Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Den brittiska rockgruppen Uriah Heep.

Deep Purple, Uriah Heep ja Accept Tampereelle ensi kesänä

Yhtyeet esiintyvät Tampereella Eteläpuistossa reilun vuoden päästä heinäkuussa.

Deep Purple

Deep Purple ja Uriah Heep tähdittävät Pietarsaaren rock-tapahtumaa kesällä 2022

Open Air -tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty Deep Purple. Lavalle nousee myös toinen brittibändi.

Stig lavalla tanssijain kanssa.

Kotkan Meripäivien tilalle tulee kaksipäiväinen kaupunkifestivaali – lavalle nousevat muun muassa Uriah Heep ja Stig

Kotkan kaupunki perui tämän vuoden Meripäivät koronatilanteen takia. Samana viikonloppuna järjestetään kuitenkin Kotka soi -kaupunkifestivaali. Meripäivien Festivaalitorille ostetut yhden päivän liput käyvät sellaisenaan.

RockCock

Kuopiolainen Block Buster sai maailmanlaajuisen levynjakelusopimuksen – "Emme halua jäädä Suomeen pyörimään"

Kuopiolaisyhtye on tehnyt sopimuksen italialaisen Frontiers Musicin kanssa. Yhtiön jakelussa ovat myös muun muassa rocklegendat Uriah Heep ja Nazareth.

Matti Adolfsen

Iloisesti Hammondilla – legendaarinen B3 taipuu progeen, rokkiin ja Bachiin

Kemiläinen Matti Adolfsen omistaa soitin- ja laitearsenaalin, jolla ovat soittaneet muun muassa Uriah Heepin Ken Hensley, Lenni-Kalle Taipale, Kari Hautalampi sekä muuan Ray Charles. Adolfsenin Hammond B3 -urkuja on roudattu lainaan myös rock- ja heviorkesterille, mutta taittuu niillä kirkkomusiikkikin.

Metallican yleisöä Sonisphere-festivaaleilla.

Grizzled hard-rockers flock to Finland next summer

A procession of well-aged US and UK hard rock bands from the ‘60s, ‘70s and ‘80s will be hitting outdoor stages next summer in metal-mad Finland.

Douglas Blair soittaa kitaraa.

W.A.S.P. ja Uriah Heep karjuvat kesällä Lokalahdella

Maalaisfestari Karjurockissa esiintyy klassikkorokkarien lisäksi Jenni Vartiainen ja Robin.

Kristiina Hopearuoho-Saajala.

Kristiinan Uriah Heep –hurmos on kestänyt jo vuosikymmeniä

Turkulaiselle Kristiina Hopearuoho-Saajalalle maailmassa on melkein vain yksi yhtye: Uriah Heep. Hopearuoho-Saajala fanittaa aktiivisesti yhtyettä faniyhdistyksessä ja on myös saanut tavata nuoruutensa idolin, Ken Hensleyn, kasvokkain.

Kajaanin Kaupunkifestivaalin juliste

1500 lippua myyty ennakkoon kaupunkifestivaaleille

Kajaanin ensimmäisen kaupunkifestivaalin liput käyvät kaupaksi. Toista järjestäjää uhkaava konkurssi ei vaikuta tapahtumaan, vakuuttavat järjestäjät.

Muusikko J. Karjalainen.

J. Karjalainen kesän kotimaisena tähtenä Mustallakarilla

Mustakari in Memories tuo Kokkolaan kesäkuun lopulla kotimaisten kärkiartistien lisäksi Classic Uriah Heepin. Tiivistynyt tapahtuma keskittyy nyt kahteen iltaan ja lasten päivään. Mukana on molempina iltoina myös paikallisia bändejä.

Kajaanin Kaupunkifestivaalin juliste

Kaupunkifestivaali tuo Uriah Heepin ja kotimaiset huippuartistit Kajaaniin

Kajaani saa uuden kesätapahtuman. Elokuun alussa järjestettävästä festivaalista kaavaillaan jokavuotista tapahtumaa.

Juha Ruokakangas

Uriah Heepin kitarantekijälle Taito-Finlandia

Maailmatähdillekin kitaroita tehneen Juha Ruokankaan yritys on palkittu ensimmäisellä Taito-Finlandialla. Voittajan valitsi muotoilukriitikko Kaj Kalin.

Kuvassa Phil Baker (vas.), Ken Hensley, Eija Vasama ja Lee Kerslake.

Uriah Heep -kuumetta 40 vuotta

Salolainen Eija Vasama sai äidiltään 1970-luvulla kasetin. Siitä alkoi fanitus, joka ”muuttuu jatkuvasti hullummaksi.”

Ilovaarirockin lippuja jonottavia ihmisiä.

Ilovaarirockin liput myyntiin - Ilosaarirock myy maltillisesti

Suositun Ilovaarirockin lippuja voi ostaa tiistaista alkaen. Joensuun Ilosaaressa rokkaavat muun muassa Uriah Heep Legends sekä M.A. Numminen ja Pedro Hietanen. Nuoremmalle väelle suunnatun Ilosaarirockin liput käyvät kaupaksi aiempaa rauhallisemmin.

Ilovaarirokkapurkki

Ilovaarirock laitettiin hernekeittopurkkiin

Jo 17. kerran Joensuun Ilosaaressa järjestettävä Ilovaarirock on laitettu purkkiin. Hernerokkapurkki-idean isä on joensuulainen graafikko Joke Leppänen.

Suvi sisäpiirissä: Vipinää vipissä

Janne Tähkä ja Mac Kauppinen isännöivät Hartwall Areenan VIP-ravintolaa. Eilen paikalla oli korkea-arvoistakin valtiovaltaa Sauli Niinistön muodossa, ja tänään paikalta löytyivät jääkiekkomies Erkka Westerlund ja Olympiakultamitalisti Tapio Korjus .

Harri Lahti ja Mauri Jokela saavat Saloon Uriah Heepin legendat vieraakseen.

Uriah Heepin legendat rokkaavat Salossa

1970-luvulla suurimmat hittinsä levyttänyt Uriah Heep kerää raskaan proge-heavyn ystävät Saloon viikonvaihteessa. Ainutlaatuisessa tapahtumassa kuullaan alkuperäisbändin ohella monia tribuutti-yhtyeitä aina Färsaaria myöten.

Uriah Heepin perustajajäsen Ken Hensley.

Uriah Heep -fanit koolle Saloon

Elokuussa Salossa järjestettävä kansainvälinen Uriah Heep -fanitapahtuma tuo kaupunkiin yhtyeen alkuperäisjäseniä. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään kokoonpano, jossa esiintyy muun muassa Uriah Heep -yhtyeen perustajajäsen Ken Hensley, bändin pitkäaikaisin rumpali Lee Kerslake ja alkuperäinen basisti Paul Newton.

Uriah Heepin perustajajäsen Ken Hensley.

Uriah Heep -fanitapahtuma kesällä Salossa

Elokuussa Salossa järjestettävä kansainvälinen Uriah Heep -fanitapahtuma tuo Saloon yhtyeen alkuperäisjäseniä. Pääesiintyjänä on yhtye, jossa esiintyy Uriah Heep -yhtyeen perustajajäsen Ken Hensley, bändin pitkäaikaisin rumpali Lee Kerslake ja alkuperäinen basisti Paul Newton.

Uriah Heep Imatran rockfestareiden pääesiintyjäksi

Festivaalikesän päättävä Imatran Rock to the River on varmistanut esiintyjikseen kotimaisia huippunimiä. Elokuun lopussa järjestettävällä kaksipäiväisellä festivaalilla esiintyvät muun muassa Lordi, Teräsbetoni, PMMP ja Stam1na. Festivaalin ulkomaisena pääesiintyjänä nähdään brittiläinen progressiivinen hard rock -bändi Uriah Heep.

Karpit karttavat rokkia

Kalat tuntuvat pitävän rock-musiikista tai ainakaan musiikki ei häiritse niitä pahoin. Tällainen tulos käy ilmi Kotkan Meripäivien yhteydessä tehdystä tutkimuksesta. Siinä seurattiin, kuinka akvaariotalon kalat reagoivat rock-konsertteihin. Karpit katosivat piiloon musiikin alkaessa, mutta lahnat liikkuivat innokkaasti koko konsertti-illan ajan.

Alice Cooper ja Uriah Heep Suomeen marraskuussa

Rock-musiikin elävä legenda Alice Cooper sekä suomalaiset kerta toisensa jälkeen villinnyt Uriah Heep saapuvat konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Alice Cooper ja Uriah Heep nähdään Alahärmän Powerparkissa lauantaina 24.marraskuuta sekä seuraavina päivänä Helsingin Jäähallissa ja Oulun Club Teatriassa.

Motörhead käynnistää Seinäjoen Vauhtiajot

Heinäkuun lopussa järjestetävän Seinäjoen Vauhtiajot -tapahtuman käynnistää legendaarinen metallibändi Motörhead. Toinen ulkomainen esiintyjä on brittiläinen Uriah Heep.

Gary Moore, Uriah Heep ja Dave Edmunds heinäkuussa Kotkassa

Joukko rock-legendoja esiintyy heinäkuussa Kotkassa.