Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ulla Järven kolumni: Kuumat aallot jaksavat aina yllättää

Vaihdevuodet ovat sukupolvikokemus, jolta moni nuorempi nainen ja mies sulkee korvansa, kirjoittaa tiedetoimittaja Ulla Järvi.

Riitta Väisänen valloitti katsojat A-teeman Lihava Suomi -ohjelmassa

Avoimet kertomukset estrogeenipuutosmakkaroista ja niiden seurauksista saivat silkkaa kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Päivä ennen – kuinka pikkukylän maailma järkkyi

Viimeinen päivä ennen armeijaa sekoittaa maalaiskylän elämän

Hakkuukohun keskellä ollut Ärjänsaari tarjouskaupassa – "Menee kaupaksi hyvin nopeasti, tai sitten ei ollenkaan"

UPM julkaisi torstaina uusia metsäsijoituskohteita. Yksi niistä on Ärjänsaari. Myytipäällikkö Riitta Väisäsen mukaan saari voi mennä kaupaksi nopeasti tai sitten ei ollenkaan.

Koukussa-sarja kahmi Kultainen Venla -palkintoja

Viime vuoden parhaita tv-ohjelmia ja tekijöitä palkinneessa gaalassa eniten palkintoja keräsivät Ylen ohjelmistossa esitetyt ohjelmat. Televisioakatemia myönsi elämäntyöpalkinnot Hannu Karpolle ja Riitta Väisäselle.

Ex-huippumaalivahti muistaa: Teemu Selänne rentoutui peleihin katsomalla viihdeohjelmaa televisiosta

- Hänellä oli loistava kyky ja taito tehdä asioita hyvin, sillä viihdeohjelman katsomisen jälkeen hän saattoi tehdä seuraavassa pelissä tehot 2+1, Markus Ketterer sanoo hyvästä ystävästään Teemu Selänteestä.

Riitta Väisänen: Salminen ei tehnyt koskaan itsestään numeroa

Juontajana tunnettu Riitta Väisänen sanoo, että Simo Salminen oli monilahjakkuus ja sydämellinen ihminen.

Video: Luonto on herännyt talven jäljiltä eloon – pajut tarjoavat ravintoa kukkia kaipaaville hyönteisille

Kevät on paikoin edennyt jo hyvinkin pitkälle. Tutkijalle pajut ovat tärkeä kevään merkki.

Näkökulma: Tukahdutatko sinä lapsesi innon liikkua?

Lapset haluavat liikkua, mutta vanhemmat voivat tukahduttaa tämän luontaisen tarpeen. Kasvatammeko tietoisesti vähän liikkuvia ja huonoryhtisiä jälkeläisiä, kysyy Yle Etelä-Karjalan vt. uutispäällikkö Riitta Väisänen.

Riitta Väisänen tsemppaa vaihdevuosivaivaisia pilke silmäkulmassa

Mitäs siitä, että joutuu nykyään käyttämään 3–5 kertaa enemmän aikaa meikkaamiseen kuin muutama vuosikymmen sitten tai että makkaraa syntyy vyötärölle ihan väkisin. Riitta Väisänen lyö edelleen menopaussia korville.

Speden tytär Pirre Alanen hävisi talokiistan Riitta Väisäselle

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on ratkaissut omakotitalosta käydyn kiistan. Kanteen televisiojuontaja Riitta Väisästä vastaan nosti edesmenneen Spede Pasasen tytär Pirre Alanen.

Näkökulma: Rauhoitettua saimaannieriää pilkitään kisoissa

Saimaannieriä on rauhoitettu vuoden alusta lähtien. Riitta Väisänen hämmästelee, miksi sitä saa kuitenkin pyytää poikkeusluvalla.

Nämä jutut jäivät toimittajien mieleen vuonna 2013

Yle Etelä-Karjalan toimitus on jälleen vuoden aikana käsitellyt lukuisia aiheita ja toimittajat ovat käyneet lukemattomissa paikoissa. Lue mitkä aiheet jäivät syystä tai toisesta toimittajien mieliin vuodelta 2013.

Näkökulma: Hiljaisella suomalaismiehellä on tarve puhua

Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa, toteaa vanha lausahdus. Hiljaisella miehellä on välillä tarve ainakin puhua, toteaa Riitta Väisänen.

Näkökulma: Se todellakin koskee myös sinua

Yksittäisen ihmisen on syytä lopettaa omien tekojensa vähättely, kun kyseessä on vesiensuojelu. Tämä koskee erityisesti pahoin kuormittunutta läntistä Pien-Saimaata, kirjoittaa Riitta Väisänen.

UPM teki suurkaupat luonnonsuojelualueista

Merkittävin kohde sijaitsee Anjalankoskella Kouvolassa.

Kuntokakkonen – liikuntavalistusta 70-luvulta

Lasse Viren ja Riitta Väisänen kertovvat elämäntavoistaan.

Mummutautisella on vitsit vähissä

Suomalaiset vanhenevat hurjaa vauhtia. Etenkin naisista yhä useampi elää kahdeksan tai yhdeksänkymppiseksi. Geriatrit eli vanhuuden tutkijat ennustavat, että joka toinen tänä päivänä syntyvistä tytöistä elää 100-vuotiaaksi. Vanhenemisesta on siis täysi syy tehdä trendikästä, muodikasta ja ihanaa, pohtii maakuntaradion päällikkö Päivi Kuisma suunvuorossaan.

Asuntomessualueelle kolme ympäristöteosta

Kuopion asuntomessualueelle on valittu kolme ympäristötaideteosta. Työt ovat kuopiolaisten kuvataiteilijoiden käsialaa. Taiteella on voimakkaampi jalansija Kuopion Asuntomessuilla kuin millään aikaisemmin nähdyillä messupaikkakunnilla.

Meduusa-festivaali alkaa tänään

Ammattikorkeakoulun yhteisöviestijät järjestävät Kasarminmäen mediafestivaalin jo 11. kertaa.

Olympiahilpeilijät

Suomen jääkiekkomaajoukkueen tuuheatukkainen apuvalmentajakaksikko Timo Lehkonen ja Risto Dufva vieraili peräkkäisinä päivinä olympiakomitean hotellilla haastattelussa. Ennen suoraa lähetystä Lehkonen kertoi pitävänsä erityisesti urheilijakylän tilavasta punttisalista.

Miss Eurooppa 1976 Riitta Väisänen

Hevostyttö Riitta Väisästä ei valittu Miss Suomeksi

Kymppitonni palaa televisioon

Suosittu visailuohjelma Kymppitonni palaa televisioon. Ohjelma palaa ruutuun uudistettuna, mutta sen juontajana nähdään tuttu Riitta Väisänen.

Riitta Väisänen on sinut julkisuuden kanssa

Jo useamman vuosikymmenen julkisuuden valokeilassa elänyt Riitta Väisänen ei usko, että julkisuutta voi halita. - Omalla toiminnallaan voi kuitenkin vaikuttaa siihen, millaisen kohtelun mediassa saa, sanoo viime viikkoina lööppeihin jälleen noussut orimattilalaiskaunotar.

Äitienpäivä on huippuaikaa kirjakaupoissa

Kirja on ruusujen ohella suosittu äitienpäivälahja. Muistelmat ja elämänkokemukset ovat suosittuja lahjoja.

Riitta Väisänen: Miehilläkin on vaihdevuodet, mutta naisilla ne vasta kamalat ovat!

Miehillä on andropaussi, tai Väisäskän sanoin, "hempat". Ja Riitalla itsellään on "hilmat", joista hän kertoo avoimesti tuoreessa kirjassa. Aikuisen naisen murkkuikä on ollut ikinuorelle koettelemusten paikka, mutta, kuten Miss Euroopalla vuosimallia 1976 on tapana, hän käsittelee asiaa räväkästi ja avoimesti. Inkontinenssista lähtien.

Aikapommi oli reippaasti edellä aikaansa

Yli 40 tunnin nauhoituksesta syntyi uraauurtava ohjelmasarja