Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hääpari seisoo lentokentän kiitotiellä toisiaan kädestä pidellen. Taustalla lentokone

Mikko ja Johanna Holckin hääonnen ikuistaakseen kuvaajat matkustivat 900 kilometriä – hääkuviin käytetään nyt aikaa, ajatusta ja rahaa

Hääkuvauksesta on tullut entistä isompi osa häiden suunnittelua ja budjetointia. Usein se on juhlapaikan ohella ensimmäisiä asioita, mistä morsian ja sulhanen haluavat päättää. Jopa juhlapäivä voidaan valita halutun kuvaajan aikataulun perusteella.

hääpari

Tänään Joonas ja Sini saavat toisensa, vihdoinkin – korona siirsi hääparien tärkeää päivää, ja pitopaikkojen varauslistat kirjoitettiin yhä uudelleen

Monet hääparit peruivat viime vuonna häänsä ja siirsivät ne tälle vuodelle. Osa juhlista on siirretty vielä uudestaan seuraavalle vuodelle. Joonas Komulainen ja Sini Paavola jännittivät pitkään, pääsevätkö kaikki läheiset heidän häihinsä.

hääpari kirkon käytävällä

Kesän kirkkohäät siintävät monen parin mielessä – Helsingissä varaustilanne on vuoden 2019 tasolla

Suosituimpien kirkkojen varauskalenterit ovat varsin täynnä, etenkin loppukesä on nyt haluttua vihkiaikaa. Tosin viime vuonna varaustilanne oli varsin samanlainen kuin nyt, kunnes ihmiset alkoivat hiljalleen perua aikoja.

Mirwais Elmi

Afganistanilaisen Mirwais Elmin hääjuhlaan iskettiin viikonloppuna – "En enää koskaan ole onnellinen"

Sekä morsian että sulhanen jäivät henkiin, mutta monia heidän perheenjäseniään kuoli.

Kolumnisti Ina Mikkola

Ina Mikkolan kolumni: Olen ollut rakastunut jo vuosia, mutten koskaan tahdo naimisiin

Ihmiset saavat halutessaan mennä täysin vapaasti ja iloiten naimisiin – sitä ei vaan pitäisi enää tänä päivänä olettaa keneltäkään, kirjoittaa Ina Mikkola.

Rantalinna Ruokolahdella.

Miljoonien arvoinen jugendlinna vedettiin pois aktiivisesta myynnistä – asiakkaat löysivät venäläisen prinssin entisen asunnon myynti-ilmoituksen myötä

Rantalinnan omistaja haluaa vielä katsoa, jatkuuko hotellin piristyminen. Rantalinna on myynnissä yli kuuden miljoonan euron hintaan.

91-vuotiaina vihille

Eila ja Hemmi Jaara tapasivat ja rakastuivat vasta 90-vuotiaina – Parilla jopa sama syntymäpäivä: “Ensimmäinen täysi rakkaus”

94-vuotiaat Eila ja Hemmi Jaara ovat umpirakastuneita ja vastanaineita. Pariskunnan elo Yli-Iissä on täynnä huumoria ja hellyyttä.

Tuore hääpari käsikädessä.

Perinteisten häätapojen arvostelu tasa-arvoa loukkaavina kimmastutti papit – myös kirkkohäät voivat olla modernit ja vaikka omenapuun alla

Kaksi tutkijaa arvosteli perinteisiä häätapoja niin kirkollisessa vihkimisessä kuin hääjuhlassa tasa-arvon vastaisina. Tämä sai papit muistuttamaan, että kirkollinenkin vihkiminen voi olla moderni.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan

Yhdysvalloissa yli 29 miljoonaa ihmistä katseli tv:stä Harryn ja Meghanin häitä

Määrä on suurempi kuin prinssi Harryn isonveljen Williamin ja Katen häissä vuonna 2011.

Vuoden 2017 Golden Globe -palkinnot jaettiin Beverly Hilton Hotellissa Kaliforniassa.

Naiset pukeutuvat mustiin Golden Globe -gaalassa – ”Seksuaalinen häirintä värittää koko gaalan”

Hollywoodia ravisuttavat seksuaalisen häirinnän skandaalit värittävät myös tähtigaalana tunnettua Golden Globe -juhlaa. Palkintotilaisuus on Hollywoodin ensimmäinen iso tapahtuma sen jälkeen, kun elokuva-alan häirintä nousi otsikoihin.

Miespari käsi kädessä.

Aloite: Keski-Porin seurakunnan vihittävä nais- ja miespareja

Keski-Porin seurakuntaneuvostolle jätetyssä aloitteessa esitetään, että Keski-Porin seurakunnan tiloja saisi käyttää nais- ja miesparien vihkimiseen.

Aleksander Ovetshkin

Paidattoman Ovetshkinin hääjuhlavideot herättivät kohun - "Kesällä kaikki ovat ylipainoisia"

Venäläishyökkääjä Aleksander Ovetshkin juhlisti häitään ilman paitaa heinäkuussa. Nyt joukkuetoveri Jevgeni Kuznetsov puolustaa laiturin kehonkoostumusta.