan olevan jopa Nirvanan levyttämää materiaalia parempaa.

Aamun kirjassa 18.11. Alexandra Salmelan 27 Eli kuolema tekee taiteilijan

Prahalainen Angie on 27-vuotias, ja hän pelkää vanhenemista eikä tiedä mitä elämällään tekisi. Angie haluaisi kuolla 27-vuotiaana kuten esikuvansa Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix ja Janis Joplin.

Elvis palasi parhaiten tienaavaksi kuolleeksi julkkikseksi

Elvis Presley on palannut parhaiten tienaavaksi kuolleeksi julkisuuden henkilöksi. Talouslehti Forbesin vuosittaisen listauksen mukaan edesmennyt laulaja tuotti viimeisimmän vuoden aikana perikunnalleen 49 miljoonaa dollaria. Viime vuonna kärkitilan vei Kurt Cobain.

Kenestä uusi Kurt Cobain?

Hollywoodissa yksi syksyn kiinnostusta herättävimmistä roolivalinnoista on, kuka tulee näyttelemään Kurt Cobainia tästä kertovassa elokuvassa.

Courtney Love tuottaa elokuvan Kurt Cobainista

Nirvanan entisen keulahahmon Kurt Cobainin leski Courtney Love aikoo tuottaa uuden elämänkertaelokuvan itsemurhan tehneestä aviomiehestään.

Kurt Cobainin elämästä Hollywood-elokuva

Nirvana-yhtyeen Kurt Cobainin elämästä tehdään elokuva. Hankkeen takana on Universal Pictures -yhtiö. Projektissa on mukana myös Cobainin leski Courtney Love, joka on yksi elokuvan tuottajista. Love saattaa myös näytellä elokuvassa.