Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pahuuden monet kasvot Teemalla lokakuun elokuvissa ja dokumenteissa

Murhaajasta diktaattorin myötäilijään – mikä heitä yhdistää?

Charles Mansonista ei tullut rokkitähteä, mutta populaarikulttuuri ei saa tarpeekseen murhakultin johtajasta

Populaarikulttuurin tekijät ovat imeneet vaikutteita Mansonin tarinasta siitä saakka, kun hänet tuotiin oikeuden eteen joulukuussa 1969.

Maanantai 20.11.2017 (radio)

Tutkijat vaihtoivat muovin selluun. Autoilija törmäsi lapseen. Länsimetro kulki hyvin. Satoja valepoliiseja. Saksan hallituksella on ongelmia. Charles Manson on kuollut.

Murhista tuomittu pahamaineinen kulttijohtaja Charles Manson on kuollut

Manson johti kulttia, jonka tekemät murhat järkyttivät Yhdysvaltoja kesällä 1969.

Pahamaineinen kulttijohtaja Charles Manson sairaalaan

Yhdysvaltoja kesällä 1969 järkyttäneiden raakojen murhien suunnittelija Charles Manson on vankilan ulkopuolella. Vahvistamattomien tietojen mukaan hän on vakavasti sairas.

Elämä Mansonin jälkeen (Life after Manson)

Dokumentti Manson kultin jäsenestä Patricia Krenwinkistä.

Charles Manson haki vapautta luultavasti viimeisen kerran

Yhdysvaltalaisen sarjamurhaajan Charles Manson anomus ehdonalaisesta vapaudesta on torjuttu. Anomus oli 12. ja luultavasti viimeinen, sillä Manson on jo 77-vuotias eikä hänellä ole oikeutta uuteen anomukseen 15 vuoteen.

Facebook sulkee vankien tilejä Kaliforniassa

Facebook aikoo sulkea kalifornialaisvankien profiileja. Yhtiö on tähän mennessä sulkenut ainakin kahden vangin facebook-tilit. Viranomaiset selvittävät parhaillaan, onko muihin tileihin kirjauduttu telkien takaa.

Sarjamurhaaja Mansonin seuraaja pysyy vankilassa

Kahden ihmisen murhasta tuomittu Leslie Van Houten pysyy telkien takana kalifornialaisessa vankilassa. Van Houten on tullut tunnetuksi sarjamurhaaja Charles Mansonin seuraajana.

Hippiliikkeen "kuolemasta" 40 vuotta

Tasan 40 vuotta sitten yhdysvaltalaisen kulttijohtaja Charles Mansonin seuraajat tunkeutuivat yksityisasuntoon Beverly Hillsissä ja murhasivat kylmäverisesti raskaana olleen elokuvatähti Sharon Taten sekä neljä muuta. Hirmutyötä pidetään eräänlaisena loppuna 1960-luvulla kukoistaneelle rauhan ja rakkauden valtaa korostaneelle hippiliikkeelle.

Presidentin murhaa yrittänyt pääsee vapaaksi Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain entisen presidentin Gerald Fordin murhayrityksestä tuomittu nainen on määrä vapauttaa vankilasta 16. tätä kuuta. Nainen on ollut telkien takana yli 30 vuotta.