Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Viikon 45 vinkit: herkkuja kasari- ja elokuvafaneille!

Ylen parhaat ohjelmavinkit viikolle 45.

Irlannin presidenttikin suree – Dolores O´Riordanin kuolema koskettaa

Irlantilaisyhtye The Cranberriesin laulajan Dolores O`Riordanin kuolema on järkyttänyt niin musiikki- ja viihdemaailmaa kuin Irlannin presidenttiäkin.

Iltatähden lopunajat – heviä, syntikoita ja kasariglamouria

Tv-klassikko palasi 1980-luvulla kotvaksi aikaa ruutuun.

Festarit tuovat potkua bändien videoprojekteihin: "Kun on deadline, niin tulee tehtyä"

23. Oulun Musiikkivideofestivaali esittää tänä vuonna viiden päivän aikana 349 uutta kotimaista musiikkivideota. Kilpailunäytöksissä kisaa 104 teosta. Yksi kilpailussa mukana oleva video on oululaisen Sweat Shop Boysin musiikkivideo, jonka on ohjannut yhtyeen jäsen Riku Rousu.

Kasarimuistojen keräys onnistui – pojat kuuntelivat salaa tyttöjen musiikkia

Nuorten lehdet huolehtivat 1980-luvulla fanikulttuurin ruokkimista ennen internetiä. Suosikin julisteilla vuorattiin seinät ja Rockradio palautti nuoret radion pariin. Sitten tulivat korvalappustreot, musiikkivideot, VHS-kasetit ja kaupalliset radiot. Niin kasaria! -muistitietokeruu vahvistaa, että 1980-luvulla musiikin merkitys nuorisolle korostui entisestään. Ja sen, että pojat kuuntelivat salaa tyttöjen musiikkia.

Live Earth 2015

Kaksituntinen kooste ilmastolähetyksestä

Rockstopin kolmas vuosi

Musiikkiohjelmasarjan kolmas kausi vuosilta 1989–1990.

Video Killed the Radio Star, tv-sarjan viides kausi

13-osainen ohjelmasarja kuuluisista musiikkivideoista

Duran Duran olympiakonsertin pääesiintyjä

Konsertissa on mukana esiintyjiä jokaisesta neljästä Yhdistyneiden kuningaskuntien osasta.

Duran Duran perui Helsingin-keikkansa

Tulevana lauantaina Helsingin Kaisaniemeen odotettu Duran Duranin konsertti siirtyy. Brittiyhtyeen laulaja Simon le Bon kärsii ääniongelmista, joiden vuoksi myös ensi viikolle sovitut Moskovan ja Pietarin esiintymiset on peruttu. KaisaFestiä ei konsertin peruuntumisen vuoksi järjestetä lauantaina lainkaan.

Lakatut varpaankynnet ja muuta kivaa

YLE Turun lauantailähetykset muuttuvat valtakunnalliseksi vuoden alusta. Aamuun tulee uusi onnitteluohjelma "Onnen sävel", johon voi lähettää onnitteluja sähköpostilla, tekstiviestillä, nettisivujen kautta ja perinteisellä postikortilla tai kirjeellä.

Radio Suomen lauantai uudistuu

Radio Suomen lauantaiohjelmisto uudistuu vuoden alusta ja muuttuu samalla valtakunnalliseksi. Musiikkitarjonnassa on huomioitu myös 80-luvun ilmiöt.

YLE Radio Suomen lauantai uudistuu

YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu vuoden alusta ja muuttuu samalla valtakunnalliseksi.

Radio Suomen lauantai uudistuu

YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu ja muuttuu valtakunnalliseksi ensi vuoden alussa. Aamu- ja keskipäivien uusia ohjelmia ovat mm. uusi luontoaiheinen ohjelmasarja sekä 1980-lukuun painottuva musiikkiohjelma.

Maakuntaradioiden lauantailähetykset muuttuvat valtakunnallisiksi

Yle Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu vuoden alusta. Lauantaiaamupäivien lähetys muuttuu valtakunnalliseksi ja esimerkiksi Rytkösen Soitot -toivekonsertin tilalle tulee uusi onnitteluohjelma. Tähän saakka maakunnista on tehty lauantaiohjelmaa viisi tuntia.

YLE Radio Suomen lauantai uudistuu

Radio Suomen lauantain ohjelmatarjonta muuttuu ensi vuoden alusta. Aamuun tulee uusi valtakunnallinen onnitteluohjelma "Onnen sävel". Ohjelmaan voi lähettää onnitteluja sähköpostilla, tekstiviestillä, nettisivujen kautta ja perinteisellä postikortilla tai kirjeellä.

Radio Suomen lauantait valtakunnallisiksi

YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto muuttuu vuoden alusta valtakunnalliseksi. Tämä tarkoittaa muun muassa Keski-Suomen toivekonsertin korvautumista valtakunnallisella toivekonsertilla.

Radio Suomen lauantailähetykset muuttuvat

Radio Suomen lauantain ohjelmisto muuttuu valtakunnalliseksi ensi vuoden alusta. Tällä hetkellä kanavalla on maakunnallista ohjelmistoa aamuseitsemästä puoleenpäivään.

Musiikkiväki laulaa ilmastonmuutosta vastaan

Brittiläinen Duran Duran, saksalainen Scorpions ja yli 50 muuta rockbändiä ja -artistia on ryhtynyt ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun yhteisellä levytyksellä. Beds'r Burning, joka oli australialaisen Midnight Oil -yhtyeen 1980-luvun hitti, on ladattavissa ilmaiseksi internetistä lokakuun alusta alkaen.

Prinsessa Dianan muistoksi suurkonsertti Lontoossa

Prinsessa Dianan muistokonsertin valmistelut ovat loppusuoralla. Sunnuntaina Lontoossa pidettävässä konsertissa esiintyvät muun muassa Duran Duran, Tom Jones ja Elton John.

Ilmastonmuutos teemana YLEn kanavilla

Ilmastonmuutos on teemana YLEn kanavilla kesästä lähtien. Kokonaisuuden avasi lauantaina 7. heinäkuuta Live Earth -konserttitapahtuma, jonka YLE välittää televisio- ja radiokanavillaan heinä-elokuussa.