Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

antti kurvinen tulossa tiedotustilaisuuteen, maski kasvoilla

Korkeakouluihin tulee noin 2 300 uutta aloituspaikkaa ensi vuodelle – Kurvinen: Viedään eteenpäin kilpailukykyä ja aluepolitiikkaa

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sanoi tiedotustilaisuudessa, että painopiste uusissa aloituspaikoissa on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisissa sekä teollisuuden ja tekniikan osaajissa.

Naisten jalkapallon pääsarjan joukkueista suurin osa pk-seudulla: "Olisiko maakunnissa syytä tehdä vähän enemmän työtä?"

Miksi urheiluyhteisö ei noussut barrikaadeille 11,9 miljoonan euron menetyksen edessä? "Ei sattunut olemaan pääministerin bileitä alla"

Jälkihien urheiluasiantuntijoiden mukaan urheiluväki ei reagoinut riittävän nopeasti ja näyttävästi, kun Sanna Marinin hallitus oli leikkaamassa urheilun tukirahoja.

Veikkaus yhtiön teksti ovessa.

State gambling firm Veikkaus cutting up to 190 jobs

The company says it needs to save 15 million euros annually by 2024.

Ministeri Antti Kurvinen lupaa opintolainahyvityksiä syrjäseuduille muuttaville osaajille

Ministeri lupaa syrjäseuduille muuttaville opintolainaa anteeksi – opiskelijat epäilevät, saisiko edes raha heitä muuttamaan pikkukuntaan

Niin sanottua Norjan mallia on selvitetty ja vatvottu vuosia. Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sanoo nyt, ettei asia jää vain selvittelyksi, vaan hän aikoo viedä opintolainahyvitysmallin eduskuntaan.

Lapsia koulun pihalla.

Liperin yläkoulu vihitään käyttöön Ylämyllyllä

Ylämyllyn koulun Patteriston yksikössä toimii koulun lisäksi nuorisotalo ja kirjasto

Kansallisteatterin Myllyaho: Farssi tulee ensimmäisenä mieleen

Kansallisteatterin pääjohtaja A-studiossa rajoitusten purkamisesta: "Farssi tulee heti ekana mieleen"

Hallitus pääsi yksimielisyyteen siitä, että kahden metrin turvavälivaatimuksesta luovutaan. Muutoksen uskotaan helpottavan erityisesti kulttuuri- ja tapahtuma-alaa. Helpotuksesta huolimatta ristiriitaiset viestit rajoitusten purkamisesta muistuttavat Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyahon mukaan farssia tai tragikomediaa.

Veikkauksen peliautomaatteja Kuopissa. Ennen pelaamista pelaajan pitää tunnistautua.

THL:n tutkimuspäällikkö ehdottaa pelikoneille samantyyppisiä varoituksia kuin tupakka-askeissa on

Veikkauksen peliautomaatien pelaajat joutuvat ensi kuusta lähtien määrittelemään ylärajan pelitappioilleen. Korkeimillaan se voi olla 2 000 euroa kuussa. Tutkijoiden mukaan pelikoneiden riippuvuusriskeistä pitää kertoa selvemmin.

Suomen Kansallisooppera ja oopperatalon portti, jossa sana "Ooppera" kohokirjaimin.

Opera's Covid crowd plan approved

Football clubs and others view the Opera's plan as a test case.

Suomen kansallisoopperan Cavalleria rusticana kenraaliharjoitus. Kuvassa Johanna Lehesvuori ja Eduardo Aladren.

Analyysi: Ooppera voi kantaa koronakapinaviittaa – asetelma olisi toinen, jos kyse olisi parikymppisten teknobileistä

Aluehallintoviranomaisen yleisötilaisuuksien rajoitukset astuivat tänään voimaan pääkaupunkiseudulla, mutta rikosilmoituksia rikkureista tuskin tehdään. Poliisilla on parempaakin tekemistä kuin vahtia kulttuuritätien wc-järjestelyjä, kulttuuritoimituksen päällikkö Satu Nurmio kirjoittaa.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen vieraili Ylen aamussa 20. elokuuta.

Culture minister would drop Covid restrictions, adopt UK model

Kurvinen said that it is time Finland lifted restrictions, stressing that anti-vaxxers should not stand in the way of that happening.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen vieraili Ylen aamussa 20. elokuuta.

Ministeri Kurvinen luopuisi koronarajoituksista – "Yhteiskunta ei voi olla pienen vähemmistön panttivankina"

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sanoi Ylen aamussa, että yhteiskunta pitäisi saada käyntiin. Suomen tulisi hänen mielestään luopua koronarajoituksista Britannian tyyliin. Kurvisen mukaan koronapassi voisi valmistua käyttöön aikaisintaan syyskuussa.

teatterin sisäänkäynti

Kaupunginteattereiden katsomoihin pääsee pitkästä aikaa – lippuja myydään vain joitain kymmeniä näytöstä kohden

Kotkan kaupunginteatterissa ja Kouvolan Teatterissa esitetään tänään otteita syksyn ohjelmistosta. Molemmat teatterit ottavat pitkästä aikaa yleisöä paikan päälle, sillä käytännössä kaikki esitykset keskeytettiin koronan vuoksi joulukuun alussa.

Helsingin Kaupunginteatteri, korona, maski, visiiri

Ministeriö ohjeistaa: kahden metrin turvaväleistä voi luopua pienen riskin yleisötilaisuuksissa

Sosiaali- ja terveysministeriön tänään julkaistun ohjauskirjeen mukaan rajoitustoimenpiteitä ei enää kohdenneta sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joiden ei arvioida muodostavan suurta riskiä koronan leviämiselle. Turvavälit voitaisiin poistaa muun muassa teattereista.

Kolikkopelin voittoriviruudukko.

Veikkaus slot machines to include loss limiting feature

The move is aimed at helping to prevent problems caused by gambling.

Moderna rokotetta otetaan rokoteruiskuun ampullista.

Oulun kauppakamarista ehdotetaan omaehtoista koronapassia

Omaehtoisessa koronapassissa rokottamattomia ei suljettaisi tapahtumista ulos, vaan he tulisivat sinne omalla riskillään. Tapahtuman järjestäjä kuitenkin tiedustelisi jokaiselta asiaa.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen.

Kulttuuriministeri Antti Kurvinen lupaa, että tapahtuma-alaa hiertävä kahden metrin turvaväli poistetaan: “Toivon muutoksia jo elokuun aikana”

Kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk.) pitää pääkaupungin uusia koronarajoituksia kovina. Hän uskoo, että niihin saadaan helpotusta jo tässä kuussa.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko

Keskustan Saarikko korvaisi valtion maankäyttö-, asumis- ja liikennesopimukset ilmastosopimuksilla, joiden varat sidottaisiin päästövähennyksiin

Keskusta haluaa nykyisten MAL-sopimusten tilalle kansallisia ilmastosopimuksia, joiden rahat sidottaisiin päästötoimiin. Näin kaikki kunnat ja kaupungit voisivat ottaa osaa päästönvähennystalkoisiin eivät vain kaupunkiseudut.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen saapui Säätytalolle.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen siirtäisi Veikkauksen tuotot valtion budjettiin: "Asialla alkaa olla jo kiire"

Ministeri Antti Kurvinen ehdottaa Veikkauksen tuottojen siirtämistä valtion budjettiin vuoden 2024 alusta. Kurvisen mukaan ilman muutosta Veikkauksen edunsaajien, kuten kulttuuri- ja urheilutoimijoiden sekä nuorisojärjestöjen tulot tulevat putoamaan.

Petra Oksa Tampereen Sorsapuistoss

"Haluaisin lisää armollisuutta" – yliopisto-opiskelijat haaveilevat ikuisen opiskeluoikeuden paluusta, ministeri ja rehtorit tyrmäävät ehdotuksen

Tavoiteajassa valmistuminen jää monilla haaveeksi koronakriisin keskellä. Toisaalta osalla opiskelijoista opinnot ovat edistyneet nyt paremmin kuin ennen koronaa.

Antti Kurvinen

Tokioon matkustanut ministeri Kurvinen haluaa olympialaisten muuttuvan – näihin asioihin hän yrittää vaikuttaa kulisseissa

Urheilusta vastaava tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen puolustaa Tokion olympiakisojen järjestämistä. Kurvinen peräänkuluuttaa olympialiikkeeltä muutosta eettisempään ja kestävämpään suuntaan.

Salibandy kuvitus

Korona-avustus myönnettiin 295 urheiluseuralle – avustuksen suuruus vaihtelee 2000 ja 30 000 euron välillä

Urheiluseuroille myönnettiin korona-avustuksina lähes 3,7 miljoonalla eurolla. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 424.

silkki ja sen solmut

Lappi sai yli puoli miljoonaa euroa avustuksia kulttuurimatkailun kehittämiseen

Avustukset myöntänyt tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sanoo, että kulttuuripalveluilla voi olla tärkeä sija matkailun elpymisessä.

Police estimate that about 1,500 people attended the demonstration.

Cultural sector stages protest outside Parliament, demands more pandemic support

The industry is protesting event restrictions and demanding more subsidies – even as live events gradually resume.

Antti Kurvinen

Tuore kulttuuriministeri Antti Kurvinen myöntää, että hallitus on epäonnistunut tapahtumien avaamisessa: “Ymmärrän sen kiukun kyllä”

Torstaina tiede- ja kulttuuriministeriksi nimitetty Antti Kurvinen ennustaa tapahtumien avautuvan kesäksi ja povaa elokuusta kuumaa tapahtumakuukautta. Kurvinen itse syttyy teatterille ja raskaammalle rockille.

Egs: Luonnoskuva

Torstai 27.5.2021 (tv)

Antti Kurvinen. Julkinen taide. Halvat mökit. Sää.

Tuore tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen kuvattuna keskustan tilaisuudessa.

Keskiviikko 26.5.2021 (radio)

Uusi kulttuuriministeri on Antti Kurvinen. Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi. Uusia koronatartuntoja on 220. Ravintolat ja hotellit ovat kärsineet paljon koronasta.

Tuore tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen kuvattuna keskustan tilaisuudessa.

Yleisörajoituksista raivostunut urheiluväki odottaa muutosta – uusi urheiluministeri Antti Kurvinen lupasi puuttua asiaan

Keskustan Antti Kurvinen aloittaa torstaina Suomen tiede- ja kulttuuriministerinä, joka vastaa myös urheiluasioista. Yle kysyi Kurvisen kantaa kolmeen tällä hetkellä urheiluväkeä puhuttavaan kysymykseen.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen

Centre Party appoints new Science and Culture Minister

The party on Wednesday said Antti Kurvinen would replace Annika Saarikko, who is taking over as Finance Minister.

Hallitusviisikko tiedotustilaisuudessa Kesärannassa.

Government reaches budget deal

The announcement of an agreement between the five coalition partners comes on the eighth day of budget talks.

Keskustan puheenjohtaja, ministeri Annika Saarikko ja valtiovarainministeri Matti Vanhanen keskustan eduskuntaryhmän talvikokouksen avauksessa.

Saarikko haluaa keskustasta ei-vasemmistolaisen Suomen johtavan puolueen – "Muissa puolueissa on juututtu vain kriisin hoitoon"

Keskustan puheenjohtaja haluaa vauhdittaa investointeja asettamalla lupien käsittelylle esimerkiksi vuoden enimmäisajan.

Antti Kurvinen eduskunnassa 5.3.2020

Keskusta avasi puoluevaltuuston kokouksen – Ryhmänjohtaja Kurvinen: “Halla-ahoa kiinnostaa lähinnä päästä kalifiksi Helsingin kaupungintalolle”

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen sanoi, että koko Suomen pitää asuttuna lähinnä keskusta ja Golfvirta.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen

Keskustan Kärnä ja Kurvinen: Valtion työntekijöiden saatava valita, missä tekevät töitä

Keskustalaisedustajien mukaan vapaaehtoista alueellistamista tulee laajentaa koko valtionhallintoon.

Sote-tiedotustilaisuus.

Finland launches new health and social care reform drive

The long-running 'Sote' reform will be considered by parliament. 

valtiovarainministeri Matti Vanhanen

Valtion taloutta ohjataan nyt sumussa – lisävelka jakaa eduskuntaryhmiä

Oppositio varoittaa velkaantumisesta, hallituspuolueista vihreää valoa myös valtion lisävelalle.

Antti Kurvinen eduskunnassa 5.3.2020

Antti Kurvinen ei asetu puheenjohtajakisaan ehdolle – "Tässä tilanteessa keskusta tarvitsee vakautta"

Antti Kurvinen haluaa jatkaa tehtävässään eduskuntaryhmän puheenjohtajana myös Oulun puoluekokouksen jälkeen.

Kasvomaskia käyttävä matkustaja metrossa Helsingissä .

Uutissuomalainen: Eduskuntaryhmien puheenjohtajat avoimia kasvomaskisuositukselle, jos koronatilanne pahenee

Vain yhden edustajan ryhmät kannattivat maskisuositusta nykytilanteessa.

Keskustan Annika Saarikko ja Katri Kulmuni.

Keskustan kansanedustajat puheenjohtajakamppailusta: "Tästä tulee tiukkaa", "Katri kantoi vastuun virheistä, jotka eivät ole hänen"

Yle tavoitti 10 keskustan kansanedustajaa kommentoimaan Annika Saarikon ilmoittautumisen myötä alkanutta puheenjohtajakisaa.

Antti Kurvinen eduskunnassa 5.3.2020

Kansanedustajan onnittelukortit ihmetyttävät

Kansanedustaja Antti Kurvinen lähetti onnittelutervehdykset evijärveläisille uusille ylioppilaille.

Katri Kulmuni

Kulmuni avasi tuntojaan myllytyksestä: "En toivoisi pahimmalle vihamiehellenikään" – keskusta etsi itseään puoluevaltuuston kokouksessa

Keskustan kannatusluvut laahaavat ennätyksellisen matalalla. Kuinka puolue pystyy kokoamaan itsensä?

Ilmavoimien Hornet-hävittäjä nousee Pirkkalan lentokentältä.

Puolustusministeriön ohjelmajohtaja: korona ei ole muuttanut hävittäjähankinnan perusteita

Purasen mukaan hävittäjähankkeessa on kyse varautumisesta useaksi kymmeneksi vuodeksi.

Suomen ilmavoimien F/A-18 hävittäjä lentonäytöksessä Helsingin yllä

Hornet-hävittäjien korvaaminen uusilla hävittäjillä jakaa puolueita – vasemmistoliitto lykkäisi ja supistaisi hankintaa 

Hallituksen on tarkoitus päättää noin kymmenen miljardin euron hävittäjähankinnasta ensi vuoden aikana.

Lihaa vai kasviksia julkisiin ruokailuihin?

"Suomalaisella ruuantuotannolla ei ole koko maailman mittapuulla merkitystä" – opiskelijaravintolan päätös luopua naudanlihasta puhuttaa yhä

Kansanedustajat Antti Kurvinen ja Emma Kari keskustelivat kasvis- ja liharuuan ympäristövaikutuksista Aamu-tv:ssä.

Helsingin Pasilan postikeskus.

Postin kovistelu jakaa kansanedustajien mielipiteitä – Kokoomuksen Vartiainen: Erittäin huono ajatus, johtamisesta tulee mahdotonta

Osa kansanedustajista kannattaa Postin yksityistämistä, osan mielestä valtion tulisi tinkiä osingoistaan.

Aino-Kaisa Pekonen

Aktiivimallin leikkuri jo matkalla romukoppaan - Ministerin mukaan uutta "ruoskaa" työttömälle ei suunnitella

Yrittäjät vaativat työttömille myös keppiä eli tukien leikkaamista, jos työnhaku ei ole tarpeeksi aktiivista.

Antti Kaikkonen ja Katri Kulmuni

Ylen kysely: Keskustan puheenjohtajakisasta tulossa todella tiukka – Kaikkonen ja Kulmuni lähes tasoissa

Ylen kyselyssä puolustusministeri Antti Kaikkonen kerää hienoisesti enemmän kannatusta kuin elinkeinoministeri Katri Kulmuni.

Antti Kurvinen

Keskustan Kurvinen vastaa Ohisalolle: Pakolaispolitiikan linja ei ole muuttunut, Italian pakolaiset "yksittäinen hyväntahdon ele"

Vihreiden hallituskumppani keskustan ryhmänjohtaja Kurvinen painottaa, että jotta hallitusyhteistyö toimisi, tulisi Maria Ohisalon ja muidenkin ministereiden noudattaa hallitusohjelmaa.

Antti Kurvinen

Kansanedustaja Antti Kurvinen ei pyri Keskustan puheenjohtajaksi

Antti Kurvinen keskittyy uuteen tehtäväänsä Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana.

Antti Kurvinen

Keskustan puheenjohtajuus kiinnostaa Antti Kurvista – ehdokkuuspyyntöjä on tullut läheltä ja kaukaa

Lakimies Antti Kurvinen ilmoittaa kevään aikana, lähteekö hän ehdokkaaksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle