Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Menneiden aikojen korjausmies herättää henkiin putkitelkkarin ja vhs-nauhurin – "Laitteet ovat vanhoja ja asentajat ovat vanhoja"

Yrittäjä Jukka Nevalaiselta löytyy perinteistä osaamista, jolla korjataan vuosikymmeniä vanhat retrolaitteet.

The World of Nightwish-fans

Fans of Nightwish on the map

To Nightwish with Love: Watch the web series here for free!

To Nightwish with Love the web series online

The animated Saga of Nightwish: how was it made

The story of Nightwish as an animated series.

Kuinka tehtiin Nightwishin tarina animaationa

Fanit kertoivat bändin tarinan ja piirsivät hahmoja

Nightwishin Jukka Nevalainen kärsii edelleen unettomuudesta

Kiteeläisen Nightwish-yhtyeen rumpali Jukka Nevalainen kärsii edelleen unettomuudesta. Elokuussa Nevalainen julkaisi tiedotteen, jonka mukaan seuraavalla Nightwish-levyllä ja kiertueella rumpuja soittaa Kai Hahto. Jukka Nevalainen on kuitenkin täystyöllistetty, hän pyörittää bändin liiketoimintaa ja omaa nettikauppaa.

Nightwishin rumpali jättää yhtyeen – taustalla terveysongelmat

Jukka Nevalainen kertoi Nightwishin kotisivuilla keskiviikkona, että hän joutuu jättämään tulevan kiertueen ja Nightwish-albumin osalta rumpalin tehtävät. Syynä on Nevalaista pitkään vaivannut vakava unettomuus.

Nightwish ei kommentoi

Nightwishin jäsenet eivät anna haastatteluja, eivätkä kommentoi bändin uutta tilannetta. Nightwish keskittyy jatkamaan kiertueensa loppuun. Haastattelupyyntöihin he vastaavat kohteliaasti kieltäytymällä.

Sähkölaitteet entistä herkempiä vaurioille

Ukonilmalla kaikkein herkimmin vaurioittuvat tietokoneet ja modeemit, mutta myös taulutelevisiot ja digiboksit. Paras keino suojata sähkölaitteet ukkoselta, on vetäistä töpseli irti seinästä riittävän ajoissa.

Nightwish-levy tuo kiirettä Scene Nationille

Imaginaerum-levyn singlelohkaisu julkaistiin keskiviikkona 9.11. Uusi levy tietää kiirettä myös Nightwishin liiketoimintoja pyörittävässä Scene Nationissa, jonka johtajana toimii rumpali Jukka Nevalainen. Viisi vuotta sitten Scene Nation listattiin Talouselämä-lehden rankinglistalla erääksi Suomen menestyneimmistä yrityksistä.

Pienten yritysten vaikea löytää jatkajaa

Useat kymmenet yrittäjät etsivät toiminnalleen jatkajaa Pohjois-Karjalassa. Yleisin syy yrityksen myyntiin on eläkkeelle jääminen. Myynnissä on tällä hetkellä yli 50 jo toimivaa yritystä Pohjois-Karjalan alueella.

"Eliittikylään" kaivataan ideoita

Kulhon kylää Kontiolahdessa on sanottu puolileikillään "eliittikyläksi". Kulhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tainamari Turusen mukaan väitteessä on peränsä, mutta tällä hetkellä kylätoimijat kaipaavat mukaan uutta verta.

Tuulivoimala voitti ideakilpailun

Cursorin järjestämän energia- ja ympäristöalan ideakilpailu haki keksintöjä ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Vuoden yrittäjäksi Nightwishin Jukka Nevalainen

Pohjois-Karjalasta löytyy tänä vuonna valtakunnallisesti merkittävä nuori yrittäjä. Nuori Yrittäjä-palkinto on myönnetty Nightwish-yhtyeen liiketoimintaa hoitavan kiteeläisen yrityksen luotsaajalle, rumpali Jukka Nevalaiselle.

Nightwishin Nevalainen yksi Nuori yrittäjä -palkinnon saajista

Vuoden Nuori yrittäjä -palkinnot menevät tänä vuonna Kajaaniin, Kiteelle, Köyliöön ja Lappeenrantaan. Palkittujen joukossa on Nightwishin Jukka Nevalainen.

Nightwish ennen läpimurtoa

Sinfoninen metalli löi pian läpi

Nightwish kiistää huijanneensa verottajaa

Verottaja aikoo tehdä Nightwish-yhtyeen toiminnasta ennakkotapauksen, kertoo rumpali Jukka Nevalainen. Kuukausi sitten Kauppalehti uutisoi, että metalliyhtye Nightwish on harhauttanut verottajaa. Lehtitietojen mukaan yhtyeen liiketoimia pyörittävä yhtiö on määrätty verotarkastuksessa maksamaan lisää veroja lähes 50 000 euroa. Nightwish-rumpali Jukka Nevalaisen mukaan verottajan selvitykset ovat vielä kesken.