Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jumanji-elokuvan tähti Jack Black on aina halunnut olla teinityttö

Uuden Jumanji: Welcome to The Jungle -elokuvan näyttelijä Jack Black muistelee edesmennyttä Robin Williamsia suurena esikuvanaan.

The Butler

Presidentit vaihtuvat, Valkoisen talon hovimestari pysyy

Jokeri on velmuillut valkokankaalla jo 50 vuotta – kenen näyttelijän suoritus on osuvin?

Kemisti-insinööri pakenee Batmania, liukastuu ja putoaa kemikaalisammioon. Kuolo ei pakenijaa korjaa, mutta hiukset värjäytyvät vihreiksi, kasvoille jää pysyvästi leveä virne ja mielenterveyskin järkkyy.

Tunnettu neurologi Oliver Sacks on kuollut

Neurologian popularisoijana tunnettu Sacks kuoli kotonaan New Yorkissa 82 vuoden iässä. Sacks muistetaan muun muassa teoksistaan Mies joka luuli vaimoaan hatuksi ja Awakenings.

Robin Williamsin kuolisyytutkimus valmistui

63-vuotias Williams löydettiin kuolleena 11. elokuuta kotoaan San Franciscon pohjoispuolelta. 

Näkökulma: Arkininjailu pakolliseksi jokaiselle työpaikalle!

Pieni hölmöily ei aina viesti motivaation puutteesta tai laiskuudesta työpaikalla. Huumorilla ja pelleilyllä on työyhteisöä yhdistävä ja työstressiä lieventävä vaikutus, pohtii näkökulmassaan mediatoimittaja Tommi Parkkinen.

Fisher King

Robin Williams on Graalin maljaa etsivä koditon mies

Robin Williamsin nerokkaat sitaatit jäävät elämään – katso parhaat poiminnat

Suosikkinäyttelijä Robin Williams laukoi vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana valtavasti oivaltavia ja ihmisiä ilahduttaneita ajatuksia. Yle Uutiset kokosi parhaita Williamsin sitaatteja yhteen.

Robin Williamsin kuolema varmistui itsemurhaksi

Poliisi vahvisti tiistai-iltana Suomen aikaa, että näyttelijä oli hakeutunut masennuksensa vuoksi hoitoon ennen kuolemaansa.

Miksi julkkiksen kuolema koskettaa? – "Sympaattisen kuolema liikuttaa enemmän"

Uutinen näyttelijä Robin Williamsin kuolemasta liikuttaa: sosiaalisessa mediassa muistellaan Williamsin rooleja ja surraan hänen kuolemaansa.

"Nano-nano" - mikä Robin Williamsin rooli jäi mieleesi?

Suosikkinäyttelijä Robin Williamsin kuolema herättää maailmalla surua ja myötätuntoisia lausuntoja. Mikä Williamsin rooli on jäänyt mieleesi?

Lentävä Robin Williams irvaili normeille

Maailman kapteeni Koukut ja kadonneet pojat.

Robin Williams aloitti uransa imitoimalla mummoaan

Vuosien mittaan Williams hauskuutti niin suurta yleisöä kuin työtovereitaankin. Ratsastusonnettomuudessa halvaantunut näyttelijä Christopher Reeve kertoi ymmärtäneensä pystyvänsä jatkamaan elämäänsä Williamsin ilmestyttyä sairaalaan lääkäriksi pukeutuneena.

Robin Williams ja homouden käsittämätön pelko

Näyttelijä antoi A-Brosille haastattelun 1996.

Näyttelijä Robin Williams on kuollut

Monipuolinen näyttelijä jäi monelle mieleen 1970-luvun lopulta nano nano -hokemasta.

Kippari-Kallesta tehdään elokuva

Suosittu sarjakuvahahmo Kippari-Kalle tekee paluun valkokankaalle. Variety-lehden mukaan merimiesasuisesta hahmosta tehtävä animaatio toteutetaan kolmiulotteisena.

Conanille 45 miljoonan eroraha

Yhdysvalloissa on päästy sopuun myöhäisillan talk show -isäntien taistelussa. Tv-kanava NBC:n mukaan se on sopinut Tonight-shown isännän Conan O'Brienin kanssa 45 miljoonan dollarin erorahasta, jolla tämä luopuu ohjelmastaan kesken sopimuskauden. Viimeinen O'Brienin isännöimä show esitetään perjantaina.

Conan O'Brienin nimekkäät vieraat ennakoivat loppua

Conan O'Brienin Tonight Show'n perjantain julkkisvieraat ennakoivat talk show -isännän viimeistä ohjelmaa. Neuvottelut NBC-kanavan ja ohjelman henkilökunnan välillä työsopimuksen purkamisen yksityiskohdista ovat kuitenkin edelleen auki.

Näyttelijä Robin Williams toipuu sydänleikkauksesta

Näyttelijä ja koomikko Robin Willams on toipumassa sydänleikkauksesta. Hollywood-tähden edustajien mukaan Williamsin leikkaus onnistui hyvin ja näyttelijä toipuminen kestää pari kuukautta.

Stand-up kehittyi pääosin Yhdysvalloissa

Stand-upin juuret ovat 1800-luvun viihteessä, vaudevillessä, minstrelissä ja burleskissa. Stand-up on saanut vaikutteita sekä amerikkalaisesta että eurooppalaisesta perinteestä, mutta laji on kehittynyt lähinnä Yhdysvalloissa.