Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Slayerin jäähyväiset, Stam1nan yllätys ja Heilungin shamanistinen riitti – katso kuvat moni-ilmeisestä Tuskasta

Tuska-lauantain pääesiintyjä oli viimeisellä kiertueellaan oleva Slayer. Muinaisskandinaavista kuvastoa tarjoilevan Heilungin huima, pakanallinen keikka oli lauantain kohokohtia. Myös sinfoninen metalli oli hyvin esillä Tuskassa.

Tuska-festivaali uuteen kävijäennätykseen tänä viikonloppuna

Tapahtumaan odotetaan yli 40 000:ta kävijää.

Sonisphere-festivaalissa tuhoa kylväneen myrskyn muistopäivä nosti pintaan tunteita – tällaisia tarinoita te kerroitte

Keskelle Sonisphere-festivaalia iskenyt tuhoisa myrsky jätti yleisöön lähtemättömät jäljet seitsemän vuotta sitten. Näin lukijamme kuvailivat tuntojaan.

Slayer kruunaa Oulun Jalometallin

Metallifestivaali järjestetään viimeistä kertaa Oulun keskustan kupeessa Teatrian ympäristössä. Tämän vuoden pääesiintyjäksi saatu trash-metallin kantayhtye oli pitkään vain järjestäjän haaveissa.

Slayer-yhtyeen kitaristi Jeff Hanneman on kuollut

Hanneman kuoli eteläkalifornialaisessa sairaalassa maksan toimintahäiriön seurauksena.

Warm Bodies on näppärä ja romanttinen b-zombiekomedia

Eletään tulevaisuutta, jolloin Yhdysvaltoja on kohdannut vakava zombie-epidemia. Harvat tartunnalta välttyneet ihmiset asustavat jättimäisten muurien suojaamissa kaupungeissa.

Elokuvateattereissa eletään omituisia aikoja

Kotimaisten elokuvien katsojamäärissä miljoonan raja ylittyi tänä vuonna ennätysnopeasti, alle neljässä kuukaudessa. Samaan aikaan kun kotimaisten elokuvien taloudellinen huippukausi jatkuu, kalliilla tehdyt Hollywood-tuotannot kompastelevat. Digiaikana elokuvateatterit eivät floppeja kauan katsele.

Kahdeksan vuotta Pohjosen kannoilla

Esko Routakorven vieraina olivat haitarinsoittaja Kimmo Pohjonen ja ohjaaja Kimmo Koskela. Lisäksi esittelyssä tietenkin viikon ensi-iltaelokuvat.

Bryan Singer: Jack the Giant Slayer

Bryan Singerin ohjaama Jack the Giant Slayer on tietenkin vanhan Jaakko ja pavunvarsi sadun muunnos ja päivitys.

Slayer saapuu Ouluun

Trashmetallin suunnannäyttäjä, amerikkalainen Slayer on kiinnitetty Jalometalli-festivaalin pääesiintyjäksi. Keikka on yhtyeen ainoa Suomessa tänä vuonna. Jalometalli järjestetään Oulussa elokuussa.

Provinssirockin ohjelma paketissa

Provinssirockin viimeinen kiinnitys on hollantilainen kolmikko NOISIA. Myös tapahtuman mobiiliopas on julkaistu.

Lisää bändejä Provinssirockiin

Tulevan kesän Provinssirockiin on kiinnitetty lisää uusia esiintyjiä. Provinssirockin lipunmyynti alkaa ensi maanantaina.

Musta huumori on nuorallatanssia hyvän maun rajoilla

Äärimmäisen tummaa huumoria viljelevä standupkoomikko Jason Rouse kyllästyi Pohjois-Amerikan ahdasmielisyyteen ja löysi henkisen kotinsa Suomesta.

Synkkää metallia Jäähallissa maaliskuussa

Thrash-metallin hurjat nimet Slayer ja Megadeth saapuvat Helsingin Jäähalliin 17. maaliskuuta. Alansa uranuurtajat kiertävät keväällä muutakin Eurooppaa The Carnage Tourin merkeissä.

Helvetistä itään kapusi klassikkolistalle

Radio Suomessa syyskuussa 2010 käynnistynyt kaikkien aikojen kotimaisen rock-esityksen metsästys on saatu päätökseen. Tuorein kärkeen yltänyt esitys on Kotiteollisuuden Helvetistä itään vuodelta 2003 (sija 9.). Listalle Kultapallille kipusi Hurriganes-yhtyeen Get on vuodelta 1974.

Metallin suurnimien yhteiskeikka esitetään suorana elokuvateattereissa

Speed- ja thrash-metallin neljä suurinta yhtyettä tekevät kesällä harvinaisen yhteiskeikan, joka nähdään samaan aikaan eri puolilla maailmaa. Metallica, Slayer, Megadeth ja Anthrax esiintyvät samalla lavalla Sonisphere-festivaalilla Sofiassa, Bulgariassa.

Sonisphere on kuin raskaan rockin läpileikkaus

Porin Sonisphere-festivaalilla esiintyy vaikuttava otos raskaan rockin ja heavyn keskeisiä artisteja ja yhtyeitä. Festivaali keskittyy pitkän linjan koviin nimiin ja esiintyjät todennäköisesti kiinnostavat hyvin eri tyyppistä ja eri ikäistä yleisöä. Raskaan rockin ja heavyn näkökulmasta ohjelmistoa voisi kutsua perinnetietoiseksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle