Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Poliisia 7 vuotta pakoillut Arman Alinko kiistää olleensa huumeliigan pomo – takavarikoitu amfetamiinierä olisi riittänyt 170 000 annokseen

Poliisia seitsemän vuotta vältelleelle Arman Alinkolle vaaditaan vähintään 12 vuoden vankeustuomiota törkeistä huumausainerikoksista, törkeistä petoksista ja törkeistä kavalluksista. Syytteet liittyvät vuonna 2014 paljastuneeseen huumeiden salakuljetusliigaan. Mies myönsi syytteet pääosin oikeudessa.

YouTube helps second-generation Finnish immigrants find their voice

Luyeye Konssi and his friend Hanad Hassan started making humorous videos about immigrant life in Finland in 2012. Their Finnish-language YouTube channel now has close to 40,000 subscribers.

Kultainen Venla -yleisöäänestyksen kolmen kärki selvillä

Kultaisen Venlan yleisöäänestyksen kolmen kärki

Koulukiusattu Roni saa voimaa muiden auttamisesta

Rankasti koulukiusattu Roni Alho päätti valita elämässään positiivisuuden ja muiden auttamisen. Hän lupautui Facebookissa haravoimaan muun muassa maksutta muiden pihoja.

Ilmianna yksinäinen vanhus, seuraa tarjolla: "Useammallekin meillä olisi aikaa"

Kajaanilainen erityisopettaja Toni Sutinen innostui Arman Alizadin tv-ohjelman myötä tarjoamaan seuraansa hoitolaitoksissa ja yksin kotona eläville vanhuksille.

Arman Alizad: "Kitisemme paljonkin turhasta, mutta se on ymmärrettävää"

Arman Alizad unelmoi edelleen jediritarin urasta ja ihmettelee, mitkä asiat ylittävät Suomessa uutiskynnyksen. Nuorille hänen viestinsä on, että koulutus voi ratkaista maailmanlaajuisia ongelmia.

Opiskelija Iina kutsui asunnottoman kotiinsa: "En pelkää ihmisiä"

Nuori lahtelaisnainen järkyttyi Arman Alizadin tv-dokumentista ja pani toimeksi. Hän haali kasaan porukan taviksia, jotka ryhtyvät auttamaan kotikaupungin kodittomia. Hän avaa myös oman kotinsa asunnottomille ja tarjoaa lihaperunasoselaatikkoa sekä juttukaveria.

Haaveille siivet -hyväntekeväisyyskonsertti naistenpäivänä suorana Yle Areenassa

Suomalaiset huippuartistit esiintyvät tyttöjen hyväksi.

Tuottaja Arman Alizad: Pakolaisten suurin toive on päästä kotiin

On vaikea pitää päänsä kasassa, kun kuuntelee pakolaisleireillä olevien ihmisten kertomuksia, sanoo tänään Aamu-tv:ssä vieraillut tuottaja Arman Alizad. Alizadin mukaan eurooppalaisten on vaikea ymmärtää, miten paljon maailmassa on hätää.

Televisiojuontaja Arman Alizad kesäkuussa Tornioon

Tornion Joentalolla järjestetään kesäkuussa jo kahdeksatta kertaa Barents Reunion. Konferenssissa keskustellaan Barentsin alueen tulevaisuudesta ja tilaisuudessa on puhujana muun muassa televisiojuontaja ja -tuottaja Arman Alizad.

Tyylikäs ja tiedostava - mahdoton tehtävä?

Kuinka olla tyylikäs, mutta tiedostava pukeutuja?

"Pikku Murunen on mahtavassa seurassa" – kainuulaiskahvilassa iloitaan some-ehdokkuudesta

Sosiaalisen median parhaimmistoa palkitsevan Some Awardsien ehdokkuus tuli Kahvila Muruselle yllätyksenä, vaikka yritys on perustamisestaan alkaen ollut aktiivinen ja omalaatuinen some-hitti.

Arman Alizad: Epämukavuusalueelta löytyy taikuus ja kasvu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun työntekijät tutustuivat toisiinsa palkitun tv-esiintyjän johdolla. Runsas matkustelu on saanut Alizadin arvostamaan Suomen turvallisuutta entistä enemmän.

Partiolaiset kokoontuvat joukolla Kouvolaan

Seitsemän vuoden välein järjestettävään suurjuhlaan saapuu noin 9 000 partiolaista eri puolilta Suomea.

Arman Alizad usuttaa nuoria unelmoimaan - muiden kuunteleminen voi tuhota tulevaisuuden

FLÄSH-päivä veti yli 400 nuorta yökerhoon keskellä päivää. Idea oli usuttaa nuoria yrittäjyyden ja unelmien perään. Päivän pääpuhuja oli vaatturimestari ja jokapaikan mediamies Arman Alizad.

Docventures nappasi kaksi palkintoa Kultainen Venla -gaalassa

Paras lasten- ja nuortenohjelma on #lovemilla. Parhaana miesnäyttelijänä palkittiin Jussi Vatanen ja naisnäyttelijänä Armi Toivanen.

Cage 24: Show-mies Amirkhanin ilta päättyi pettymykseen

Suuren show’n saattelemana kehään saapunut Makwan Amirkhani taipui Adam Wardin käsittelyssä Turun Logomossa järjestettävässä Cage 24 -vapaaotteluillassa.

Vapaaottelukehiin palaava suomalaisviihdyttäjä: Huomenna on kunnon sota päällä

Cage24-tapahtumassa lauantaina paluun vapaaottelukehiin tekevä Makwan Amirkhani on harjoitellut tauon aikana pystyottelua. Tapahtumaa voi seurata Yle Puheelta lauantaina klo 19 alkaen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle