Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Hyvä Holkeri!" – Kummelin Saldo oli taloussatiiri lama-Suomesta

Tynnyripukuinen laman uhri ja aikakauden tutut nimet.

Mitä tulikaan sanottua – politiikkaa lama-ajan Suomessa

Videomuistiinpanoja politiikan vuosilta 1991–1994

Ulf Sundqvist uskoi kansainvälisen salaliiton murhanneen Palmen

Ruotsin murhatun pääministerin Olof Palmen kohtalo jaksaa yhä kiinnostaa. Tällä viikolla on kulunut 27 vuotta Olof Palmen murhasta.

35 vuotta toisten saappaissa

Jos Jukka Puotilaa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, harkita voisi sanaa monipuolinen. Hän on muun muassa näyttelijä, koomikko, imitaattori.

Huippujuristi Sundströmin talousrikosjutut nyt hovioikeudessa

Huippujuristi Zacharias Sundströmin talousrikossyytteitä käsitellään nyt Helsingin hovioikeudessa. Käräjäoikeus langetti Sundströmille syksyllä kaksi tuomiota talousrikoksista. Sundström valitti molemmista tuomioista. Maanantaina alkanut oikeudenkäynti kestää kesäkuun puoliväliin.

Ulf Sunqvist neuvonantajaksi viestintätoimisto Kreabiin

Entinen kauppa- ja teollisuusministeri Ulf Sundqvist on nimitetty viestintätoimisto Kreab Gavin Anderssonin vanhemmaksi neuvonantajaksi.

Ensimmäinen värillinen tv-uutislähetys

Tv-uutiset nähtiin ensi kertaa väreissä vappupäivänä 1977.

Huippujuristi Sundströmin talousrikosjutut hovioikeuteen

Huippujuristi Zacharias Sundströmin talousrikossyytteet menevät hovioikeuden käsittelyyn. Käräjäoikeus langetti Sundströmille syksyllä kaksi tuomiota talousrikoksista. Sundström valitti molemmista tuomioista.

Huippujuristi Sundströmille raskaat talousrikossyytteet

Suomen asianajajaeliittiin kuuluvalle asianajaja Zacharias Sundströmille on luettu joukko raskaita talousrikossyytteitä Helsingin käräjäoikeudessa. Kahden erikoissyyttäjän ajamassa juttukokonaisuudessa Sundströmiä syytetään kahdesta törkeästä veropetoksesta, törkeästä velallisen epärehellisyydestä sekä kahdesta kirjanpitorikoksesta.

Huippujuristia syytetään törkeästä talousrikoksesta

Asianajaja Zacharias Sundströmiä syytetään törkeästä velallisen epärehellisyydestä, kertoo Ilta-Sanomat. Syyte liittyy vuonna 1999 konkurssiin menneeseen asianajotoimistoon, jonka osakas Sundström oli. Syytettynä on myös kaksi muuta miestä.

Katainen: Talouskriisi osin vakavampi kuin 90-luvun lama

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen pitää käynnissä olevaa talouskriisiä osin vakavampana kuin 90-luvun alun lamaa. Radio Savon haastatteleman Kataisen mukaan talouskriisi on nyt maailmanlaajuisempi.

Ulf Sundqvist: Suomi jo lamassa

Entinen ministeri ja kansanedustaja Ulf Sundqvist väittää, että taantuma on jo kääntynyt lamaksi. Hän muistuttaa Uutispäivä Demarissa, että normaali suhdannetaantuma kestää vain vajaan vuoden.

Useimmiten ministeri eroaa rahapäätösten vuoksi - Katso videot

Useimmiten ministerin eroon johtanut skandaali liittyy tavalla tai toisella rahaan tai rahoituspäätöksiin. Tässä suhteessa Ilkka Kanervan ero on poikkeus.

Minister Resignations over the Years

Former Foreign Minister Ilkka Kanerva isn't the first minister to fall from grace in Finland. In recent years, at least five ministers have resigned from their posts in Finland.

Taustaa: Ministerierot 1990- ja 2000-luvuilla

Suomessa on tapahtunut viimeisten vuosikymmenten aikana kaikkiaan viisi ministerieroa ennen ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) tiistaista eroa.

Dodo palkitsee Ulf Sundqvistin Pääsiäissaari-palkinnolla

Ympäristöjärjestö Dodo palkitsee tänä vuonna tahattomasta ympäristöteosta entisen opetusministerin Ulf Sundqvistin. Dodo ry:n Pääsiäissaari-palkinto menee Ulf Sundqvistille tunnustuksena suomalaisen opintotukijärjestelmän rakentamisesta.

Vallan kahvasta vallan syrjään

Eero Heinäluoman ratkaisu jättäytyä vapaaehtoisesti vallan kahvasta vallan syrjään löi ällikällä paatuneenkin politiikan seuraajan.

Helvi Sipilä ja naisen asema

Sipilä osallistui keskusteluun naisten syrjintää vastaan.

Lipponen: Kuntauudistusta jatkettava

Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen haluaa äskettäin sovitulle kuntauudistukselle jatkoa. Lipponen kirjoittaa Turun Sanomien kolumnissaan, että kunta-asiat saadaan kuntoon vasta silloin, kun myös kuntien rahoituspohja uudistetaan.

Arja Alho aikoo haastaa Heinäluoman

Kansanedustaja Arja Alho on kiinnostunut SDP:n puheenjohtajuudesta, jos Paavo Lipponen luopuu paikasta ensi kesäkuun puoluekokouksessa.