Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Iltatähden lopunajat – heviä, syntikoita ja kasariglamouria

Tv-klassikko palasi 1980-luvulla kotvaksi aikaa ruutuun.

David Lee Roth oli seksisymboli ja supliikkimies

David Lee Rothin haastatteluissa juttu luisti.

Saksalaismedia seuraa kajaanilaisbändin ponnisteluja kohti maailman musiikkipiirejä

SoulHealer esittelee uuden levynsä Chasing the dream lauantaina Kajaanin Bio Rexissä, ja ennakkokuuntelua isännöi Zero Nine -yhtyeen Kepa Salmirinne. Saksalainen musiikkitoimittaja seuraa bändiä viikonlopun ja tekee jutun bändin yrityksestä läpimurtoon.

Tuottajalegenda T.T. Oksala kuollut

Alunperin joutsenolainen tuottajalegenda T.T. Oksala on kuollut. Musiikkituottaja ja kitaristi Timo Tapani Oksala nukkui pois 13. joulukuuta ollessaan 52-vuotias. Hänet haudattiin torstaina läheisten läsnä ollessa.

Tuottajalegenda T.T. Oksala kuollut

Tuottajalegenda T.T. Oksala on kuollut. Musiikkituottaja ja kitaristi Timo Tapani Oksala nukkui pois 13. joulukuuta ollessaan 52-vuotias. Hänet haudattiin torstaina läheisten läsnä ollessa.

Rock-Suomi-bonuksia 9: Raskassarja

Elävän arkiston lisämateriaalia Rock-Suomen metallijaksoon.

Ronnie James Dio perui keikkansa

Ronnie James Dio on joutunut peruuttamaan kaikki soolobändinsä loppuvuoden esiintymiset. Peruutus johtuu artistin sairastumisesta, eikä korvaavia keikkoja ole toistaiseksi tulossa. Täten myös oululaisen Club Teatrian kaksipäiväinen Legends of Rock -talvifestivaali kutistuu yksipäiväiseksi.

2000 sivua kahdessa viikossa

Zero Nine-yhtyeen kitaristi Timo ”Iso-T” Käsmän kirjahyllystä löytyy kirjoja musiikista, mutta ennen kaikkea hän tunnustautuu jännityksen ystäväksi.

Kotimaan viikonloppu tarjoaa monia festivaaleja

Kotimaassa järjestetään tänä viikonloppuna monia pienempiä festivaaleja. Rock soi ainakin Muuramessa, Oulussa ja Kuusamon Rukalla.