Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hyödynnä vihreät tomaatit tekemällä maukas säilyke

Vihreät tomaatit muhivat hyviksi maukkaassa liemessä.

Aromikkaat säilötyt omenat – näin otat talteen syksyn sadon

Hapokas lisä syksyisiin ruokalajeihin.

Grillattua ja muhennettua purjoa vuohenjuuston ja yrttien kera

Maukas kasvisruokalaji maistuu parhaalta alkukesällä.

Paista muffineja ja leipää grillissä

Leipä kutsutaan ficelleksi, ja se on pitkä ja ohut patonki.

Leivo gluteenittomia leipiä, jotka saavat ei-allergisen vihreäksi kateudesta

Tässä vaaleiden patonkien ja tumman limpun reseptit.

Tee suolaisia siemenkeksejä ja glögimarinoituja viikunoita

Nämä pikkusuolaiset sopivat myös juustotarjottimelle.

Leivo hedelmäinen mausteleipä – se kruunaa joulunpyhien hitaat aamiaiset

Tätä leipää maustavat pomeranssinkuori ja aprikoosit.

Leivo mehevä juureslimppu edellispäivän tähteistä

Juurekset tekevät leivästä erityisen mehevän ja maukkaan.

Rapeat perunaletut – hyvää ja halpaa arkiruokaa

Tarjoile happaman mätikastikkeen kanssa – herkkua roposilla.

Tomaattinen makkarastroganov – maukas arkiruoka

Maukas tomaattikastike, sipuli, kerma ja makkara – voilá!

Tekaise arkiruoaksi lihaton tomaattipasta

Nopea ja maukas arjensankari.

Tee pienet hillomunkit vappuun

Ja täyttää ne itse tehdyillä hilloilla.

Grillatut kerrosvoileivät suurempaankin nälkään

Hiillostamalla voileivät grillissä saat lisäpotkua makuun.

Liemessä kypsennetyt kaskinauriit täyteläisen ruismuhennoksen kera

Kotimaisista raaka-aineista hyvää tulee.

Kokeile täyteläistä ruismuhennosta lisukkeena

Oiva kotimainen vaihtoehto esimerkiksi riisille.

Fenkoligratiini paistettujen tomaattien kera

Fenkolista tulee gratinoituna pehmeää ja herkullista.

Itse tehty ja vastapaistettu maistuu aina parhaalta - kokeile Strömsön rieskoja

Hyvän rieskan salaisuus piilee laadukkaissa jauhoissa.

Strömsön uusi kokki arvostaa ruoan ympärille rakentuvaa tarinaa

Nähdään ruudussa ensimmäistä kertaa syyskuussa 2018.

Strömsö-kokki Paul Svensson lopettaa 11 vuoden jälkeen

Paul paljastaa, mikä ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Valmista itse herkullinen mantelimassa - katso video

Nauti raaka-aineiden puhtaasta mausta.

Paprikakääryleet paprikavinegretin kera

Makeanpehmeä paprika suolaisen parmakinkun kera.

Leivo Strömsön mehukas versio laskiaispullasta

Itse valmistettu mantelimassa on helppo herkku.

Säilö sitrushedelmiä - makuiloa kuukausiksi

Sopii lisukkeeksi jäätelön tai juustojen kanssa.

Valmista kotimainen chili con carne kaalitacossa

Kaalitacot chili con carne täytteellä.

Puuro savustetusta rukiista ja mausteista

Puuro täysipainoisena ateriana.

Strömsö – hyväntuulinen suosikkiohjelma myös Ykkösellä

Kauniissa huvilassa kokataan, askarrellaan ja nikkaroidaan.

"Zero waste" -siika: Käytä koko kala

Evät, suomut ja ruodot ovat myös maukasta syötävää.

Suolaiset tryffelit

Glögin täydellinen seuralainen.

Raikas päärynämalja

Paulin raikas päärynämalja on jälkiruokien aatelia.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle