Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tv-kokit Jaakko Kolmonen, Veijo Vanamo, Timo Nykyri ja Janne Pekkala jouluvalmisteluissa.

Kinkku, kalat ja laatikot joulupöytään Kolmosen, Vanamon ja Makupalojen reseptein

Jouluruokaa arkistosta 1970- ja 2000-luvun ruokaohjelmissa

Timo Nykyri ja Janne Pekkala ohjelmassa Juhlamakupalat (2003)

Makupaloissa tehtiin ruokaa hauskasti ja helposti

Janne Pekkala ja Timo Nykyri kokkasivat arkeen ja juhlaan.

Makupalat-ohjelman kokit toimittaja Timo Nykyri ja kokki Janne Pekkala.

Pääsiäisruokia à la Patakakkonen ja Makupalat

Suosikkiohjelmissa on nähty monenlaisia pääsiäismenuita.

Makupalojen uunimakkara, jossa pestoa ja mozzarellaa.

Makupaloissa syntyy euroruokaa lenkkimakkarasta, mozzarellasta ja pestosta

Makupaloissa yhdistyi Italia ja härmäläinen makkara.

Janne Pekkala ja Timo Nykyri kokkaavat Makupalat-ohjelmassa

Makupalojen keittopäivä

Padassa tomaattijuureskeitto ja kukkakaali-kylmäsavukeitto.

 Kokki Janne Pekkala ja toimittaja Timo Nykyri valmsitavat intialaista ruokaa.

Intialaista ruokaa suomalaisella otteella Makupaloissa

Intialaisen aterian suomalaisempi versio Makupaloissa.

Täytetty leipä

Hampurilaisia Makupalojen tapaan

Hampurilaisissa ei täytteitä säästellä.

Ruoka-annos

Makupaloissa paljastuvat ruskean kastikkeen salat

TV-kokit lihakääryleiden ja ruskean kastikkeen parissa.

Timo Nykyri ja Janne Pekkala ohjelmassa Juhlamakupalat

Makupaloja juhlapöytään

Valmistetaan monenlaisia ruokia vuoden suuriin juhliin.

Tv-kokit valmistavat kesäkeittiössään ruokaa.

Makupalojen tv-kokit kokkaavat kesäkeittiössä helppoja kesäherkkuja

TV-kokit kesätunnelmissa Manamansalon saaressa.

Nicholas Wancke maistaa chiliä.

Tulista purtavaa

Miten aamu-tv:n juontaja selviää turkinpippurista?

Makupalat kokkaa riistaruokia

Riistaruokaa hirvestä ja porosta.

Janne Pekkala ja Timo Nykyri valmistavat lenkkimuffinssit ja suolakurkkukastikeella.

Makupalat: Lenkkimakkaramuffinssit

Lisukkeeksi sopii hyvin suolakurkkuliemipohjainen kastike.