Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Perparim poseeraa kameralle pihalla jalkapallomaalin edessä.

300 ottelua Serie A:ssa pelannut Perparim Hetemaj paljastaa pitkän ammattilaisuransa salat: "Pitää vain olla parempi kuin kaveri siinä vieressä"

Perparim Hetemaj'n mukaan menestymisen kaava huippujalkapallossa on hyvin yksinkertainen. Hetemaj kertoo myös, kuinka on joutunut miettimään asioita uudelta kantilta iän karttuessa.

Perparim Hetemaj esiteltiin HJK:n pelaajana tiedotustilaisuudessa 21.4.2022. Hän palaa kasvattajaseuraansa 16 vuoden tauon jälkeen ja saa tutun pelinumeronsa 56.

Perparim Hetemaj koki, että on oikea aika palata Suomeen – Italiaan jäi erilainen maailma ja elämäntapa: "Olen sujut tämän kanssa, halusin tätä"

Perparim Hetemaj kertoo, että nyt oli oikea aika palata kasvattajaseuraan. Hän on täydessä pelikunnossa ja pelikelpoinen HJK:ssa jo lauantaina Interiä vastaan.

Perparim Hetemaj

Perparim Hetemaj jatkaa uraa Italiassa, mutta sarjaporrasta alempana

Hetemaj on tehnyt ensi kesään asti ulottuvan sopimuksen Regginan kanssa.

Giorgio Chiellini tuulettaa Espanjaa vastaan EM-välierässä 2021.

Hyvää tekevä maisteri härnää tavalla, joka sai vastustajan jopa puremaan – harvinaisen ristiriitainen persoona juhlii nyt Euroopan mestaruutta

Italian ikitaistelija Giorgio Chiellini hakee tänään mahdollisesti viimeisessä maaottelussaan uralleen kultaista kruunua. Chiellini on romuluinen futisälykkö, joka on ollut aina valmis tekemään kaikkensa joukkueensa voiton eteen.

Italia juhli Wales-voittoa EM-kisoisa 20.6.

Pysähtyykö tämä mestaruusjuna Suomen illan vastukseen? Perparim Hetemaj on nähnyt myös vaaranmerkkejä Italian uskomattomien tilastojen takana

Italia jyräsi EM-kisojen alkulohkonsa voittoon päästämättä maaliakaan. Kukaan ei ole pystynyt vastaavaan aiemmin EM-kisoissa. Italialla on nyt myös 30 ottelun tappioton putki, eikä se ole 11 otteluun päästänyt maaliakaan.

Miten nykyinen käsivirhesääntö toimii? Suomalainen huippuerotuomari Mohammed Al-Emara avaa

Mikä on nykyään käsivirhe? Veikkausliigan huipputuomari näytti kädestä pitäen, miten uudesti viilattu sääntö tulkitaan EM-kisoissa

Veikkausliigan huipputuomari Mohammad Al-Emara näytti, miten tuomari katsoo nykyään käsivirheen. Sääntöä on viilattu, eikä pallon koskeminen käteen rangaistusalueella tarkoita automaattisesti pilkkua. Serie A:ssa viime kaudella pelannut Perparim Hetemaj pitää uudesta linjasta.

Perparim Hetemaj

Tuleeko Perparim Hetemaj'n komea ura Serie A:ssa päätökseen? Benevento putoaa sarjaporrasta alemmas

Perparim Hetemaj'n edustama Benevento pelaa ensi kaudella Serie B:ssä. Suomalaispelaajan sopimus seurassa päättyy kesällä. Hetemaj pelasi ensimmäiset ottelunsa Serie A:ssa kaudella 2010–2011.

Cristiano Ronaldon 2-2-maali toi Juventukselle "vain" tasapelin.

Ronaldo pelasti Juventukselle paikallispelistä pisteen – torinolaisjätin mestaruushaaveille uusi kolaus

Juventuksen haaveet kymmenennestä peräkkäisestä jalkapallon Italian Serie A:n mestaruudesta kokivat uuden kolauksen. Joukkue jäi lauantaina Torinon paikallisottelussa 2-2-tasapeliin.

Sassuolo - Benevento 1-0

Punainen kortti ei hidastanut Sassuoloa – Benevento kaatui 1-0

Benevento hävisi kun Sassuolo piti pintansa alivoimalla ja vei voiton lukemin 1-0. Ottelun voittomaalin iski rangaistuspotkulla Sassuolon Berardi 7. minuutilla. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä kuusi keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Sassuolon Haraslin.

Parma - Benevento 0-0

Parma ja Benevento tahkoivat maalittoman tasapelin

Parma ja Benevento tasasivat pisteet 0-0 -tasapelissä. Benevento oli aktiivisempi hyökkäyspäässä ja laukoi 3 kertaa maalia kohti. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 8 keltaista korttia. Parma keräsi yhteensä neljä varoitusta ja Benevento neljä varoitusta.

Benevento - Juventus 1-1

Benevento ja Juventus jakoivat pisteet

Benevento ja Juventus eivät saaneet selvitettyä paremmuuttaan, vaan pisteet jaettiin numeroin 1-1. Juventus menetti johtoasemansa 45. minuutilla, kun Letizia sinetöi loppulukemat. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä seitsemän keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Juventuksen Morata.

Fiorentina - Benevento 0-1

Benevento nollasi Fiorentinan yhden maalin ottelussa

Benevento kaatoi Fiorentinan Serie A:ssa luvuin 0-1. Ratkaisumaalin iski Improta 52. minuutilla.

Benevento - Napoli 1-2

Napoli nousi rinnalle ja ohi – Benevento kaatui 2-1

Benevento oli parempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Napoli nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 1-2. Voitto oli Napolille neljäs perättäinen. Voittomaalin teki Petagna 67. minuutilla.

Benevento - Bologna 1-0

Benevento nollasi Bolognan yhden maalin ottelussa

Benevento vei voiton Bolognasta tuloksella 1-0. Ratkaisumaalin iski Lapadula 66. minuutilla.

Sampdoria - Benevento 2-3

Benevento kiri voittoon Sampdoriaa vastaan

Sampdoria oli vahvempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 2-1 puoliajalla. Benevento nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 2-3. Caldirola oli hyvässä vireessä ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Abdallah Basit ja Perparim Hetemaj

Sarjanousu sai Perparim Hetemaj'n askeleen lähemmäksi tavoitettaan – "Olen paljon ylpeämpi tästä kuin yhdeksästä kaudesta Serie A:ssa"

Perparim Hetemaj haluaa saada 300 Serie A -ottelua täyteen. Tavoite helpottuu, kun hänen seuransa nousi ensi kaudeksi Italian ylimmälle sarjaportaalle.

Perparim Hetemaj

Perparim Hetemaj'n Benevento nousee Serie A:han – varmisti mestaruuden ennätyksellisen nopeasti

Vain kerran aikaisemmin Serie B:n historiassa on nähty nousun varmistuminen yhtä varhaisessa vaiheessa kautta.

Perparim Hetemaj

Vaimo jäi Suomeen, kun Italia suljettiin: Perparim Hetemaj piristää yksitoikkoista kotiarkeaan joogalla ja risotolla

Italian Serie B:n mestaruudessa kiinni oleva Perparim Hetemaj kertoi yksinäisestä poikkeusarjestaan italialaislehti Corriere Dello Sportille.

Mehmet Hetemaj odottaa Veikkausliigan haastajasarjassa kovia Pohjanmaan paikallispelejä, koska putoamisen uhka on kaikilla joukkueilla.

Kapteeni kertoo, miksi pelaajat suostuivat SJK-johdon pyyntöön – jalkapalloammattilaisen arkirutiineihin kuuluu nyt erityinen etäharjoittelu

SJK-konsernissa työskentelee 65 henkeä, joista jokainen suostui alentamaan palkkojaan, niin myös kapteeni Mehmet Hetemaj.

Joni Kauko

APN this week: Why are Finland suddenly good at football?

This week Teemu Pukki promised Finland are on their way to the European Championships.

Perparim Hetemaj Chievo Matias Vecino Inter

Perparim Hetemaj jatkaa uraansa Italian kakkostasolla

Serie B:hen pudonnut Chievo vaihtui Hetemaj'lla Beneventoon.

Frosinone - Chievo 0-0

Frosinone ja Chievo nyhjäsivät maalittomasti

Frosinone ja Chievo tasasivat pisteet 0-0 -tasapelissä. Tiiviisti puolustaneet joukkueet tekivät maalivahtien työstä helppoa. Frosinone laukoi kolme kertaa maalia kohti ja Chievo kaksi kertaa. Frosinone hallitsi ottelua 56 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 10-2. Hallinnasta huolimatta Chievo sai taisteltua itselleen tasapelin.

Chievo - Sampdoria 0-0

Vajaamiehinen Chievo venyi tasapeliin Sampdoriaa vastaan

Chievo piti pintansa vajaamiehisenä Sampdoriaa vastaan ja taisteli ottelusta 0-0 -tasapelin. Chievo joutui vajaamiehiseksi 40. minuutilla Barban ulosajon jälkeen.

Inter - Chievo 2-0

Chievo jäi maaleitta Interin käsittelyssä

Inter vei voiton Chievosta tuloksella 2-0. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä viisi keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Chievon Rigoni.

Chievo - SPAL 0-4

SPAL jyräsi Chievon

SPAL otti murskavoiton Chievosta, kun joukkueiden kohtaaminen päättyi luvuin 0-4. Felipe oli hyvässä vireessä ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Chievo - Parma 1-1

Chievo ja Parma jakoivat pisteet

Chievo ja Parma päätyivät tasapeliin 1-1. Chievon Meggiorini tasoitti ottelun 66. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. Chievo keräsi yhteensä kolme varoitusta ja Parma kolme varoitusta.

Lazio - Chievo 1-2

Milinkovic-Savicin punainen kortti kävi kalliiksi – Chievo voitti vajaamiehisen Lazion

Chievo vei voiton vajaamiehisestä Laziosta lukemin 1-2. Ratkaisumaalin iski Hetemaj 51. minuutilla. Lazio joutui vajaamiehiseksi 34. minuutilla Milinkovic-Savicin ulosajon jälkeen.

Bologna - Chievo 3-0

Bologna 3-0 -voittoon Chievosta Pulgarin johdolla

Bologna vei voiton Chievosta tuloksella 3-0. Pulgar kunnostautui maalinteossa ja iski 2 joukkueensa maaleista. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä yhdeksän keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Chievon Bani.

Sassuolo - Chievo 4-0

Sassuololle murskavoitto Chievosta

Sassuolo jyräsi selvään 4-0 -voittoon Chievosta. Sassuolo aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Demiral laukoi avausmaalin 4. minuutilla. Demiral kunnostautui maalinteossa ja iski 2 joukkueensa maaleista.

Chievo - Cagliari 0-3

Cagliari kaatoi vajaamiehisen Chievon 0-3

Cagliari vei voiton vajaamiehisestä Chievosta lukemin 0-3. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä yhdeksän keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Chievon Depaoli.

Italia-Ruotsi 2017

Huuhkajat kohtaa herkässä tilassa olevan Italian – jalkapallon suurmaa pani järkyttävän katastrofin jälkeen lähestulkoon kaiken uusiksi: "Ihmiset häpesivät, että Ruotsille pudotaan"

Pitkään Italiassa pelanneen Perparim Hetemaj'n mukaan Suomi on kokeneempi joukkue kuin rajusti uudistunut Italia. Siinä on Huuhkajien mahdollisuus lauantai-illan kamppailussa.

Atalanta - Chievo 1-1

Atalantan ja Chievon kohtaaminen päättyi tasapeliin

Atalanta ja Chievo eivät saaneet selvitettyä paremmuuttaan, vaan pisteet jaettiin numeroin 1-1. Chievo menetti johtoasemansa 56. minuutilla, kun Ilicic sinetöi loppulukemat. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 8 keltaista korttia. Atalanta keräsi yhteensä yhden varoituksen ja Chievo seitsemän varoitusta.

Perparim Hetemaj

Perparim Hetemaj iski kauden avausosumansa Italian jalkapalloliigassa – maali jäi laihaksi lohduksi

Sarjan häntäpäähän juuttunut Chievo kärsi kauden 16:nnen tappionsa.

Chievo - AC Milan 1-2

AC Milanin liito jatkuu – nyt jalkoihin jäi Chievo

AC Milan otti voiton Chievosta lukemin 1-2. AC Milan venytti tuloksella voittoputkeaan viiden ottelun mittaiseksi. Ottelun voittomaalista vastasi AC Milanin Piatek 57. minuutilla.

Torino - Chievo 3-0

Chievo jäi maaleitta Torinoa vastaan

Torino otti voiton Chievosta lukemin 3-0. Torino hallitsi palloa 60 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 9-8 Chievon hyväksi.

Chievo - Genoa 0-0

Chievo ja Genoa jäivät ilman osumia

Chievo ja Genoa tasasivat pisteet 0-0 -tasapelissä. Chievo oli aktiivisempi hyökkäyspäässä ja laukoi 5 kertaa maalia kohti. Chievo hallitsi palloa 53 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 9-6 Chievon hyväksi.

Udinese - Chievo 1-0

Chievo taipui loppuhetkillä Udineselle

Udinese voitti Chievon Serie A:ssa lukemin 1-0. Voittomaalin teki Teodorczyk 86. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 8 keltaista korttia. Udinese keräsi yhteensä viisi varoitusta ja Chievo kolme varoitusta.

Chievo - Roma 0-3

Chievo jäi maaleitta Romaa vastaan

Roma kaatoi Chievon Serie A:ssa luvuin 0-3. Molemmat joukkueet hallitsivat palloa yhtä suuren osan ottelusta. Myös joukkueiden laukaukset jakautuivat tasan 12-12.

Empoli - Chievo 2-2

Empoli ja Chievo taistelivat tasapelin

Empoli ja Chievo tahkosivat tasapelin maalein 2-2. Viimeisen tasoittavan maalin iski Empolin Caputo 52. minuutilla. Empoli hallitsi palloa 53 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 11-10 Empolin hyväksi.

Neymar

Neymarin pikainen kuntoutuminen supervaikeaa, sanoo PSG:n päävalmentaja

Neymar potee viime viikon cup-ottelussa kärsimäänsä jalkapöydän vammaa.

Chievo - Fiorentina 3-4

Punainen kortti ei hidastanut Fiorentinaa – Chievo kaatui 3-4

Fiorentina onnistui taistelmaan 3-4 -voiton Chievosta vajaamiehisenäkin. Fiorentina aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Muriel Fruto laukoi avausmaalin 4. minuutilla. Chiesa oli hyvässä vireessä ja iski 2 joukkueensa maaleista. Fiorentina joutui vajaamiehiseksi 59. minuutilla Benassin ulosajon jälkeen.

Perparim Hetemaj Chievo

Perparim Hetemaj'n Chievolle kova kolaus Italian Serie A:ssa – sarjapaikan säilyttäminen näyttää yhä vaikeammalta

Perparim Hetemaj'n pitkäaikaisen seuran taival jalkapallon Serie A:ssa uhkaa päättyä kuluvaan kauteen.

Juventus - Chievo 3-0

Chievo jäi maaleitta Juventuksen käsittelyssä

Juventus kaatoi Chievon Serie A:ssa luvuin 3-0. Juventus hallitsi ottelua 61 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 26-9.

Chievo - Frosinone 1-0

Chievo voittoon vajaamiehisestä Frosinonesta

Chievo vei voiton vajaamiehisestä Frosinonesta lukemin 1-0. Ottelun voittomaalista vastasi Chievon Giaccherini 76. minuutilla. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä yhdeksän keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Frosinonen Capuano. Chievo hallitsi palloa 59 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 12-9 Frosinonen hyväksi.

Sampdoria - Chievo 2-0

Sampdoria jätti Chievon nollille

Sampdoria vei voiton Chievosta tuloksella 2-0. Sampdoria hallitsi palloa 53 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 10-7 Sampdorian hyväksi.

Chievo - Inter 1-1

Chievo ja Inter jakoivat pisteet – Pellissier tasoitti loppuhetkillä

Chievo ja Inter päätyivät tasapeliin 1-1. Chievon Pellissier tasoitti ottelun 91. minuutilla. Inter hallitsi palloa 60 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 9-6 Interin hyväksi.

SPAL - Chievo 0-0

SPAL ja Chievo nyhjäsivät ilman maaleja

SPAL ja Chievo tasasivat pisteet 0-0 -tasapelissä. Chievo oli aktiivisempi hyökkäyspäässä ja laukoi 6 kertaa maalia kohti. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. SPAL keräsi yhteensä kaksi varoitusta ja Chievo neljä varoitusta. SPAL hallitsi palloa 56 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 10-8 SPALin hyväksi.

Parma - Chievo 1-1

Vajaamiehinen Chievo venyi tasapeliin Parmaa vastaan

Chievo piti pintansa vajaamiehisenä Parmaa vastaan ja taisteli ottelusta 1-1 -tasapelin. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä kahdeksan keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Chievon Depaoli. Parma hallitsi palloa 51 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 17-16 Parman hyväksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle