Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kimmo Kivelästä Kiuruveden kirkkoherra

Kivelä aloittaa virassa kesäkuun alussa.

Sinisten entinen kansanedustaja käyttää sopeutumisrahaa loman pitämiseen – Edun myöntävä Keva ei valvo työttömyyden syitä

Savo-Karjalan entiset edustajat hakevat rahaa myös opiskeluun ja eläkkeelle siirtymiseen.

Ylen hallintoneuvosto toteutti kuulemisen yhtiön strategiasta

Hallintoneuvosto kuuli Ylen strategiasta

Reijosesta perussuomalaisten Kuopion valtuustoryhmän uusi puheenjohtaja – Kivelälle odotetut lähtöpassit

Perussuomalaisten valtuustoryhmässä on enää kolme varsinaista valtuutettua, kun niitä oli vielä kevään vaalien jälkeen kuusi.

"Torjuntavoitto", "Hyökkäys oli kova" – kansanedustajien sanavalinnat paljastavat, miten kova vääntö Fimeasta käytiin

Pitkä taistelu Fimean alueellistamisesta päättyi kompromissiin. Kuopiolaiset kansanedustajat puhuvat päätöksestä melkein kuin rauhansopimuksesta.

Perussuomalaiset Nuoret tukevat puoluejohtoa yhtenä rintamana – Samuli Voutila vaatii Kimmo Kivelän eroa Kuopion valtuustoryhmän puheenjohtajuudesta

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila ei olisi osannut kuvitella, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajoaisi.

Uusi vaihtoehto -ryhmään loikannut Kimmo Kivelä: "Puoluekokouksen jälkeen ei ollut vaihtoehtoja"

Myös muut Savo-Karjalan perussuomalaiset kansanedustajat jättivät puolueen.

Kaikki Savo-Karjalan perussuomalaiset kansanedustajat lähtivät uuteen eduskuntaryhmään

Perussuomalaisten ryhmä on hajonnut. Savokarjalaiset Kimmo Kivelä, Kari Kulmala ja Pentti Oinonen ovat mukana Uusi vaihtoehto -ryhmässä.

Kriisinhallintakeskuksen siirtosuunnitelmille tyrmäys Savo-Karjalan kansanedustajilta

Kriisinhallintakeskuksen asemaa ja tehtäviä tarkastellut selvitysryhmä esittää, että keskus siirretään Kuopiosta pääkaupunkiseudulle.

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja Terhon ja Halla-ahon kamppailusta: "Tässä on puolueelle todellinen kasvun paikka"

Perussuomalaisten puheenjohtajakamppailu huipentuu lauantaina Jyväskylän puoluekokouksessa. Varapuheenjohtajistoon on ehdolla myös kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä.

Kansanedustaja Kimmo Kivelä pyrkii perussuomalaisten varapuheenjohtajaksi

Kimmo Kivelä on toisen kauden kansanedustaja Kuopiosta.

Monday's papers: MPs' extra earnings, alcolock demand, island tunnel crumbling

Finland's print media week begins with news of MPs padding their salaries with state-owned company money, many polled Finns calling for ignition interlock devices in cars and a look at a dangerously dilapidated tunnel stretching from Suomenlinna island to mainland Helsinki.

Perussuomalaisten Kimmo Kivelä: Esitys Fimean pääpaikasta tulee pian – "Olen luottavainen Kuopion suhteen"

Kivelä sanoi Ylen Savo-Karjalan kansanedustajatentissä olevansa luottavainen Kuopion suhteen.

Kuopiolle tarjotaan lepytykseksi Kansallista neurokeskusta: "Jos Fimean siirto pysähtyy, tehtävä oli miettiä jotain muuta"

Kansallisen neurokeskuksen pääpaikkaa tarjotaan Kuopioon hyvityksenä Fimean alueellistamisen pysäyttämisestä. Kuopiolaisia vaikuttajia tämä ei ilahduta.

Kaupunginvaltuusto korottaa luottamushenkilöiden palkkioita ja vakinaistaa hoitohenkilökuntaa

Tulevan vuoden talousarvio sai tänää Kuopion kaupunginvaltuustossa viimeisen silauksen. Omaishoidon tukia ei korotettu, mutta hoitohenkilökunnan työhyvinvointia pyrittiin parantamaan.

Kimmo Kivelä: Ylen tehtävään kuuluu suomalaisen television kehittäminen

Hallintoneuvoston puheenjohtaja kirjoittaa tv-uudistuksesta.

Ylen hallintoneuvosto päätti televisiouudistuksesta

Yle Areena vahvistuu, perinteiselle tv:lle 3 kanavapaikkaa.

Perussuomalaisten Kivelä hallituksessa pysymisestä: "Ei rintamakarkuruudella asioita paranneta"

Perussuomalaisten kannatus on laskenut huimasti sitten jytkyn. Kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä vakuuttaa, että kesken vaalikauden ei hallituksesta ei kuitenkaan lähdetä.

Kimmo Kivelä: "Fimean työ Kuopiossa turvattava sillä tasolla, jonka alkuperäinen suunnitelma edellytti"

Perussuomalaisten kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä sanoi Yle Kuopion ja Yle Joensuun kansanedustajatentissä uskovansa Kuopion torjuntavoittoon Fimea-mittelössä.

Pohjoiseen palannut pankkimies: "Jääkarhumainetta pitäisi käyttää hyväksi"

Luonnon lumo veti pankkimiehen takaisin pohjoiseen kotikaupunkiin. Keski-Euroopasta katsottuna Oulu on arktinen, mutta juuri pohjoisen eksotiikka on valtti, jota voisi käyttää estottomasti hyväksi.

Kuopion perussuomalaiset kannattaa kielikokeilua, jossa ruotsi olisi vapaaehtoinen

Kuopion perussuomalaiset ovat tehneet valtuustoaloitteen alueellisesta kielikokeilusta. Siinä ehdotetaan, että Kuopion kaupunki alkaisi valmistella kokeilua, jossa koulujen kielivalikoimaa laajennetaan ilman velvoittavaa ruotsin kielen opiskelua.

Kuopiolla on tiukat ajat – valtuutetut kaipaavat muutoksia

Kuopion kaupunginvaltuusto kävi maanantaina periaatekeskustelun vuoden 2016 talousarviosta. Osa valtuutetuista arvosteli budjettikirjaa hankalaksi ja sekavaksi. Kirjan perusteella rivivaltuutetun on hankala tietää kuinka rahat lopulta kohdentuvat. Talouskeskustelu oli varsin säyseää, sillä esimerkiksi paljon puhuttavia koululakkautuksia ei ole suunnitteilla.

Savo-Karjalasta ei tukea Tynkkysen ehdotukselle – "Hallituksesta käsin vaikutetaan"

Savokarjalaisedustajat Kimmo Kivelä ja Pentti Oinonen eivät kumpikaan usko, että pakolaistilanne helpottaisi, mikäli puolue jättäisi hallituksen. Edustajien mukaan perussuomalaisten tiukka maahanmuuttopolitiikka on tuottanut jo tulosta.

Hallintoneuvoston puheenjohtaja: Ylen rahoituksen siirtäminen budjettiin murskaisi tärkeän periaatteen

Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä (ps.) kummeksuu Ylen rahoituksesta syntynyttä keskustelua. Sanomalehdet Vasabladet ja Österbottens Tidning kertoivat kaavailuista, joiden mukaan Ylen rahoitus oltaisiin siirtämässä osaksi valtion budjettia. Kivelä tyrmää jo ajatuksenkin, koska hänestä uudistus voisi vaarantaa Ylen riippumattomuutta.

Perussuomalaisten Kivelä: "Sydän sykkii Syyrian kristittyjen auttamiselle"

"Turvapaikanhakijoita ei voi sinänsä jaotella uskonnon mukaan, mutta monin paikoin nimenomaan kristityt ovat eniten ahtaalla", perussuomalaisten kansanedustaja Kimmo Kivelä sanoo.

Hallintoneuvoston puheenjohtaja indeksin leikkauksesta: "Voi tulkita, että onko Yle hallituksen radio"

Perussuomalaisten eduskuntaryhmään kuuluva Yleisradion hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä sanoo kuulleensa Yle-veron indeksikorotuksen jäädyttämisestä julkisuuden kautta.

Immoselle tukea ja moitteita Savo-Karjalan edustajilta – "Nyt jäitä hattuun joka puolella"

Kansanedustaja Kimmo Kivelän (ps.) mukaan Olli Immosen kirjoitus hankaloittaa asiallista maahanmuuttokeskustelua. Kansanedustaja Pentti Oinosen (ps.) mielestä kohussa on tehty kärpäsestä härkänen.

Perussuomalaisten Kivelä: Etyj-kohu on ehkä Venäjän koepallo Suomelle

Etyjin Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtajana toimiva Kimmo Kivelä sanoo, ettei Suomen määräämää maahantulokieltoa ole tehty kevyin perustein.

Perussuomalaisten Kivelä: Suuret urheilutapahtumat kuuluvat Ylelle 

Ylen hallintoneuvoston johtoon noussut Kimmo Kivelä sanoo, että Ylen on tärkeää olla suomalaisten elämässä vahvasti mukana.

Kimmo Kivelä valittiin Ylen hallintoneuvoston johtoon

Kansanedustaja Kimmo Kivelä valittiin tänään Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajana toimii kansanedustaja Kalle Jokinen.

Kimmo Kivelä: "Sote-uudistuksessa tärkeintä laadukkaat palvelut, ei hallintohäkkyrät"

Perussuomalaisten kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä mukaan sote-uudistuksen eteen on tehty valtavasti työtä. Kivelä oli vieraana Yle Savon kansanedustajatentissä maanantaina.

Kimmo Kivelä: Alueellinen edunvalvonta ei ole keskustan etuoikeus

Perussuomalaisten kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä peräänkuuluttaa yhteistyön tärkeyttä puolueiden välillä. Kivelän mukaan keskustan kirjalliseen kysymykseen Fimean toiminnasta olisi pitänyt ottaa myös muut puolueet mukaan.

Avioliittolaista ilahtunut kansanedustaja: Ensin bileisiin, sitten pesemään pyykkiä

Pohjoissavolaisista kansanedustajista vasemmistoliiton Erkki Virtanen iloitsi sukupuolineutraalin lain hyväksymisestä. Kuopiolaisedustaja kertoi löytäneensä työpöydältään pienen pullon kuohuviiniä äänestyksen jälkeen.

Kivelä: Fennovoiman ydinvoimalahankkeessa otettava aikalisä

Perussuomalaisten kansanedustaja Kimmo Kivelä ei olisi valmis myöntämään lupaa Fennovoiman ydinvoimalahankkeelle. Kivelä sanoo kielteisen suhtautumisen syyksi maailman poliittisen tilanteen.

Perussuomalaiset nimesi kansanedustajaehdokkaita

Istuvien kansanedustajien Kimmo Kivelän ja Pentti Oinosen lisäksi nimettiin seitsemän ehdokasta. Kaksi ehdokasta nimetään myöhemmin.

Pohjoissavolaisilla äänestäjillä oli selvä suosikki – parlamentti jäi silti haaveeksi

Keskustan pielavetinen kansanedustaja Elsi Katainen oli pohjoissavolaisten äänestäjien selvä suosikki Euroopan parlamenttiin. Oman maakunnan äänestäjien suosio ei kuitenkaan riittänyt lähellekään: lähimmäksi meppipaikkaa pääsi pohjoissavolaisista ehdokkaista kristillisdemokraattien Sari Essayah.

Kivelä: Jäitä hattuun kuntajakoselvityksessä

Yle Savon kansanedustajatentissä europarlamenttivaaliehdokas, kansanedustaja Kimmo Kivelän (ps.) mielestä Kuopion seudun kuntajakoselvityksessä ei ole syytä pakottaa itsenäisesti selviytyviä kuntia liitoksiin.

Kivelän tulkinta sote-ratkaisusta: Estää pakkoliitokset ja palvelujen luisumisen yksityisille

Perussuomalaisten kansanedustaja Kimmo Kivelä on erityisen tyytyväinen siitä, että sote-uudistus irrotettiin kuntauudistuksesta. Tämä vaikuttaa myös tuleviin kuntaliitoksiin.

Kansanedustajat Rajamäki ja Kivelä: Maakaapelointi ei yksin riitä toimeksi sähkökatkojen varalle

Poikkeusoloissa yhteiskunnan tulee tiedon jakamisen lisäksi kantaa vastuu yksinasuvien ja sairaiden ihmisten hyvinvoinnista, sanovat pohjoissavolaiset kansanedustajat Kari Rajamäki (sd.) ja Kimmo Kivelä (ps.). Kansanedustajat kiittävät Yleä sunnuntain ylimääräisistä aluelähetyksistä, jotka koskivat Eino-myrskyä.

Ministeri Niinistö uusista kansallispuistoista: Konnevesi nopeimmin toteutettavissa - Käsivarsi vaikein

Ympäristöministeri Ville Niinistö (vihr.) pitää Konneveden kansallispuiston perustamista lähiaikoina hyvin todennäköisenä. Käsivarren kansallispuistoa Niinistö on valmis edistämään sallimalla alueelle poikkeuksia.

Kivelä ja Virtanen: Kuntauudistusta on saatava eteenpäin

Kuntauudistuksen kiirehtiminen vaatii päättäjiltä tekoja. Kuopiolaiskansanedustajat Kimmo Kivelä ja Erkki Virtanen liputtavat vapaaehtoisten kuntaliitosten puolesta.

Perussuomalaisten Kivelä: Kuntajakolaissa aikataulu on ollut tärkeämpää kuin sisältö

Perustuslakivaliokunnan kuopiolainen jäsen Kimmo Kivelä (ps.) oli mukana jättämässä eriävää mielipidettä kuntajakolakia koskevasta lausunnosta. Hän kuitenkin arvioi lain tulevan "runnotuksi läpi" juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Pääministeriltä vaaditaan toimia – ”hallitukselta on johtajuus kadoksissa”

Keskustan Seppo Kääriäinen ja perussuomalaisten Kimmo Kivelä arvostelivat Yle Savon kansanedustajatentissä voimakkaasti hallituksen sote-toimia ja vaativat pääministeriä puuttumaan "sekoiluun". Kääriäinen näkee myös, että hallituksen valmistelun taso on huonoa.

Kansanedustaja susien salakaadoista: Viranomaiset eivät ole ajan tasalla

Perussuomalaisten kansanedustajan Kimmo Kivelän mielestä viime aikojen laittomat susijahdit ovat metsästäjien hätähuuto. - Susikanta on paljon suurempi, kuin viralliset luvut osoittavat, Kivelä sanoi Yle Savon kansanedustajatentissä.

Edustajat titaanien taistosta: Loppua kohden lässähti

Pääministerin ja oppositiojohtajien välienselvittely eduskunnassa jätti kansanedustajien mielestä toivomisen varaa. Osa edustajista oli sitä mieltä, että oppositiojohtajilta jäi käyttämättä hyvä tilaisuus grillata pääministeriä.

"Ei me Facebookissa surffata siellä istuntosalissa"

Älypuhelimen näplääminen televisioidussa täysistunnossa voi tuoda kansanedustajalle kyseenalaisen maineen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle