Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nooralotta Neziri ja Jussi Ihamäki

Valmentaja Nezirille: "Älä ajattele mitään - anna mennä"!

Nezirin valmentaja Jussi Ihamäki hakee selitystä alkukauden heikolle menolle.

Nooralotta Neziri kuvassa

Neziri ei murehtinut kehnoa starttia - "Henkisesti tärkeä juoksu, peikko on nyt poissa"

Nooralotta Neziri juoksi pika-aidoissa kakkoseksi Pohjoismaiden hallikisoissa Tampereella.

Nooralotta Neziri kuvassa

Neziri aitoi kovassa seurassa viidenneksi - Kallurista makea revanssi kauden päätteeksi

Nooralotta Neziri päätti yleisurheilukautensa hienosti Brysselissä.

Lotta Harala kuvassa

Maaottelun pika-aidoista farssi - Lotta Harala yksin radalle

Naisten pika-aitojen maaottelufarssi päättyi erikoisella tavalla, kun Lotta Harala sai illan päätteeksi uuden startin.

Urheilujuttuja: Naisten pika-aidat suomalaisilta penkin alle - "Lopetin juoksemisen"

Video: Suomalaisnaiset hämmentyivät "pihahduksesta" – "Tämä on ihan järkyttävää"

Suomalaisnaiset häkeltyivät Ruotsi-ottelun pika-aidoissa starttipistooliin heikosta äänestä. Lotta Harala jopa lopetti juoksemisen, kun hän luuli, että kyseessä on varaslähtö. Myöhemmin Suomen protesti hyväksyttiin, ja kilpailu päätettiin juosta uudestaan. Ongelmia on ollut myös muissa juoksulajeissa.

Susanna Kallur

Tässä Ruotsin joukkue Ratinan taistoihin

Ruotsi on julkistanut joukkueensa viikonvaihteen yleisurheilumaaotteluun Suomea vastaan. Perinteikäs maaottelu järjestetään Tampereen Ratinassa. Miesten seiväshyppy avaa taistot perjantaina ja varsinaiset maaottelupäivät ovat lauantai ja sunnuntai.

Nooralotta Neziri

Neziri jätti idolinsa taakseen: "Nyt otin kunnon voiton"

Nooralotta Neziri jatkoi erinomaisessa vireessä Kuortaneen Eliittikisoissa ja jätti taakseen muun muassa idolinsa Susanna Kallurin.

Nooralotta Nezirin SE-juoksu vauhdissa

Neziri hurjassa iskussa – jälleen uusi Suomen ennätys

Nooralotta Neziri juoksi Kuortaneen Eliittikisoissa jälleen uuden pika-aitojen Suomen ennätyksen. Uusi SE-aika on 12,81.

Susanna Kallur

2189 päivän odotus kannatti yleisurheilussa - maailman eliittiin 13,00-ajalla

Susanna Kallur palasi kuuden vuoden tauon jälkeen suoraan Euroopan huipputasolle.

Susanna Kallur

Saako Ruotsi yllätysedustajan Rion olympialaisiin? - Kallur palasi voittajana kilparadalle

Susanna Kallur juoksi kotikaupungissaan 60 metrin hallikisan voittoon. Ruotsalaisen tavoitteena on juosta pika-aidat Rion olympialaisissa.

Susanna Kallur

Lehti: Susanna Kallur valmis palaamaan kilparadalle - tavoitteena Rion olympialaiset

100 metrin aitojen Euroopan-mestari ja kaksinkertainen 60 metrin aitojen EM-voittaja aloittaa taipaleen kohti kesäkisoja kotikaupungistaan.

Susanna Kallur Pekingin olympiakisoissa.

Karmivan vammakierteen läpikäyneen yleisurheilutähden paluuseen ei uskota - "Aika pienet mahdollisuudet"

Uskomattoman loukkaantumiskierteen kokeneen Susanna Kallurin paluuseen takaisin yleisurheilun parrasvaloihin ei löydy enää uskoa.

Nooralotta Neziri

Neziri treenannut kovempaa kuin koskaan ennen

Nooralotta Neziri on tehnyt onnistuneen talviharjoittelukauden ja pysynyt terveenä. Aiturin hallikauden tavoite on Prahan EM-kilpailujen 60 metrin aitojen finaali

Susanna Kallur.

Ruotsalaistähden kilpailutauon syy onkin raskaus

Susanna Kallurista tulee äiti kesällä. Sen jälkeen tavoitteena on tulla maailman parhaaksi pika-aituriksi.

Susanna Kallur Pekingin olympiakisoissa.

Ruotsin yleisurheilutähden käsittämätön epäonni jatkuu

Susanna Kallur on kilpaillut neljän viime vuoden aikana vain kolme kilpailua. Myös ensi kesä jää väliin.

Pearson tykitti huippuajan MM-halleissa

Australian Sally Pearson juoksi 60 aitojen maailmanmestariksi maailman kärkiajalla 7,73 yleisurheilun MM-hallikisoissa Istanbulissa. Hän nappasi samalla uransa ensimmäisen arvokisamitalin sisäradoilta.

"Ruotsi-ottelun tulevaisuus uhattuna?"

Perinteinen yleisurheilun Ruotsi-ottelu käydään ensi viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla. Lipunmyynti on sujunyt hyvin, mutta Ruotsista tulee tietoja maan parhaiden urheilijoiden poisjäänneistä. Urheiluliiton markkinointijohtaja Jari Töykkä on huolissaan maaottelun tulevaisuudesta, jos tendenssi jatkuu.

Ruotsille taas valtava takaisku - Nyt jäi Olsson sivuun EM-kisoista

Loukkaantumisista kärsinyt Ruotsin loikkahirmu Christian Olsson on taistellut viime viikot aikaa vastaan matkatessaan kohti ensi viikolla alkavaa Euroopan mestaruuskisoja. Torstaina Olsson sanoi nej Barcelonalle.

Susanna Kallur

Kallur ei pysty kilpailemaan Barcelonassa

Sadan metrin aitajuoksun Euroopan mestaruuden vuonna 2006 voittanut Susanna Kallur ei pysty juoksemaan Barcelonan EM-kilpailuissa. Ruotsalaisen sääriluuta on vaivannut tulehdus, joka on estänyt hänen valmistautumisensa yleisurheilukesän tärkeimpään tapahtumaan.

Arkistokuva

Kallurin sisarukset eivät lähde halli-MM-kisoihin

Ruotsalaiset Kallurin sisarukset, Jenny ja Susanna, eivät osallistu maaliskuun yleisurheilun halli-MM-kisoihin, jotka järjestetään Qatarin Dohassa. Kumpikin parantelee vammojaan ja keskittyy kesän EM-kisoihin Espanjan Barcelonassa.

Taas yksi Ruotsin yleisurheilutähti ilmoitti jättävänsä MM-Berliinin väliin

Pika-aitojen Euroopan mestari Susanna Kallur, 28, jättää ensi kuun Berliinin MM-kilpailut suosiolla väliin repaleisen kauden vuoksi. Osakan MM-kisojen nelonen on kärsinyt rasitusmurtumasta ja on siksi kaukana parhaasta juoksukunnosta.

Ruotsi lähettää vain 12 yleisurheilijaa Pekingiin

Ruotsin yleisurheilujoukkue Pekingissä koostuu vain 12 urheilijasta ja maan olympiakomitea jättää rannalle peräti kolme A-rajan rikkonutta yleisurheilijaa. Ruotsin joukkueen kirkkaimpana tähtenä loistaa korkeushyppääjä Stefan Holm.

Kallur aitoi ME-vauhtia Saksassa

Ruotsalainen Susanna Kallur on juossut 60 metrin aitojen uuden halli-ME:n 7,68 Karlsruhen yleisurheiluillassa. Hän paransi Ludmila Engquistin nimissä ollutta entistä ennätystä yhdellä sekunnin sadasosalla.

Frösén kukisti maailmanmestarin ja maailmantilaston ykkösen

Korkeushypyn Suomen mestari Oskari Frösén sijoittui Göteborgin hallikilpailuissa kolmanneksi kauden kotimaisella kärkituloksella 225. Frösén kukisti sekä hallitsevan maailmanmestarin bahamalaisen Donald Thomasin että maailmantilaston ykkösen venäläisen Ivan Uhovin.

Vaasassa mukana iso joukko Euroopan huippuja

Yleisurheilun Euroopan cupin Ykkösliigan kilpailut vilisevät maailmantähtiä tulevana viikonloppuna Kaarlenkentällä Vaasassa. Mukana on niin hallitsevia olympiavoittajia kuin MM- ja EM-kultamitalisteja. TV2 seuraa molempia päiviä erikoislähetyksin.

Häggblom neljänneksi EM-hallikisoissa

Suomen Robert Häggblom ja Conny Karlsson onnistuivat mainiosti sisäratojen EM-kilpailuiden kuulantyönnössä Birminghamissa. Häggblom sijoittui korkeatasoisen finaalin neljänneksi ja Karlsson kuudenneksi. Molemmat työnsivät yli 20 metriä. Kilpailun voitti Mikulas Konopka (SVK), joka työnsi toisellaan 21,57.

Myös Christian Olsson jää pois maaottelusta

Kolmiloikkaaja Christian Olsson liittyy niiden ruotslaisten yleisurheilutähtien joukkoon, joka jää pois ensi viikonvaihteessa käytävästä Ruotsi-Suomi-maaottelusta.

Lehti: Susanna Kallur ei tule maaotteluun

Pika-aitojen Euroopan mestari Susanna Kallur ei osallistu Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaotteluun 25.-26. elokuuta Helsingissä, kertoo Aftonbladet. Kallur osallistuu maaottelun alla Kultaisen liigan kilpailuun Brysselissä.

Suomi tippui superliigasta

Suomen miesten yleisurheilujoukkue tippui Euroopan cupin superliigasta. Suomi sijoittui superliigassa Malagassa yhdeksänneksi eli viimeiseksi. Euroopan cupin voitti Ranska. Suomalaisista parhaiten torstaina suoriutui keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, joka voitti lajinsa tuloksella 85,30. Toiseksi kiskaisi Venäjän Sergei Makarov.