Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Linda ja Juuso

Ja viimein kaikki on hyvin – Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan!

Suositun hääohjelman kaksi kauttu julkaistaan 8.5.

TV:n kaukosäädin

Riittääkö aivoton viihde vai kaipaako yleisö ihmisjahtia – onko tosi-tv:n keksittävä aina jotain uutta?

Tutkija uskoo, että katsojat ovat turtuneet. Mikään ei enää riitä. Temptation Islandiin mukaan lähtenyt Jussi Haapala luottaisi vielä aivottoman viihteen vetovoimaan.

Piirretyssä kuvassa kiharapäinen nainen keskellä ja mies ja nainen hänen takanaan.

Naimahommia

Osa 10: Ystäviä myötä- ja vastoinkäymisissä. Kirje: Emma

Janita ja Sami

Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

Jenna ja J-P

Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

Sarjatuli: Sinkkulaiva vs. Satuhäät

YleX Jatkot laittavat joka viikko kaksi sarjaa vastakkain ja käsittelee kyseisiä sarjoja monesta eri kulmasta joka ilta maanantaista torstaihin. Torstaina selviää kumpi nousee Sarjatulesta voittajaksi ja kumpi jää tuleen makaamaan.

Näin Satuhäät-ohjelman pareilla menee nykyään – katso tuore jakso

Suositun Satuhäät-ohjelman kymmenes tuotantokausi alkoi maanantaina 23. helmikuuta erikoisjaksolla, jossa tavattiin neljä aiempien vuosien paria.

Henkilö käyttämässä Googlen hakukonetta.

Oikeus tulla unohdetuksi: Google poisti Ylen Satuhäät-sarjan sivulle johtavia hakutuloksia

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Google poistaa Ylen sivuille johtavia hakutuloksia. Google on hyväksynyt 53 prosenttia saamistaan poistopyynnöistä.

Zombiepariskunnan hääkuva.

Toisenlaiset satuhäät – video

Zombiehäissä kukaan ei sano: "Kunnes kuolema teidät erottaa".

Vielä ehdit katsoa viimeisen Satuhäät-jakson – nyt jatketaan uusinnoilla

Suositun Satuhäät-ohjelman kauden viimeinen jakso nähtiin tv:ssä viime viikolla. Ohjelma on vielä tänään 21. huhtikuuta katsottavissa Yle Areenassa. Tulevat jaksot ovat uusintoja.

Vappu Pimiä pyytää Satuhäät-klubilaisilta anteeksi Ylellä

Vappu Pimiä on Satuhäät-ohjelman suuri fani.

Illan Satuhäät: Vihkimisen jälkeen kahdestaan illalliselle

Satuhäät-pari vihitään Espanjassa vain muutaman todistajan läsnä ollessa ja juhla-illallinen nautitaan kaksin ravintolassa.

Illan Satuhäät: Kaaso on sulhasen ex

Illan Satuhäät-jaksossa seurataan Emma Martimon ja Juha-Matti Riihiniemen häitä ja niiden suunnittelua. Ohjelmassa paljastuu, että parin suhdekiemuroita voisi kutsua Tornion Kauniiksi ja Rohkeiksi.

Kalle ja Jatta Kalasniemi

Raisiolaispariskunnalla riitti pokkaa - koko Suomen arvosteltavana Satuhäissä

Jatta ja Kalle Kalasniemi vihittiin avioliittoon viime kesänä Liedossa. Suurissakin häissä hääparia tiirailee muutaman sadan henkilön vierasjoukko. Jatan ja Kallen häitä arvosteli oli koko Suomi.

Illan Satuhäät: Epäröinnin jälkeen pikavauhdilla talo, kaksi lasta ja kihlat

Illan Satuhäät-jaksossa seurataan Jatta Lindgrenin ja Kalle Kalasniemen häitä ja niiden suunnittelua. Parin suhde eteni pikavauhdilla pienen alkukangistelun jälkeen.

Hanna Lumme

Näkökulma: Nokkela visertäjä nauttii some-julkisuudesta

Sosiaalisessa mediassa peesaaja ei pääse pitkälle ja verbaaliakrobaatinkin on hiottava sanansäilänsä teräväksi päästäkseen toisten suosioon. Vaikka yhteisöllisyyden väitetään rapistuvan, somessa samanhenkiset löytävät toisensa ja muiden kanssa voi käydä kiihkeitäkin väittelyitä, kirjoittaa kolumnissaan toimittaja Hanna Lumme.

Illan Satuhäät: Kahden lapsen ja masennuksen jälkeen vihille

Satuhäiden jaksossa tänään 3.3. seurataan kun kaupan kassaneiti ja metallimies astuvat avioliittoon.

Seuraava Satuhäät-jakso: Isossa uusioperheessä viisi poikaa

Seuraavassa Satuhäät-jaksossa nähdään, kuinka häät suoritetaan pienellä budjetilla. Maiju ja Petri ovat varsinaisen suuruusioperheen vetäjät.

Satuhäät: Sulhanen haki kosinta-apua Googlesta

Lähihoitajaopiskelija ja automekaanikko sanovat tahdon maanantaisessa Satuhäät-jaksossa.

Oletko menossa naimisiin tänä vuonna - ilmoittaudu mukaan Satuhäät-ohjelmaan

Huippusuosittu Satuhäät-ohjelma hakee uusia pareja tulevalle tuotantokaudelle.

Hääkakun koristehääpari

Tampereen seurakunta jakaa seksuaaliterapeutin ohjeita tuoreille hääpareille - katso lista

Ylen Satuhäät -ohjelmassa kuultu papin vihkipuhe on herättänyt vilkasta keskustelua mediassa. Keskustelun innoittamana Tampereen seurakunnat pyysi seurakuntien perheneuvontatyön johtajalta, pari- ja seksuaaliterapeutti Heikki Syrjämäeltä kymmenen kohdan listan onnellisempaan parisuhteeseen.

Satuhäät-tuottaja: Tyypillistä rakkaustarinaa ei ole

Satuhäät-ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristimeri vieraili YleX:ssä Aleksi Ruuskasen vieraana. Tuottaja kertoi, ettei ohjelmaan mukaan pääsevien hääparien hääsuunnitelmilla ole varsinaisesti mitään väliä, vaan parin tulee itse olla riittävän kiinnostava.

Krista Siegfrids laulamassa

Krista Siegfridsin naimisiinmeno ratkeaa lauantaina UMK-finaalissa

Marry me - kappaleensa videolla Krista Siegfrieds menee naimisiin. Myös tosielämän poikaystävä on uhannut kosia, jos Krista valitaan Suomen edustajaksi Euroviisuihin. Kaskisista kotoisin olevan Krista Siegfriedsin tulevaisuus ratkeaa lauantaina, kun UMK-voittaja valitaan..

Krista ja Keijo Karjalainen

Pankki herkisti Satuhäät-miehen kosimaan polvillaan

Pankkikäynti Nummelassa herkisti ison miehen ja hän polvistui keskellä pankkia kosimaan ex-vaimoansa. Näin tapahtui Ylen suositussa Satuhäät-ohjelmassa esiintyville Krista ja Reijo Karjalaiselle. Satuhäät-ohjelma on tirkistellyt suomalaista yhteiskuntaa jo kahdeksan kauden ajan.

Satuhäät palaa kiltimpään kaavaan – kohut laskivat hakijamääriä

Satuhäät palaa tänään maanantaina ruutuun uusin jaksoin. Ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristmeri kertoi Yle Puheessa, että ohjelma on palannut hieman perinteisempään malliin.

Satuhäät alkaa: Karaokerabaarissa tavannut pariskunta menee vihille

Huippusuosittu Satuhäät-sarja palaa tänään ruutuun uusin jaksoin.

Satuhäät saa jatkoa – luvassa muun muassa BB-kisaajan häät

Suosittu Satuhäät-ohjelma saa jatkoa tammikuussa.

Aviopari käsi kädessä.

Pikavihkiminen kiinnostaa - pikakaste ei niinkään

Kotkassa aikaisemmin järjestetyt pikavihkitilaisuudet ovat vetäneet toistakymmentä paria. Kymin seurakunnassa ensimmäistä kertaa järjestettävä pikakastetilaisuus ei ole saanut vielä yhtään ilmoittautumista.

torihääpari taija pynnönen toni hakkarainen

Torihäissä ei ole kuokkavieraita

Taija Pynnönen ja Toni Hakkarainen sanovat lauantaina toisillensa "tahdon". Perinteisiä häitä on kuitenkaan turha odottaa, sillä morsian pukeutuu pinkkiin ja vihkiminen tapahtuu Lahden torilla, kaiken kansan keskellä.

Krista ja Keijo Karjalainen

Meän perältä haetaan Satuhääparia

Ylen kakkonen haluaa Satuhäät-ohjelmaan parin Meri-Lapista. Vaikka parikin, vihjaa ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristmeri. Ohjelmaa on tehty jo kahdeksan tuotantokautta ja sen historiassa yksi kihlapari on Kemissä sanonut toisilleen tahdon. Kaikkiaan sadan parin häät on nähty televisiokoosteena.

Anri ja Ilpo Kähkönen

Satuhäiden Anri sai Ilponsa – ja Miljan

Kiteeläisen nuorenparin Anri ja Ilpo Kähkösen Satuhäät Yle TV2:ssa keräsi taannoin yli 420 000 katsojaa, ja Yle Areenastakin häitä on katsottu yli 40 000 kertaa. Ilpo on saanut kylillä osakseen onnitteluja; internetissä puolestaan käy keskustelu Anrin seksuaalivähemmistöön kohdistamasta heitosta.

Toriparkissa Nokiaa, prinssihäitä ja vappupuheita

Muuttuiko 1 400:n nokialaisen irtisanominen jotenkin hyväksi uutiseksi? Pitääkö miettiä mitä maksaa kun prinssi saa prinsessansa maailman suurimmissa häissä? Pitäisikö vappupuheissa olla sisältöäkin? Tällaisia pohdittiin Toriparkissa tällä kertaa.

Minttu ja Janne Saarinen, Satuhäiden Poni ja Aasi

Poni ja Aasi saavat toisensa

Kun Poni ja Aasi sanovat tahdon, paikalla on satuolentoja, pehmoleluja ja karvaisia kavereita. Mintun ja Jannen häät eivät olleet jäykistelyä tai pompöösiä näyttämistä. TV2 näyttää, millaiset olivat kesäiset Satuhäät.

Maria Riesch.

Riesch harkitsee lopettamista jo Sotshin kisojen jälkeen

Saksalainen alppihiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja Maria Riesch ilmoitti tiistaina, että hän aikoo avioitua ensi keväänä ja päättää mittavan uransa luultavasti jo Sotshin 2014 talviolympialaisten jälkeen.

Vihkisormukset naisen ja miehen sormissa.

Vihdin kirkossa vihitään yöhön asti

Vihdin seurakunta järjestää lauantaina Hääyön, jossa pareja vihitään avioliittoon puolen tunnin välein. Vihkimisiä jatketaan keskiyöhön asti.

Kirsi ja Sami Rintamäki

"Kun on vahva tahto, niin tahtoo aina"

Kirsi Raunio ja Sami Rintamäki vihittiin televisokameroiden edessä Satuhäät -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Tänä talvena he viettävät viidettä hääpäiväänsä ja perhe on kasvanut kahdella lapsella.