Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nyt pääsee terassille, mutta tiukin rajoituksin – kävimme seuraamassa meininkiä pienessä lähiöpubissa: "Pääsee ihmisiä näkemään"

Ravintoloiden kannattavuus on huteralla pohjalla, koska asiakaspaikkoja ja aukioloa on rajoitettu, eivätkä yritykset saa enää valtion sulkemiskorvausta.

Ihminen kuoli kerrostalopalossa Vantaalla – Poliisi tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä: "Epäillään, että palo olisi sytytetty"

Tulipalossa kuoli asunnossa asunut mies. Poliisi ei etsi epäiltyä tekijää aktiivisesti.

Tripla, Jumbo, Sello, Itis vai Ideapark? Selvitimme, mikä kauppakeskus onkaan oikeasti se kaikkein suurin ja millä perusteella

Suurista mainospuheista huolimatta suurimman kauppakeskuksen titteli vaihtuu sen mukaan, mitä mitataan.

Jumbon koruliikemurto: Toiselle syytetylle tuomio, toiselle ei

Ilman tuomiota jäänyt syytetty kiisti olleensa tekopaikalla, vaikka hänet löydettiin samasta asunnosta ryöstösaaliin ja toisen tekijän kanssa.

Syyttäjä: Koruliikkeen ryöstö oli kuin elokuvasta – saalis 800 000 euron arvoinen

Jumbon Laatukorun ryöstöstä syytetyt kiistävät olleensa paikalla.

Poliisin esitutkinta valmistui: Vantaan Jumbon koruliikemurtoa oli suunniteltu yli kuukausi

Epäillyistä oli tullut vihje ja he olivat valmiiksi poliisin tarkkailussa.

Tutkija: Melkein kaikkea odotetaan olevan saatavilla koska tahansa – Yhä useampi jättimarket piti joulun alla ovet auki kellon ympäri

Joulukaupan odotetaan tänä vuonna kasvavan. Kauppakeskus Jumbosta kerrotaan lahjakorttien olevan yhä kovemmassa suosiossa.

Jumbon tillin haistelu -episodi sai kauppiaan tempaisemaan: Nyt tarjolla on erikseen haistelutilli - kuva

Jyväskyläläinen kauppias halusi keventää tunnelmaa ideallaan.

Redin asiakaskato ei ole poikkeuksellinen, kommentoi kilpailija – Kamppiakin haukuttiin, mutta nyt se vetää eniten asiakkaita koko maassa

Pääkaupunkiseudun suurten kauppakeskusten ensimmäiset vuodet ovat poikkeuksetta olleet vaikeuksien sävyttämiä.

Varkaat laskeutuivat köysillä koruliikkeeseen – saaliiksi Jumbosta koruja ja muita arvoesineitä peräti 800 000 eurolla

Kauppakeskus Jumboon lauantaina murtautuneet varkaat rikkoivat kattoikkunan ja laskeutuivat kuin elokuvissa köysillä koruliikkeen eteen.

Vantaan Jumbon kultasepänliikkeeseen murtautuneet otettu kiinni

Epäiltyjen tekijöiden kuvat olivat tallentuneet valvontakameroille.

Kahden varkaan isku kulta- ja kellosepänliikkeeseen Vantaan Jumbossa kesti vain kaksi minuuttia – Poliisi: saalis satoja tuhansia euroja

Varkaat murtautuivat Laatukoru-liikkeeseen perjantain ja lauantain välisenä yönä. Poliisi kuvailee murtoa ammattimaisesti tehdyksi.

200 liikettä, 12 miljoonaa asiakasta – apulaisprofessoria huolettaa, miten Helsingin kivijalkaliikkeiden käy, kun kaupungissa on taas yksi kauppakeskus lisää

"Jos asiakkaat menevät Rediin tai Triplaan, eivät he samaan aikaan keskustassa shoppaile", sanoo kiinteistötalouden asiantuntija.

Kahden auton peräänajo Kehä III:lla Vantaalla – liikenne palautumassa normaaliksi

Liikenne ruuhkautui Kehä III:lla kauppakeskus Jumbon kohdalla itään päin.

Video: Mittava palo Vantaalla elektroniikkayrityksen pihalla – Tilanne ohi ja alueella voi jälleen liikkua

Pienelektroniikkayrityksen piha-alueella paloi jätekontti. Tulipalo alkoi yrittäjän arvion mukaan litiumakuista. Palo saatiin nopeasti hallintaan.

Paraatipaikka ei takaa kauppakeskukselle menestystä – fyysisen sijainnin lisäksi ratkaisee "henkinen sijainti"

Helsingin keskustan kauppakeskukset eivät juhli myyntitilastojen kärjessä, mutta kävijöitä on paljon.

Sello on suurin, mutta Jumbo myy eniten – Katso lista Suomen suurimmista kauppakeskuksista

Kymmenestä eniten myyvästä kauppakeskuksesta seitsemän on pääkaupunkiseudulla. Mukaan kiilaavat muualta Suomesta Turun Hansa, Raision Mylly ja Hyvinkään Willa.

Raju tulipalo on saatu hallintaan Jumbon lähellä Vantaalla – savu haittaa liikennettä Tuusulanväylällä

Jäteaseman jälkisammutus- ja raivaustyöt jatkuvat Tammiston kauppatiellä, Kehä kolmosen ja Tuusulanväylän läheisyydessä. Nopeusrajoitusta on laskettu Tuusulanväylällä sankan savun vuoksi.

Tapiolan uusi kauppakeskus houkuttelee kokkien näytöksillä ja ulkoilmaelokuvilla – Ostaja haluaa nyt elämyksiä

Tapiolan Ainoa-kauppakeskus Espoossa liittoutuu verkkokaupan kanssa: nettitilaukset voi noutaa parkkihallista, jossa ostaja tunnistetaan auton rekisteritunnuksesta.

Auto törmäsi seinään Vantaalla, kaksi loukkaantui

Kaksi miestä loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa lähellä viihdekeskus Flamingoa. Myös Kotkassa kolaroitiin alkuyöstä.

Kauppakeskus Jumbo tyhjennettiin väärän hälytyksen takia

Palohälytys tehtiin eräästä kauppakeskuksen liikkeestä. Vielä ei ole tietoa siitä, oliko virhe inhimillinen vai tekninen.

Itis haistoi markkinaraon – muslimit juhlivat paaston loppumista kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Itis on lähtenyt ensimmäisenä isona tekijänä Suomessa houkuttelemaan muslimitaustaisia kuluttajia: Itiksessä järjestetään tänään iso perhetapahtuma ramadanin päättymisen kunniaksi. Paikalle odotetaan tuhansia muslimeja. Samalla on muotoutumassa uusi perinne, miten suomalaismuslimien tavat näkyvät yhteiskunnassamme.

Suomen talous heräilee koomasta – Viisi mittaria, jotka värähtelevät jo

Taantuman päättymisestä on jo nähtävissä heiveröisiä merkkejä, vaikka nousu on vielä hidasta. Yle listasi heikot signaalit orastavasta käänteestä.

Äitienpäiväjuhlinnat ja aurinko eivät tyhjentäneet kauppojen käytäviä asiakkaista

Kuopiolainen kukkakauppias teki äitienpäivänä yli kymmenkertaisen myynnin normaaliin päivään verrattuna.

Puuttuva opaste voi aiheuttaa vaaratilanteen moottoritiellä – samalla maakuntien marketit menettävät rahaa

Parhaillaan käsitellään esitystä, joka sallisi market-alueita tarkoittavan symbolin liikenneopasteisiin. Liikennevirasto ei katso suopeana yksittäisten markettien tai kauppakeskusten mainostamista moottoritieopasteissa.

Kaupat ovat pääosin kiinni helluntaisunnuntaina

Kaupan liiton mukaan poikkeuslupia on myönnetty Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Lahteen sekä Vantaan kauppakeskus Jumboon ja Flamingoon.

Pulloralli alkaa kaupoissa tänään – palautuspisteissä huhkii lisäkäsiä

Se mikä ennen vappua kilisee kassissa ulos kaupasta, palautuu sinne nopeasti juhlapyhien jälkeen. Monessa pullonpalautuspisteessä on valmistauduttu ottamaan vastaan säkkikaupalla palautuspulloja. Vuosittainen pulloralli vaatii jopa ylimääräistä henkilökuntaa.

16 euroa per asiakas – kauppakeskusten myynti kertyy pienistä puroista

Viime vuonna Suomen kauppakeskusten yhteenlaskettu myynti nousi runsaaseen 5,9 miljardiin euroon ja kävijöitä oli 366 miljoonaa. Näiden lukujen perusteella saadaan laskettua noin 16 euron keskiarvo eli sen verran yksi asiakas kantoi rahaa kauppakeskukseen.

Kaupat toivovat suomalaisten paikkaavan venäläisten katoa loppiaisena

Uusi vuosi ei tuonut venäläisiä matkailijoita tavalliseen tapaan, eikä turistivirta näytä virkistyvän. Monet kauppakeskukset ovat kuitenkin auki loppiaisena. Kauppiaat toivovatkin kotimaisten ostajien paikkaavan venäläisten uupumista.

Venäläismatkailijoiden määrä romahti Suomessa

Tilastokeskuksen mukaan maaliskuussa esimerkiksi Helsingissä venäläismatkailijoiden yöpymiset vähenivät lähes viidenneksellä. Koko maassa laskua oli vuoden takaiseen runsaat 14 prosenttia.

Ilkivaltainen palohälytys tyhjensi Jumbon – Twitter reagoi nopeasti

Jumbon kauppakeskus evakuoitiin jouluaaton aattona Vantaalla, koska tuntematon ilkivallan tekijä painoi paloilmoituspainiketta turhaan.

Karkkikauppa käy entiseen malliin makeisverosta huolimatta

Makeisvero ei näytä hillinneen karkkien myyntiä. Vero näkyi kaupoissa myynnin tilapäisena notkahduksena, mutta palautui kauppiaiden mukaan nopeahkosti entiselle tasolle. Valtion kassaan makeisten valmistevero tuo tänä vuonna arviolta 78 miljoonaa euroa.

Rasvakeitinpalo tyhjensi viihdekeskus Flamingon

Vantaan viihdekeskus Flamingo tyhjennettiin puolen päivän aikaan ihmisistä tulipalon vuoksi. Ravintolan keittiössä syttyneestä raskakeittimestä levisi savua keskuksen käytäville.

Jumbo nousi myynniltään suurimmaksi kauppakeskukseksi

Suomen Kauppakeskusyhdistyksen tilaston mukaan vantaalainen kauppakeskus Jumbo on noussut viime vuonna myynniltään suurimmaksi kauppakeskukseksi. Aiemmin myynniltään suurin oli Itäkeskuksen kauppakeskus, Itis, on remontissa.

Uutiset vaikuttavat ruuan ostopäätöksiin

Varsinkin vanhemmat kuluttajat arvostavat suomalaista pientuottajien lähiruokaa. Nuorissa perheissäkin pannaan painoa kotimaisuudelle ja erityisesti eettisistä syistä.

Stockmann kosiskelee venäläisturisteja ruplilla

Kauppiaan satsaavat itärajan takaa tuleviin rahavirtoihin yhä enemmän. Stockmann on testannut ruplien käyttöä maksuvälineenä pääkaupunkiseudulla muutaman kuukauden ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Kauppiaat jouluryysiksestä: Taantuma vaikutti, ennätykset paukkuivat

Kalliimmista luksustuotteista on siirrytty arjen käyttötavaroihin.

Willa imee riihimäkeläistenkin rahat Hyvinkäälle

Torstaina avattu Kauppakeskus Willan kakkosvaihe imee vahvasti myös riihimäkeläisten rahoja Hyvinkäälle, uskovat kauppakeskuksen yrittäjät. Kauppakeskuksen ykkösvaihe avautui maaliskuussa. Kokonaisuudessaan Suomen kuudenneksi suurimmassa kauppakeskuksessa on nyt yli sata liikettä ja palvelua.

Kauppakeskukset ovat unohtaneet vanhukset ja autottomat

Tulevaisuudessa elämä keskittyy yhä enemmän kauppakeskusten ympärille. Ostosten teon lisäksi niissä käytetään palveluja ja jatkossa myös asutaan yhä useammin. Ilman autoa elävät, kuten vanhukset, eivät kuitenkaan pääse palvelujen pariin.

Kauppakeskus Veturi avautuu syyskuussa

Keskon suurhanke Kouvolassa on viittä vaille valmis. Kauppakeskuksen symboli löytyi höyryveturimuseosta Keuruulta

Kauppojen ovet pääosin säpissä helluntaina

Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa kaupat saavat olla auki poikkeusluvalla. Myös pienet päivittäistavarakaupat saavat pitää ovensa auki.

Vaateliikkeet valloittavat Kuopion Ikanon

Kuopion Matkukseen Ikean viereen rakennettava kauppakeskus Ikano on varattu jo lähes täyteen. Yhtiö on tehnyt vuokrasopimuksen vajaasta 80 prosentista tiloista. Suurin osa Ikanoon tulevista liikkeistä myy vaatteita.

Kaksi ihmistä sairastunut harvinaiseen botulismiin

Kaksi ihmistä on sairastunut botulismi-ruokamyrkytykseen Helsingissä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan sairastuneet olivat syöneet Gaudiano Bio oliivi -säilykeoliiveja, jotka on nyt vedetty pois myynnistä.

Flamingon yökerhon melut piinaavat lähistön asukkaita

Vantaan Veromäen asukkaat ovat kyllästyneet läheisen viihdekeskus Flamingon yökerhon meluun. Musiikki ja asiakkaiden äänet kantautuvat asukkaiden mukaan häiritsevän kovina naapuruston taloihin.

Pääkaupunkiseudun kauppakeskusten kisa kiristyy entisestään

Kannelmäkeen valmistuu parin vuoden päästä maan seitsemänneksi suurin kauppakeskus. Suomen suurimman Prisman kylkeen valmistuva keskus kamppailee asiakkaista Vantaan Jumbon ja Espoon sellon kanssa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle