Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Katso Suomen huippuartistien tähdittämä Classical Trancelations -konsertti – vuoden vaihtumista juhlitaan DJ PartaMatin, katsojien terveisten ja upean musiikin parissa

Vuosi 2021 otetaan vastaan Ylen Vuosi vaihtuu -lähetyksessä TV1:llä kello 22.30 alkaen. Lähetystä voi seurata jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Yle Puheen Tähtien kesä

Puheen kesässä tuttuja tähtiä ja uusia ystäviä

Äidin viimeinen tahto oli luovuttaa ruumiinsa tieteelle, sen sijaan hän unohtui sairaalan kylmiöön – ruumishuoneella viestit kulkevat paperilapuilla

HUSin ruumishuoneella viestit kulkevat paperilla, sillä vainajasäilytyksessä ei ole sähköistä tietojärjestelmää.

Ysäribuumi vetelee viimeisiään – Ilmiön radioääni, DJ Matti Airaksinen: "Vihaan sitä musiikkia"

DJ Matti Airaksinen ansaitsee ysärikuninkaan tittelin. Hänen "sarkastisilla liekeillään" rakennettiin 1990-luvun musiikin nostalgiabuumia ja ysärijyystön nimeen vannovaa Parasta ennen -yhteisöä. Nyt liekki on hiipumassa.

Turun bussivarikkopalosta miljoonavahingot – esitutkinta yhä kesken

Linjaliikenne Nyholmin mukaan yli 20 bussin ja varikkorakennuksen tuhoutumisesta syyskuussa aiheutui 2,5–3 miljoonan euron vahingot.

Anna kelloharrastukselle ranne, se vie koko käden

Kun mieheen iskee kellotauti, muuttuvat kauluspaitojen kalvosimetkin. Kellokokoelmaan ja oheistuotteisiin saa helposti uppoamaan tuhansia euroja, mutta ajannäyttäjiä voi keräilijän mukaan ajatella myös sijoituskohteina.

"What is love?", kysyy Haddaway ensi kesänä Imatralla – Ysärifestari täydentyy

Toista kertaa järjestettävä 1990-luvun tähtiartisteja esittelevä festivaali on koonnut jo nimekkään esiintyjäkaartin ensi kesäksi.

Ysäristit kohtasivat julkisuuden

Yhteiskuvia, tunnustuksia ja häpeäviä äitejä.

Kuningas Matti, osa 18: Janne in da traktor (karaoke edit)

Laula Jannen mukana Leila K. -hittiä!

Kuningas Matti, osa 19: Making of

“Tämä oli kuin Iholla, mutta ei tarvinnut lätistä tunteista!

Uusia ysärifestivaaleja pukkaa nollarista huolimatta – "Parhaat artistit säilyttäneet karismansa", arvioi YleX:n Matti Airaksinen

Esimerkiksi Joensuun Ilosaaressa järjestetään 90's-tapahtuma kesällä 2016. Buumille ei näy loppua, eikä se hämmästytä ysäriin erikoistunutta musiikkitoimittajaa Matti Airaksista. Kulman takana väijyy kuitenkin 2000-luvun alun eli nollarin nostalgisointi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle