Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uudet vastuunkantajat helpottaneet Teemu Pukin paineita – maaliton putki ei ole vienyt Norwich-tykin yöunia: "Maalinteko on pitkälti päänsisäistä työtä"

Teemu Pukki ei ole huolissaan, vaikka maaleja maajoukkuepaidassa ei viime otteluissa ole syntynytkään. Pukin takana vastuun viimeistelystä ovat kantaneet muut miehet Fredrik Jensen etunenässä.

Pitäisikö valioliigajoukkueita vastaan maaleja paukutteleva Marcus Forss nostaa Huuhkajiin jo nyt? "Hän tulee vielä olemaan Suomelle tärkeä pelaaja, mutta pikkaisen jäitä hattuun"

Brentfordia edustava Marcus Forss on ollut syksyn kuumin suomalaishyökkääjä kansainvälisillä kentillä. Seuraavaksi hän pukee päällensä U21-maajoukkuepaidan, vaikka Huuhkajissakin saattaisi olla hänelle käyttöä.

Huuhkajille takaisku: Pukki ja Sparv sivussa Puola-ottelusta

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa Puolan maaottelussa keskiviikkona. Sunnuntaina ja ensi keskiviikkona Huuhkajat pelaa Kansojen liigaa.

Suomalaismaalivahti ihmettelee Ruotsin nurinkurista koronalinjaa – "Urheilijat eivät saa harjoittaa ammattiaan, koska pelätään ihmisten kokoontuvan baareihin"

Jalkapallo on käynnistymässä monissa maissa, mutta löyhemmillä rajoituksilla koronaan suhtautunut Ruotsi ei ole antanut vielä lupaa urheilukilpailuille.

Urheilufanit käänsivät katseensa Valko-Venäjälle – maan jalkapallolle myyntimenestys

Valko-Venäjällä maan jalkapallosarja jatkuu normaalisti.

Jasse Tuominen vaihtaa Valko-Venäjän Ruotsiin – Huuhkajien hyökkääjä edustaa jatkossa BK Häckeniä

Tuominen siirtyy Ruotsiin Valko-Venäjän ykkösseurasta Bate Borisovista.