Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ja viimein kaikki on hyvin – Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan!

Suositun hääohjelman kaksi kauttu julkaistaan 8.5.

Riittääkö aivoton viihde vai kaipaako yleisö ihmisjahtia – onko tosi-tv:n keksittävä aina jotain uutta?

Tutkija uskoo, että katsojat ovat turtuneet. Mikään ei enää riitä. Temptation Islandiin mukaan lähtenyt Jussi Haapala luottaisi vielä aivottoman viihteen vetovoimaan.

Naimahommia

Osa 10: Ystäviä myötä- ja vastoinkäymisissä. Kirje: Emma

Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

Oikeus tulla unohdetuksi: Google poisti Ylen Satuhäät-sarjan sivulle johtavia hakutuloksia

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Google poistaa Ylen sivuille johtavia hakutuloksia. Google on hyväksynyt 53 prosenttia saamistaan poistopyynnöistä.

Toisenlaiset satuhäät – video

Zombiehäissä kukaan ei sano: "Kunnes kuolema teidät erottaa".

Raisiolaispariskunnalla riitti pokkaa - koko Suomen arvosteltavana Satuhäissä

Jatta ja Kalle Kalasniemi vihittiin avioliittoon viime kesänä Liedossa. Suurissakin häissä hääparia tiirailee muutaman sadan henkilön vierasjoukko. Jatan ja Kallen häitä arvosteli oli koko Suomi.

Näkökulma: Nokkela visertäjä nauttii some-julkisuudesta

Sosiaalisessa mediassa peesaaja ei pääse pitkälle ja verbaaliakrobaatinkin on hiottava sanansäilänsä teräväksi päästäkseen toisten suosioon. Vaikka yhteisöllisyyden väitetään rapistuvan, somessa samanhenkiset löytävät toisensa ja muiden kanssa voi käydä kiihkeitäkin väittelyitä, kirjoittaa kolumnissaan toimittaja Hanna Lumme.

Tampereen seurakunta jakaa seksuaaliterapeutin ohjeita tuoreille hääpareille - katso lista

Ylen Satuhäät -ohjelmassa kuultu papin vihkipuhe on herättänyt vilkasta keskustelua mediassa. Keskustelun innoittamana Tampereen seurakunnat pyysi seurakuntien perheneuvontatyön johtajalta, pari- ja seksuaaliterapeutti Heikki Syrjämäeltä kymmenen kohdan listan onnellisempaan parisuhteeseen.

Krista Siegfridsin naimisiinmeno ratkeaa lauantaina UMK-finaalissa

Marry me - kappaleensa videolla Krista Siegfrieds menee naimisiin. Myös tosielämän poikaystävä on uhannut kosia, jos Krista valitaan Suomen edustajaksi Euroviisuihin. Kaskisista kotoisin olevan Krista Siegfriedsin tulevaisuus ratkeaa lauantaina, kun UMK-voittaja valitaan..

Pankki herkisti Satuhäät-miehen kosimaan polvillaan

Pankkikäynti Nummelassa herkisti ison miehen ja hän polvistui keskellä pankkia kosimaan ex-vaimoansa. Näin tapahtui Ylen suositussa Satuhäät-ohjelmassa esiintyville Krista ja Reijo Karjalaiselle. Satuhäät-ohjelma on tirkistellyt suomalaista yhteiskuntaa jo kahdeksan kauden ajan.

Pikavihkiminen kiinnostaa - pikakaste ei niinkään

Kotkassa aikaisemmin järjestetyt pikavihkitilaisuudet ovat vetäneet toistakymmentä paria. Kymin seurakunnassa ensimmäistä kertaa järjestettävä pikakastetilaisuus ei ole saanut vielä yhtään ilmoittautumista.

Torihäissä ei ole kuokkavieraita

Taija Pynnönen ja Toni Hakkarainen sanovat lauantaina toisillensa "tahdon". Perinteisiä häitä on kuitenkaan turha odottaa, sillä morsian pukeutuu pinkkiin ja vihkiminen tapahtuu Lahden torilla, kaiken kansan keskellä.

Meän perältä haetaan Satuhääparia

Ylen kakkonen haluaa Satuhäät-ohjelmaan parin Meri-Lapista. Vaikka parikin, vihjaa ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristmeri. Ohjelmaa on tehty jo kahdeksan tuotantokautta ja sen historiassa yksi kihlapari on Kemissä sanonut toisilleen tahdon. Kaikkiaan sadan parin häät on nähty televisiokoosteena.

Satuhäiden Anri sai Ilponsa – ja Miljan

Kiteeläisen nuorenparin Anri ja Ilpo Kähkösen Satuhäät Yle TV2:ssa keräsi taannoin yli 420 000 katsojaa, ja Yle Areenastakin häitä on katsottu yli 40 000 kertaa. Ilpo on saanut kylillä osakseen onnitteluja; internetissä puolestaan käy keskustelu Anrin seksuaalivähemmistöön kohdistamasta heitosta.

Toriparkissa Nokiaa, prinssihäitä ja vappupuheita

Muuttuiko 1 400:n nokialaisen irtisanominen jotenkin hyväksi uutiseksi? Pitääkö miettiä mitä maksaa kun prinssi saa prinsessansa maailman suurimmissa häissä? Pitäisikö vappupuheissa olla sisältöäkin? Tällaisia pohdittiin Toriparkissa tällä kertaa.

Poni ja Aasi saavat toisensa

Kun Poni ja Aasi sanovat tahdon, paikalla on satuolentoja, pehmoleluja ja karvaisia kavereita. Mintun ja Jannen häät eivät olleet jäykistelyä tai pompöösiä näyttämistä. TV2 näyttää, millaiset olivat kesäiset Satuhäät.

Riesch harkitsee lopettamista jo Sotshin kisojen jälkeen

Saksalainen alppihiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja Maria Riesch ilmoitti tiistaina, että hän aikoo avioitua ensi keväänä ja päättää mittavan uransa luultavasti jo Sotshin 2014 talviolympialaisten jälkeen.

Vihdin kirkossa vihitään yöhön asti

Vihdin seurakunta järjestää lauantaina Hääyön, jossa pareja vihitään avioliittoon puolen tunnin välein. Vihkimisiä jatketaan keskiyöhön asti.

"Kun on vahva tahto, niin tahtoo aina"

Kirsi Raunio ja Sami Rintamäki vihittiin televisokameroiden edessä Satuhäät -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Tänä talvena he viettävät viidettä hääpäiväänsä ja perhe on kasvanut kahdella lapsella.