Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kirja, joka innosti Arttu Wiskaria lukemaan? Teos, joka järisytti Arja Korisevaa? Tunnetut suomalaiset kertovat itselleen tärkeästä kirjasta

Puoli seitsemän -ohjelmassa on vietetty kirjallisuusviikkoa ja tuotu esiin kirjojen ja lukemisen merkitystä.

Joensuun keikkasyksy hiljenee – PKO peruu tilaisuuksia

PKO on perunut muun muassa Sinun yö -tapahtuman.

Viime vuoden soitetuin kappale oli Lauri Tähkän Palavaa vettä

Eniten esityskorvauksia keräsi JVG:n Ikuinen vappu.

Lippujuhlan konsertissa huippuartistit: Laivaston soittokunnan solisteina Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari – katso tallenne konsertista

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän vaihtoehtoiseen ohjelmaan on kuulunut myös presidentin lipunnosto ja paljon lentotoimintaa.

Promoottori Aino-Kuutamo Uusitorpan vuodesta piti tulla kaikkien aikojen paras – sitten kaikki meni uusiksi Antti Tuiskun stadionkeikoista lähtien

Kulttuurivieras repii artistit haastatteluihin vaikka suoraan sängystä, sillä hän pitää äidillisellä otteella huolen, että homma toimii.

Kuusi kiinnostavaa juttua lauantai-iltaan: Parikymppisen Sinin tautihelvetti, korona voi pahentaa Afrikan nälänhätää ja Kulttuurivieraana Arttu Wiskari

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Arttu Wiskari teki kansanmiesimagostaan hitin ja hetkeksi suosio meni päähän: "Rahaa oli kuin rakennusmestarilla, sitten tuli herääminen"

Kulttuurivieraan musiikki tuo monelle lohtua korona-aikaan, vaikka hän ei omaa musiikkiaan juuri nyt kuuntelisikaan.

Kommentti: Arttu Wiskari on suomipopin Lidl-lenkkari

Arttu Wiskari on halvalla tehty, mutta toimiva.

Ylen aamu tänään: Miltä näyttävät koronatilastot pääsiäisen jälkeen? Katso lähetys tästä

Miten koronavirus vaikuttaa Venäjän valtionjohdon uskottavuuteen? Arttu Wiskari teki kappaleen Leavings-Orkesterin kanssa.

Sanoittaja ei saa rahaa työstään, ellei biisistä tule hittiä

Hyville sanoittajille on musiikkialalla silti kova kysyntä.

Elämäni Biisi – Arttu, Maaret, Alf ja Paola: Intohimoista fanitusta ja voimabiisi

Neljä tarinaa, neljä biisiä, mutta kuka ei puhu totta?

Arttu Wiskarin isä hakee Pelkosenniemen kunnanjohtajaksi

Kunnanjohtajan virkaa havittelee lisäksi neljä muuta hakijaa.

Löytyykö se kesähitti - Arttu Wiskari ja Ilkka Vainio

Arttu Wiskari ja Ilkka Vainio kuuntelevat levyuutuuksia.

Herätys: Tuleeko taksialasta harmaan talouden temmellyskenttä, tuotesijoittelu rehottaa populaarimusiikissa, tänään vielä etelässä hellettä

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Arttu Wiskarin Gyproc-levyistä tuli huomautus, Jukka-Pojan Cumulus-yhteistyö jäi huomaamatta – Tuotesijoittelu rehottaa populaarimusiikissa, mutta mitä siitä seuraa?

Turkulaisopiskelija teki tutkimuksen tuotesijoittelusta suomalaisessa popmusiikissa. Tulos oli yllättävä: tuotesijoittelu, jopa mainonta, on uinut monen artistin musiikkiin, mutta vain harva myöntää sen. Keskustele aiheesta jutun lopussa.

Laulaja Arttu Wiskarin ukki hukkui 50 vuotta sitten – vei helikopterilla muistolaatan Lapin tiettömien taipaleiden taakse

Neljätoistavuotiaana laulaja Arttu Wiskarin isä seisoi Enontekiön erämaassa ja katsoi lohdutonta näkyä järvellä: kumollaan olevaa venettä ja orpoina ajelehtivia reppuja. Wiskari palasi turmapaikalle isänsä kanssa muistelemaan isoisää.

Finnish Sauna Festival Turku on peruttu – taustalla floppaus Helsingissä

Turun tapahtuma on peruttu, koska Helsingissä järjestetty Finnish Sauna Festival ei tavoittanut riittävästi yleisöä. Ostetut liput voi palauttaa netissä.

Duetto Arttu Wiskarin kanssa teki isänsä menettäneestä oululaisesta Henrystä tähden – "Joka hetki voi muuttaa elämän"

SuomiLoven yllätyksestä alkoi matka, joka teki oululaisen Henry Raatikaisen haaveista totta Helsingin Tavastialla.

Sinä yönä 15-vuotias Henry menetti isänsä

Arttu Wiskarin Mökkitie antoi voimaa surun keskellä

Arkistojen kätköistä: Olympiakävelijä Jarkko Kinnusen hurjat taistelut yhdessä videossa

Yleisurheilun kuningaslajin suomalaishuipun Jarkko Kinnusen tie on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Rioon kolmannen olympiamatkansa tekevä Kinnunen joutui ensimmäistä kertaa keskeyttämään kävelynsä vuoden 2010 EM-kisoissa ja miehen kymmenen vuotta kestäneen arvokisauran toistaiseksi paras saavutus on yhdeksäs sija Berliinin MM-kisoissa 2009.

Pihtipudas palaa festivaalikartalle – RiihiRock ensi kertaa heinäkuussa

Taannoisesta Saapasjalkarockista kuuluisa Pihtipudas saa ensi kesänä uuden rock-festivaalin. Yksipäiväinen RiihiRock tuo Pihtiputaan Elämäjärvelle muun muassa Arttu Wiskarin, Kotiteollisuuden ja Turnusbandin sekä veljekset Pete ja Ville Parkkosen. Festivaali järjestetään maatilalla vanhan Rajalan Riihen ympäristössä lauantaina 23. heinäkuuta.

Jarkko Kinnunen: "Vaihtoon menee kalsarit"

Kinnusen vaikeudet 50 kilometrin kävelyssä alkoivat kolmenkympin kohdalla. Mies itsekin oli ihmeissään tapahtumista.

Ravintolanpitäjät lähtivät tekemään festivaalia riskipelillä: vaihtoehtoina konkurssi tai edes omat pois

Uuden rock-festivaalin järjestäminen vaatii hyvää markkinointia ja onnea: Liedon Smuggler Rok onnistui yli odotusten, sillä kesän hellesäät päättivät tulla vasta elokuun puolessa välissä.

Simerockissa yleisöennätys

Rovaniemeläinen rock-festivaali Simerock kertoo tehneensä yleisöennätyksen. Järjestäjien mukaan Rovaniemen Ounaspaviljongilla kävi yhteensä 24 000 kävijää perjantaina ja lauantaina.

Kuvagalleria: Simerock 2015

Simerockin kymmenes juhlavuosi starttasi perjantaina, kun lavalle nousi muun muassa kovan keikkakesän vetänyt Antti Tuisku. Rovaniemen Ounaspaviljongilla esiintyivät viikonlopun aikana myös esimerkiksi Elastinen, Haloo Helsinki, Pertti Kurikan Nimipäivät, Yö, Arttu Wiskari ja Kasmir. Tapahtumassa tehtiin kävijäennätys, yhteensä 24 000 kävijää.

Neljännesvuosisadan pyörinyt pieni kansanmusiikkitapahtuma lumoaa tunnelmallaan

Pohjois-Karjalassa Rääkkylässä järjestettävä Kihaus luottaa iloisuuteen ja aitouteen suurtapahtumien puristuksessa. Monisäikeistä kansanmusiikkia sirkushengessä tuo brittiläinen The New Rope String Band. Tuoreessa muistissa on poplaulaja Arttu Wiskarin hämmästys festivaalin tsemppihengestä.

Boney M. esiintyy Kemijärvellä

70-luvun suosituimpiin lukeutuviin diskoyhtyeisiin lukeutuva saksalainen Boney M. esiintyy Kemijärvellä Kemijärven Yöttömät yöt -musiikkifestivaalissa ensi heinäkuun alussa.

Tähtikaarti viihdyttää taas Kemijärven Yöttömässä yössä

Suomalaisten laulajien ja muusikoiden tähtikaarti viihdyttää taas ensi kesänä Kemijärven Yöttömässä yössä. Musiikkifestivaaleilla esiintyvät muun muassa Juha Tapio, Katri Helena, Antti Tuisku, Arttu Wiskari, Laura Voutilainen, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika ja Souvarit.

Psykologi: Vanhempien väsymystä ei saa väheksyä – taustalla voi olla isoja ongelmia

Psykologi Hannele Törrösen mukaan vanhemmat voivat tarvita kriisiapua, jolloin pelkkä keskustelu ei riitä. Törrönen oli vieraana tiistain Ajankohtaisen kakkosen miniteemassa, jossa käsiteltiin lapsiperheiden hätää. Myös isä ja artisti Arttu Wiskari vieraili ohjelmassa ja esitti koskettavan laulun Lämpöä ja läheisyyttä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle