Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Taivaan tulet – rakkautta, rikoksia ja Lapin eksotiikkaa

Elämää ja ihmissuhteita pohjoisen pikkukaupungissa.

Elokuussa Rölli-metsän syövereihin Elävässä arkistossa

Elokuuhun liittyvää Elävän arkiston sisältöä.

Mökki – valoisa draamasarja suvun salaisuuksista

Mitä tapahtuu, kun suvun salaisuudet tulevat päivänvaloon?

Kari Väänänen: Mälli on nieltävä

Taivaantulet -televisiosarjan neljännen ja viimeisen tuotantokauden kuvaukset alkoivat Kemijärvellä. Käsikirjoittaja-ohjaaja Kari Väänänen havitteli sarjalle vielä jatkoa, mutta Yleisradio päätti lopettaa tuotannon. -Mälli on nieltävä. Ei sitä sen kummemmin perusteltu. Ilmoitettiin vain, että se on loppu nyt, Väänänen harmittelee miljoonayleisön saaneen sarjan lopettamista.

Koljonvirta henkii historian havinaa

Koljonvirran aluetta Iisalmessa kehitetään voimakkaasti kulttuurin ja matkailun lähtökohdista. Koljonvirran leirintäalueen uudet yrittäjät ovat sitoutuneet yhteistyöhön, jolla tuodaan muun muassa uusia kesäteatterituotantoja leirintäalueen vieressä sijaitsevaan Mansikkaniemen kesäteatteriin.

Taivaan tulet -sarjalla miljoonayleisö

YLEn Taivaan tulet -draamasarjan päätösjakso keräsi kaikkiaan runsaat 1 300 000 katsojaa. Myös sarjan muut jaksot keräsivät ruudun ääreen miljoonayleisön.

Taivaan tulille luvassa jatkoa

TV2:n suosikkisarja Taivaan tulet päättyi keskiviikkona, mutta suosikkisarjalle on luvassa jatkoa. Ohjaaja Kari Väänänen kertoo, että uudet osat nähdään vuonna 2013. Väänänen ei ota paineita siitä, että sarja keräsi televisioiden ääreen enimmillään miljoona suomalaista.

Juha Veijonen teki elämäntaparemontin ja se pelasti näyttelijän uran

Näyttelijä Juha Veijonen oli pitkään pois julkisuudesta.

Antti Reini on uusi Vares

Näyttelijä Antti Reini nähdään pääosassa seuraavassa Jussi Vares -elokuvassa. Hänet valittiin rooliin Juha Veijosen jouduttua vetäytymään osasta kahden Vares-elokuvan jälkeen. Tuotantoyhtiö Solar Films ja Veijonen eivät ole kommentoineet syytä pääosan esittäjän vaihtumiseen.

Ei kaikki miehet petä, vaikka sellainen riski voi olla

Riski voi olla, että mies pettää, jos vaimo on vanha.

Tervon Tuulikaappimaa kiteytyi Ijäksen otteessa arktiseksi komediaksi

Matti Ijäksen komediassa veljesten osat vaihtuvat.