Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pride flagga

Sateenkaarilippu nousee sittenkin Kittilän salkoon – valtuusto ei hyväksynyt kunnanhallituksen kielteistä päätöstä

Kunnanvaltuutettu Saana Veltheimin (vihr.) mukaan kunnanhallituksen päätös olla käyttämättä Pride-lippua on jo haitannut matkailua.

Ihmisen pään profiili, taustalla trans-lippu.

"Saatetaan kysyä, että mikäs se sinä olet" – Mekkoon pukeutunut pikkukaupungin nuori joutuu välillä piiloutumaan ruokakaupan hyllyjen väliin

Lieksan sateenkaarinuoret kuulevat usein alatyylistä nimittelyä. Monen nuoren kohdalla häirintä johtaa toiselle paikkakunnalle muuttamiseen jo peruskoulun jälkeen.

Sateenkaarilippu taloyhtiön pihalla Käpylässä.

Sateenkaarilippu ei heilu Savonlinnan kaupungin lipputangossa Pride-tapahtuman aikaan – mutta ehkä ensi vuonna

Kaupunginvaltuusto linjasi 2019, että kaupungissa noudatetaan vain yleistä liputusohjetta. Nykyinen valtuusto ei ole vielä käsitellyt sateenkaariliputukseen liittyvää valtuustoaloitetta.

Helsingissä järjestettiin 2. heinäkuuta 2022 Pride-kulkue.

Translaki etenee eduskuntaan syksyllä, lupasi pääministeri – katso huippukohdat Helsingin Pride-kulkueesta

Prideen osallistunut Sanna Marin kertoi, että laki ei ole edennyt aiemmin koronapandemian takia. Seurasimme kulkuetta tässä artikkelissa.

Regnbågsflaggor i Åbo

Salo aikoo nostaa sateenkaariliput Vilhonsillan salkoihin

Salo torjui kaksi vuotta sitten sateenkaariliputuksen vetoamalla liputusohjeiden puuttumiseen. Nyt ohjeet ovat käytössä.

Sateenkaarilippu taloyhtiön pihalla Käpylässä.

Kotkassa juhlistetaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa tällä viikolla – historian ensimmäinen Kotka Pride -kulkue marssitaan lauantaina

Pride-teemaista ohjelmaa järjestetään koko viikon ajan eri puolilla Kotkaa. Tapahtumaviikon teemana on tänä vuonna "Rauhaa ja Rakkautta".