Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Iltatähden lento keskeytyi, kun 1970-luvun loppu läheni

Vuonna 1979 Iltatähti sammui – joskin vain väliaikaisesti.

Teddy & The Tigers palasi levytysstudioon

Keravalaisella Teddy & The Tigers -yhtyeellä oli tassunsa vahvasti pelissä, kun Suomeen syntyi 70-luvun lopulla nuorison villinnyt 50-lukuhuuma. Nyt suomalaisen rockabillyn tunnetuin nimi on palannut levytysstudioon.

Jenkki on venyttänyt ja paukuttanut markkinoinnin rajoja 60 vuotta

Kekseliäisyys oli huipussaan, kun menneinä vuosikymmeninä mietittiin kääreitä ja keräilykorttien aiheita purukumin myyntitäkyksi. Jenkin 60-vuotisen historian aikana on hyödynnetty niin Beatlesit, avaruussankarit kuin leffatähdetkin. Monille muksuille kortit olivatkin purkkaa tärkeämpiä.

Rock-Suomi-bonuksia 4: Amerikan ääni

Lisämateriaalia Rock-Suomen myyttiseen americanaan.

Vuolle muistelee: SM-finaalisarja ToPo - Pyrintö 1981

Jos jotakuta kiinnostaa, eivät ToPo ja Tampereen Pyrintö suinkaan kohtaa koripallon SM-finaalisarjassa ensimmäistä kertaa. Näin tapahtui myös keväällä 1981, jolloin ToPo voitti Pyrinnön suoraan voitoin 3-0.

The Baseballsin Imatran keikka loppuunmyyty

Imatra Big Band -festivaalin vetonaulan liput tulivat myyntiin maanantaiaamuna yhdeksältä, ja perusliput myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Heiskanen ja Hämeenniemi Keravan tähdet

Tämän vuoden Keravan tähdet ovat näyttelijä Ilkka Heiskanen ja säveltäjä Eero Hämeenniemi. Keravan tähti -tunnuslaatat paljastettiin Keravan Aurinkomäellä perjantaina Valkosipulifestivaalien aattona.