Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Euroviisuihin osallistuminen oli elämys: “Elämäni parhaita kolmeminuuttisia”

Entiset euroviisuedustajat kilpailevat nyt tv-tietoudesta.

TV-tietäjät, kädet knääppylälle! Uudet Hyvät katsojat -jaksot alkavat

Hyvät katsojat viihdyttää jälleen TV-trivian parissa!

Hyvät katsojat palaa - hae yleisöksi tv-tietokilpailun kuvauksiin!

Yleisöhaku tv-aiheiseen Hyvät katsojat -visailuun on avattu.

Marco Bjurström ohjaa oopperan Tampereella

Ooppera on osa Tampere-talon 30-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa.

RSO Nenäpäiväkonsertti – kaikkien aikojen iskelmät

Suomalainen iskelmä soi hyväntekeväisyyskonsertissa.

Marco Bjurström palaa tv-ruutuihin! – "Kuin kotiin tulisi!"

Bjurström juontaa uutta Hyvät katsojat -ohjelmaa!

Marco Bjurströmin, Osmo Rauhalan ja Waltteri Torikan yhteistyö: Maailman ensimmäinen Sillanpää-ooppera kesäteatterissa

Myllykolun kesäteatterissa Hämeenkyrössä tehdään historiaa monellakin tavalla: Kyseessä on teatterin ensimmäinen ooppera, maailman ensimmäinen F. E. Sillanpää-aiheinen ooppera ja kolmen tunnetun taiteilijan ainutlaatuiset roolit oopperamaailmassa.

Lady Gagan Super Bowl -show otti poliittisesti kantaa – tosin rivien välistä

Monet ihmettelivät puoliaikaesityksen hampaattomuutta, mutta kappalevalinnat paljastivat toista.

F. E. Sillanpää -oopperan ohjaava Marco Bjurström: "Voin lähteä puhtaalta pöydältä kokeilemaan asioita"

F. E. Sillanpäästä tekeillä oleva ooppera paljastaa tummia sävyjä Nobel-kirjailijan elämästä. Luvassa on moderni esitys vanhasta tarinasta. Oopperan johdossa debytoivat ohjaajana Marco Bjurström ja taiteellisena johtajana Waltteri Torikka.

Peilikuvia-sarja opetti ilmaisun iloa ja tekniikkaa

Ohjelmasarja puheviestinnästä ja ilmaisutaidoista

"Itsekritiikki syrjään" – Sami Saikkonen haastaa myös katutanssijat tanssimaan Sibeliusta

Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuosi saa tanssijatkin liikkeelle. Hämeenlinnassa järjestetään toukokuussa Sib Dance -tanssikilpailu. Päätuomari Sami Saikkonen toivoo, että erityisesti katutanssijat tarttuvat haasteeseen.

Marco vinkkaa: Näin solahdat mukaan uuteen koulu- tai työporukkaan

Innostaja ja kouluttaja Marco Bjurström lohduttaa kaikkia uuteen kouluun tai työpaikkaan meneviä: myös vastaanottajia jännittää, kun porukkaan tulee uusi ihminen.

Kolme pointtia Alexista

Alexander Stubb on politiikan taistelukentällä uudenlainen monikärkiohjus. Kokoomuksen huippumodernin aseen todellista tehovoimaa on toistaiseksi vaikea arvioida luotettavasti, mutta sillä on muutama ominaisuus, joita muiden poliittisten armeijoiden on syytä pelätä ja kadehtia, kirjoittaa Timo Seppänen.

Marco Bjurström jättää Sanomatalon – edessä uusia ja vanhoja haasteita

Bjurström aikoo nyt palata juurilleen. Luvassa on muun muassa tanssinopetusta ja viestintäkoulutusta.

Sananen – Lottovoittajien maa

Lottoa pidetään harmittomana viihteenä. Miten pieteetillä ihminen osaakaan valehdella itselleen. Kyse on unelmasta saada oma elämä takaisin.

Minkälainen tanssiohjelma sinua kiinnostaa tv:ssä?

Pakko tanssia tv-ohjelma käynnistyy ensi keväänä TV2:lla. Brittiläiseen Got to Dance -formaattiin perustuva tanssiohjelma on yksi suurimpia Ylen tekemiä viihdepuolen satsauksia. Mikä tanssiohjelmissa kiehtoo?

Marco Bjurström: En ole vielä uutistoimittaja

Nelosen uutisankkurina marraskuussa aloittava Bjurström ei koe olevansa uutistoimittaja. Uuden työn myötä tanssi jää vähemmälle.

Sananen - Naiset venuksesta, miehet anuksesta

Mies kiertää naista ja välillä nainen miestäkin. Eivät ymmärrä toisiaan, mutta silti venuksen ylikulku on mahdollinen. Kun toinen puhuu, kokee toinen mustia aukkoja. Avaruus on pieni mysteeri - naiseen verrattuna.

Marco Bjurström uutisankkuriksi Neloselle

Nelonen julkistaa lisää ankkurivalintoja syksyllä. Nelosen uutistoimitus siirtyy Sanomataloon loppuvuonna.

Niinistön valvojaiset Finlandia-talolla

Kokoomuksen ehdokkaan Sauli Niinistön vaalivalvojaisia vietetään Finlandia-talolla. Tilaa on noin 2 000 kannattajalle. Illan juontavat Marco Bjurström ja kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.). Eurooppaministeri Alexander Stubb sanoi, että Suomi saa kummasta tahansa ehdokkaasta kansainvälisen ja Eurooppa-myönteisen presidentit.

Kilpailuun kirjoitetut kohtaukset kasvoivat kokoillan musikaaliksi

Porvoolaisnuorten itse tekemä "Yksi päivä lisää" -musikaali on saanut ensi-iltansa Porvoossa. Musikaalin on ohjannut Marco Bjurström.

Bjurström ideoi uuden tanssitapahtuman

Kainuussa tanssitaan viikonloppuna. Esimerkiksi Kajaanissa Raatihuoneentorilla pannaan jalalla koreasti Kaiken kansan tanssitapahtumassa. Lisäksi Sotkamossa järjestetään ensimmäistä kertaa Vuokatti Dance Festival.

Musikaalikisa Stage voitti Formaatti-Finlandian

Marco Bjurströmin musikaalikilpailu Stage on voittanut tänä vuonna tv-ohjelmien Formaatti-Finlandian. Nelosen ohjelmassa etsittiin koulujen välisessä kilpailussa parasta musikaalia Bjurströmin johdolla, ja voittajaesitys pääsi oikeaan teatteriin.

Musikaali luo uskoa unelmiin

Stage-ohjelman voittajakoulu, Tampereen yhteiskoulun lukio, palasi 21.7. työn touhuun valmistelemaan elokuussa ensi-iltansa saavaa Silmistä pois –musikaalia. Harjoittelupaikkana toimi Hämeenlinnan kesäteatterin lava.

Gay rights group honours youth support campaign

SETA, the main Finnish advocacy group for gay, lesbian, bisexual and transgender (LGBT) people, has presented its annual award to a campaign aimed at providing hope and support to youth bullied because of their sexual orientation.

Tamperelaisnuorten voittajamusikaali saa ensi-illan elokuussa

Osa Tampereen Yhteiskoulun Lukion opiskelijoista on varmistanut itselleen unelmien kesätyön. Nelosen Stage-ohjelman voittanut ryhmä tamperelaisnuoria treenaa parhaillaan musikaaliaan esityskuntoon. Silmistä Pois -musikaali saa ensi-illan 5. elokuuta Helsingissä.

Cynkkarilaiset tulikokeeseen Stagessa

Jyväskylän Cygnaeuksen lukion opiskelijat ovat mukana huomenna alkavassa Stage -kilpailusarjassa. Nelosen uudessa tosi tv-ohjelmassa kilpaillaan Suomen parhaan koulumusikaalin tittelistä. Mukana on kuusi yläkoulua ja lukiota eri puolelta Suomea. Koulut ovat valmistaneet esityksensä alusta asti itse, käsikirjoitusta myöten.

Kainuussa tanssitaan elokuun viimeisenä viikonloppuna

Kajaanissa tanssitapahtuman pääpaikkana on Raatihuoneentori. Toritanssien lisäksi ohjelmassa on muun muassa tanssiesityksiä, sekä tanssikilpailu, jossa ammattilaiset kisaavat tavispariensa kanssa kotimaisen iskelmän tahtiin.

Kulttuurilehtikatsaus 8.11.

Kulttuurilehtikatsauksessa on mukana kaksi uutta aikakauslehteä, Huili ja Lumo. Aiheina lehdissä on olohuoneiden digivallankumous ja nuorten miesten uusi harrastus, vaatejuurien etsiminen.

Opinhalu auttaa valssin askelissakin

Valssi vetää vakavaksi Dance-kisan loppusuoralla kisaavan Ida Holmlundin. Toisaalta uusiin lajeihin tutustuminen on kisan parasta antia. Ja kaikkea oppii, kun on tahtoa. Ja kisan voitto - sekään ei olisi pietarsaarelaislähtöisen tanssijan mukaan mahdotonta.

Dance-ohjelmassa ei pärjää pelkällä breikkauksella

Sunnuntaina käynnistyvässä Dance-ohjelmassa etsitään Suomen suosituinta tanssijaa. Monelle breikkarille ja muille katutanssilajien taitajille tv-formaatti on kuitenkin tuntunut vieraalle.

Kommentoi: televisiosta tulee aina vääriä ohjelmia.

Vanhoja hyviä ohjelmia ei näytetä televisiossa tarpeeksi tai sitten uusintoja tulee liikaa. Radiossakin soi väärä musiikki. Mielipiteitä ohjelmista on takuulla yhtä monta kuin on katsojaa tai kuulijaakin.

Nuoret jonottivat päästäkseen musikaalitähdiksi

250 nuorta jonotti sunnuntaiaamuna Helsingin Kaupunginteatteriin näyttämään kykyjänsä koe-esiintymiseen. Maailmalla teinien suosikiksi nousseesta High School Musicalista tehtiin jo viime kesänä Suomessa musikaaliversio, ja nyt luvassa on jatkoa. Koe-esiintymisellä etsittiin uusia tähtiä esiintyjiksi.

Aki Antti-Roiko ajoi kaksi V75-voittoa

Aki Antti-Roiko kohosi Oulun V75-ravien parhaimmaksi ohjastajaksi. Hän voitti heti päivän ensimmäisen lähdön ja oli sen jälkeen ajetuissa raviveikkaus- kohteissa Born To Dancen ja Ice Leaderin kanssa muita ennen maalissa.

High School Musical saapui Helsinkiin

Amerikkalainen koulumusikaali High Schiool Musical on saapunut Helsinkiin. Vahvasti tuotteistettua teosta pidetään tämän hetken kuumimpana nuorisoilmiönä maailmalla.

High School Musicaliin myyty jo yli 20 000 lippua

Helsingin Kaupunginteatterin High School Musicalista on tulossa suuri yleisömenestys. Elokuun 7. päivä ensi-iltansa saavaan musikaaliin on myyty jo yli 20 000 lippua.

Linda Lampenius putosi tanssiohjelmasta

Viulisti Linda Lampenius on pudonnut Ruotsin TV4:n suositusta Let's Dance -ohjelmasta. Tuomaristo antoi tanssiparille perjantai-iltana 22 ääntä, mutta viulustin tie katkesi vähäisiksi jääneisiin yleisöääniin.

Linda Lampenius räväytti spagaatin Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -kisassa

Linda Lampenius on mukana Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Perjantaina käynnistyneen Let's Dance -kilpailun ensimmäisessä osassa Lampenius esitti tanssiparinsa Daniel da Silvan kanssa cha-cha-chata.

Nuorisomusikaalin koe-esiintyminen veti väkeä

Helsingin kaupunginteatterin High School Musicalin koe-esiintymiseen on ilmottautunut miltei tuhat nuorta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle