Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Etelä-Hämeen OP:n Lakipalvelujen päällikkö Maija Ahoniemi tietokoneella työpöytänsä ääressa.

Pankkien maksulliset lakipalvelut käyvät kaupaksi, vaikka netistä voi imuroida sopimusmalleja halvalla tai ilmaiseksi

Testamenttien ja edunvalvontavaltakirjojen laatimisesta saa pulittaa pankeille tavallisesti satoja euroja, mutta kauppa käy hyvin. Nimet pannaan useimmiten papereihin perinteiseen tyyliin konttorilla.

Osuuspankin kyltti Mikkelissä

OP Pohjois-Savo myi Varkauden konttorikiinteistönsä

Valtaosin OP Pohjois-Savon pankkikonttorina toimiva rakennus myytiin paikalliselle kiinteistöyhtiölle Varkaudessa. Pankin toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa.

Pankkikonttorin ikkunat ja ovi. Ikkunoista näkee läpi aulaan, jossa on oransseja kalusteita. Ikkunoissa on asunnonvälitysilmoituksia. Ovessa on Osuuspankin oranssi logo ja oven yläpuolella lukee valokirjaimin Päijät-Hämeen Osuuspankki

Yli 100 000 asiakkaan omistamat osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä Hämeessä – nykyiset konttorit säilyisivät

Jos edustajistot päättävät helmikuussa, että OP Päijät-Häme ja OP Etelä-Häme sulautuvat, aloittaa uusi Hämeen Osuuspankki vuoden 2024 alusta.

Oulun Osuuspankki

Osuuspankin talon kaavamuutos on tuomassa Oulun ydinkeskustaan taas uuden tornitalon

Korkea rakennus pitäisi sisällään kuusi liiketila- ja toimistokerrosta sekä asuntoja kerroksiin 7-14.

Kaksi osuuspankin logoa.

Uusi pohjoisen superpankki herättää myös huolta: “Vierastan yhdistymisen Oulu-keskeisyyttä”, sanoo Pohjolan Osuuspankin edustajiston jäsen

Uusi Pohjolan Osuuspankki muodostuu kolmesta pohjoisesta osuuspankista. Koska Kemin Seudun Osuuspankki jäi pois fuusiosta, lappilaiset jäävät tulevissa hallintopaikoissa vähemmistöön.

Osuuspankin toimitalo Kuopion torin reunalla

Pohjois-Savon Osuuspankki etsii uutta toimitusjohtajaa

Pohjois-Savon Osuuspankki etsii uutta toimitusjohtajaa ensi vuonna eläkkeelle jäävän Seppo Pääkön tilalle. Tehtävä laitetaan auki OP-ryhmän sisäisenä hakuna.

Mies ajaa polkupyörällä osuuspankin konttorin pääovien editse.

Kiteen, Pohjois-Karjalan ja Rääkkylän osuuspankit yhdistyvät

Pankkien edustajistot päättivät yhdistymisestä kokouksissaan torstai-iltana.

Pohjois-Savon Osuuspankin pääkonttori Kuopiossa.

Pohjois-Savon Osuuspankin ja Suur-Savon Osuuspankin fuusio ei toteudu

Esitys pankkien yhdistymisestä kaatui Suur-Savon Osuuspankin edustajiston äänestyksessä. Pohjois-Savon Osuuspankin edustajisto oli yksimielisesti yhdistymisen kannalla.

Osuuspankin kyltti Mikkelissä

Suur-Savon Osuuspankin liikevoitto on pysynyt ennallaan – pankin asuntokauppa on hiljentynyt selvästi vilkkaasta koronavuodesta

Osuuspankin tulos vuoden ensimmäiseltä vuosipuoliskolta oli 12,2 miljoonaa euroa, mikä on kaksi miljoonaa euroa viime vuotta korkeampi. Lukuun on vaikuttanut sijoitustoimintaan liittyvä kahden miljoonan euron arvonkorotus.

Asunnot ja asuntokauppa suomessa 2019.

Koronakesinä asuntolainaneuvotteluun pääsyä sai jonottaa, mutta nyt tilanne on toinen – pankit palkkasivat lisää väkeä asuntorahoitukseen

Jyväskylän ja Mikkelin seudun pankeista kerrotaan, että asiakkaaseen ollaan yhteydessä tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa luottohakemuksen saapumisesta.

Paljon erilaisia koulureppuja.

Vähävaraisille koululaisille kerätään jälleen reppuja ja koulutarvikkeita

Pohjois-Karjalan Osuuspankki ja Hope ry järjestävät Reppu joka selkään -kampanjan jo kuudennen kerran.

oppilaat kävelevät jonossa sisään koulurakennukseen

Reppu joka selkään -keräys alkaa jälleen

Valtakunnallisesti jo kuudennen kerran järjestettävän keräyksen organisoivat Lapissa Osuuspankit sekä kuntien sosiaali- ja perhetoimet, Perheiden talo sekä Hope ry.

Osuuspankin kyltti Mikkelissä

Nyt kannattaa olla tarkkana: Visalle ilmestyi kaksinkertaisia katevarauksia kymmenillätuhansilla Osuuspankin asiakkailla

Häiriö johtui pankin mukaan sisäisestä järjestelmän hitaudesta ja se korjattiin viikonloppuna.

Osuuspankin toimitalo Kuopion torin reunalla

OP-ryhmässä valmistellaan suurta fuusiota Savoon – kotipaikka Mikkeliin, pääkonttori Kuopioon

Kaksi maakunnallista pankkia, eteläsavolainen Suur-Savon Osuuspankki ja Pohjois-Savon Osuuspankki ovat käynnistäneet yhdistymisneuvottelut.

Savonlinnan Pikkukirkko kesällä 2021.

Saimaan ortodoksinen seurakunta kaavailee Savonlinnan pikkukirkon ostamista

Kaupasta käydään neuvotteluja, mutta asiaa ei ole viel ävahvistettu. Aiemmin Saimaan ortodoksisen seurakunnan valtuusto on päättänyt hankinnasta Konkurssipesän omistaja Suur-Savon Osuuspankista ei kommentoida mahdollista kauppaa millään lailla, vaikka myös he uskovat, että kohteelle löytyy uusi omistaja vielä kevään aikana.

Osuuspankin  konttori

Venäjän hyökkäys Ukrainaan tulee heijastumaan myös Etelä-Savoon – taantuman myötä bensan hinta kallistuisi ja epävarmuus kasvaa

Suur-Savon Osuuspankin ennusteet ennen Venäjän hyökkäystä näyttivät tälle vuodelle hyvää talouskasvua. Nyt edessä voi olla kuitenkin taantuma.

Väriliituja täynnä oleva purkki päiväkodin pöydällä.

Nuorison kesätyömahdollisuuksiin lisäpotkua – Suur-Savon Osuupankilta 100 000 euroa Etelä-Savon kunnille

Suur-Savon Osuuspankin tuella useat kymmenet nuoret saavat tänä kesänä kesätöitä. Kuntien saama tukisumma riippuu asiakasomistajien määrästä.

POP Pankin logo.

Pankkifuusio toteutuu: Piikkiön ja Liedon osuuspankit sulautuvat Suupohjan osuuspankkiin

Uuden pankin nimeksi on suunniteltu Suomen osuuspankkia. Sen pääkonttori ja kotipaikka tulevat olemaan Kauhajoella.

Osuuspankin kyltti Mikkelissä

Osuuspankin verkkosivut joutuivat kyberhyökkäyksen kohteeksi – verkkopalvelun häiriö kesti useita tunteja

Osuuspankin mukaan vika on nyt korjattu. Asiakastietoja tai rahoja ei vaarantunut kyberhyökkäyksessä.

Hotelli Emilian edessä on eri maiden lippuja.

Hotelli Emilia menee kiinni tammikuun alussa Hämeenlinnassa

Etelä-Hämeen Osuuspankki uudistaa ja peruskorjaa Hämeenlinnan keskustassa olevaa kiinteistöään. Mittavan peruskorjaushankkeen ensimmäinen osa valmistui jo kaksi vuotta sitten. Toinen osa käynnistyy tammikuun alussa.

Mobiilipankki

OP Suur-Savo varoittaa erittäin uskottavista verkkohuijauksista: "Kukaan ei voi ajatella, ettei sellaiseen voi haksahtaa"

Huijaukset ovat muuttuneet yhä taidokkaammiksi. Onnistuneita huijauksia tapahtuu, ja rahansa voi menettää lopullisesti.

Lakkautettava OP Suur-Savon konttori Juvalla.

Osuuspankki Suur-Savon konttorilakkautukset sydämistyttävät edelleen – "Katastrofi", sanoo Puumalan kunnanjohtaja Niina Kuuva

OP Suur-Savon toimitusjohtaja sanoo, että pankkiasiat voi hoitaa ilman verkkopalveluita. Hän myös lupaa apua kaikille, jotka tarvitsevat sitä.

Nuijamies forever -lappusia tiskillä.

Kulttuuritila Nuijamies teki ainutlaatuiset kaupat vanhan elokuvateatterin kiinteistöstä – "Samantapaisia esimerkkejä ei juuri valtakunnallisesti löydy"

Kulttuuritila Nuijamies on vienyt loppuun kiinteistökaupat ja on nyt toimintatilansa eli entisen elokuvateatteritilan omistaja.

Mies käyttää OP verkkopankkia.

Kunnat jatkavat vetoomuksiaan OP Suur-Savoon pankkikonttorien säilyttämiseksi, Puumala ehdottaa nyt liikkuvaa tai minikonttoria ratkaisuksi

Osuuspankki Suur-Savo ilmoitti marraskuun alussa lakkauttavansa Haukivuoren, Heinäveden, Hirvensalmen, Juvan, Mäntyharjun, Puumalan ja Sulkavan konttorit ja keskittyvänsä sähköisten palveluiden kehittämiseen. Konttoritoiminta Etelä-Savossa keskitetään maakunnan kolmeen kaupunkiin.

pankkikonttori

Juvalla protestoidaan voimakkaasti pankkikonttorin lakkauttamista: "Kaikilla ei ole läheisiä auttamassa pankkipalveluiden hoidossa"

Osuuspankki Suur-Savo tiedotti viikko sitten keskittävänsä päivittäispalvelunsa Etelä-Savossa Mikkeliin, Savonlinaan ja Pieksämäelle. Viidennes kunnan asukkaista on yli 75-vuotiaita, ja pankkiasioiden hoito on kunnan mukaan monelle vaikeaa.

Etelä-Karjalan Osuuspankki Lappeenrannan Marian aukiolla.

Etelä-Karjalan osuuspankin edustajiston vaali alkoi – edustajistoon valitaan 54 jäsentä neljäksi vuodeksi

Etelä-Karjalan osuuspankin edustajistoon voi äänestää omaa ehdokastaan 17. marraskuuta saakka. Ehdokkaat löytyvät Osuuspankin vaalikoneesta.

Kaksi miestä pitelevät taulua, johon on maalattu talvimaisema.

Kymsote on saanut lahjoituksena lähes 250 taideteosta – ne sijoitetaan ihmisten nähtäville hoitolaitoksiin

Kymenlaakson Osuuspankin tekemän lahjoituksen arvo on yhteensä yli 90 000 euroa.

Osuuspankin logo pankin ulkoseinässä

OP Suur-Savo pistää kiinni Heinäveden konttorinsa ja kuusi muuta kuntakonttoria

OP Suur-Savo keskittää päivittäispalvelutoimintonsa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan konttoreihin.

Ari Partanen seisoo Sulkavan Suursoudut -reliefin edessä.

"Rumia sanoja tuli mieleen", toteaa sulkavalainen Ari Partanen – lenkkikaveri kertoi illalla, että Osuuspankki lakkauttaa kotikylän konttorin

Suur-Savon Osuuspankki sulkee seitsemän konttoriaan maaliskuun lopussa. Yksi niistä on Sulkavalla. Jatkossa lähin konttori löytyy Savonlinnasta, jonne on lähes neljänkymmenen kilometrin matka.

POP Pankin logo.

Liedon ja Suupohjan osuuspankit aikeissa yhdistyä

Jos aikeista tulee totta, yhdistynyt pankki aloittaisi toimintansa uudella nimellä ensi keväänä tai alkukesästä.

Henrik Heikkinen pitää kädessään lahjakorttia.

20 euron lahjakortti ja vapaus liikkua turvallisesti käänsivät 17-vuotiaan kuhmolaisen Henrik Heikkisen pään – Kuhmon Osuuspankin tempaus vetoaa rokotettaviin

Kuhmossa Osuuspankki lahjoittaa keskiviikosta lähtien kaikille ensimmäisen koronarokoteannoksen ottajille 20 euron lahjakortin, jolla voi käydä vaikka pitsalla tai tankata autoaan. Yhden Kuhmoon varatuista tuhannesta lahjakortista sai Henrik Heikkinen.

Koronarokotus ruiskeita valmiina.

Kuhmossa ja Kajaanissa yritykset tarjoavat kannusteita koronarokotusten ottamiseksi – vastaavia tempauksia tulossa lisää

Kuhmossa Osuuspankki lahjoittaa ensimmäisen rokotteen ottajille 20 euron arvoisen lahjakortin. Kajaanissa puolestaan yrittäjät ja kaupunkikeskustayhdistys tarjoavat rokotuspisteen asiakkaille kahvilakupongin.

Osuuspankin toimitalo Kuopion torin reunalla

Pohjois-Savon Osuuspankki on saanut myytyä Kuopion konttorikiinteistönsä

Kuopion torin laidalla sijaitseva Pohjois-Savon Osuuspankin konttorikiinteistö on vaihtanut omistajaa elokuun lopussa. Pankki myi kiinteistön kuopiolaiselle Rakennuspeto Oy:lle. Pankki jatkaa tiloissa vuokralaisena.

Kimmelin paraatipuolelta katsottuna ei uskoisi, että ensimmäiset huoneet ja tilat avataan jo elokuussa.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa jälleen paras alueosuuskauppa, PeeÄssä ykkönen jäsenten palkitsemisessa

Viime vuonna PKO ja PeeÄssä jakoivat ykkössijan. Nyt pohjoissavolaisten osuuskauppa jäi toiseksi, mutta oli paras jäsenten palkitsija.

Osuuspankki OP

Pohjois-Savon Osuuspankki myy konttorikiinteistönsä Iisalmessa

OP Pohjois-Savo on laittanut myyntiin Iisalmen konttorikiinteistönsä. Pankin tavoitteena on vähentää kiinteistöomistuksiaan. Myynnillä ei kuitenkaan ole vaikutusta Iisalmen konttorin toimintaan, sillä pankin on tarkoitus jatkaa tiloissa vuokralaisena.

Osuuspankin liput liehuvat pääkonttorin edustalla.

Länsi-Suomen Osuuspankilla hyvä alkuvuosi – asuntoluottoja nostettu ennätyksellisen paljon

Länsi-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Matti Kiurun luonnehdinnan mukaan alkuvuosi on ollut Satakunnan taloudessa vauhdikkaan elpymisen aikaa, vaikka koronaa ei ole vielä selätetty.

Osuuspankin kyltti Mikkelissä

Suur-Savon Osuuspankin näkymät valoisia – asuntokauppa vilkastunut ja rahoitusmarkkinat piristyneet

Osuuspankista kerrotaan, että kolmannesta korona-aallosta huolimatta asunto- ja mökkikauppa kävivät vauhdikkaasti alkuvuoden aikana.

Yksinäinen koulureppu roikkuu luokassa tuolin selkänojasta.

Lapissa kerätään koulureppuja vähävaraisten perheiden lapsille

Kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen viemällä sellaisen Pohjolan Osuuspankin konttoriin kuun loppuun mennessä.

Hope ry:n varastotilaa. Nalle puhia esittävä reppu.

Reppu joka selkään -keräyksellä kerätään koulureppuja vähävaraisten perheiden lapsille

Keräys toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Keräyksen avulla koulurepun ovat saaneet jo tuhannet lapset.

Janakkalan Turengin keskusta-aluetta ilmakuvassa, vasemmalla S-market, oikealla Janakkalan Osuuspankin kiinteistö

Osuuskaupan suurinvestointi aiheuttaa positiivista hyrinää Janakkalassa

Osuuskauppa Hämeenmaa ilmoitti tiistaina aikeistaan rakentaa Turenkiin noin neljän tuhannen neliömetrin kauppakeskuksen.

Sauli Vilen, Inderes

Analyytikot: Pörsseissä on korona jo unohdettu – luvassa "kaikkien aikojen tulosvuosi"

Iloinenkaan tulosyllätys ei välttämättä enää nosta kursseja niin paljon kuin voisi odottaa.

Asunnonkatsoja tutustuu asuntoon.

Onko lainakaton kiristäminen turhaa? “Velkaongelmien syy on lähes poikkeuksetta muualla kuin asuntolainassa”

Lokakuusta alkaen asunnonostaja tarvitsee enemmän omaa rahaa – tai vakuuksia. OP:n Harri Nummelan mukaan tärkeintä on, ettei ensiasunnon osto vaikeudu.

Savonlinnan Pikkukirkko kesällä 2021.

Savonlinnan Pikkukirkon ränsistyminen huolettaa – konkurssiin hakeutuneen yhdistyksen sihteeri: täytyy ehkä rukoilla, että joku ottaisi kirkon omakseen

Savonlinnan Pikkukirkon kulttuuriyhdistys jätti alkuvuodesta konkurssihakemuksensa talousvaikeuksien vuoksi. Yhdistyksen velkojana toimiva Suur-Savon Osuuspankki etsii edelleenkin kirkolle ostajaa.

Janakkalan Osuuspankin rakennus Janakkalan Turengissa

Osuuskauppa Hämeenmaa suunnittelee uutta kauppakeskusta Janakkalan Turenkiin

Turengin keskustan kehittäminen on nytkähtämässä eteenpäin kauppakeskushankkeen myötä.

Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Pohjolan Osuuspankki lahjoittaa 30 000 euroa lasten ja nuorten mielenterveystyöhön

Pankki pyysi kevään aikana omistaja-asiakkaitaan äänestämään, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen he haluavat pankin lahjoittavan summan.

Osuuspankki, Osuuspankin logo, OP

Honkilahden osuuspankin entiselle toimitusjohtajalle ehdollista vankeutta törkeästä kavalluksesta

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut entisen toimitusjohtajan Jukka-Pekka Koiviston puolen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen törkeästä kavalluksesta. Hän otti käyttöönsä pankin varoja 43 481,75 euroa ja palautti rahat myöhemmin oma-aloitteisesti.

kiinteistövälittäjä asunnon esittelyssä

Suur-Savon OP: Asuntoluottojen kysynnässä tuntuvaa kasvua, kulutusluotoissa hiljaisempaa

Vuoden alusta toukokuun loppuun pankki oli myöntänyt asuntoluottoja yli 70 miljoonaa euroa, mikä on yli 10 miljoonaa euroa enemmän kuin vastaavana aikana edellisvuonna.

Osuuspankki, Osuuspankin logo, OP

Honkilahden Osuuspankin toimitusjohtaja syytteessä törkeästä kavalluksesta

Satakunnassa toimineen Honkilahden Osuuspankin entinen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Koivisto on saanut syytteen törkeästä kavalluksesta. Syytteen mukaan hän on ottanut oikeudetta pankin varoja omaan käyttöönsä yli 43 000 euron edestä. Varat on palautettu myöhemmin.

Oulun Osuuspankin pääkonttori Isokatu 14.

Oulun Osuuspankin uuden pääkonttoritalon arkkitehtuurikilpailun ehdotukset julkistettiin – katso uudisrakentamisesta kisaavat havainnekuvat

Oulun ydinkeskustassa, Hallituskadun ja Isonkadun kulmauksessa sijaitsevan kiinteistön uudisrakentamisen suunnittelusta kisaa neljä suomalaista arkkitehtitoimistoa.

asunnon avaimet pöydällä

Asuntokauppa on vilkastunut Rovaniemellä – hintojen nousu kuitenkin vielä pientä

Pohjolan Osuuspankilla asuntokauppojen määrä on kasvanut koronan hiljentämästä viime vuodesta neljänneksellä. Rovaniemen Kiinteistömaailmalla toukokuu oli paras myyntikuukausi kahteen vuoteen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle