Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Niskavuoren Aarnet suuntaavat nyt Äiren luo

Kahdeksan vuoden keikkatauolta palanneet Niskavuoren Aarnet seikkailevat tämänkertaisessa revyyssään kotimatkalla. Ilpo Hakalan, Jukka Leistin ja Pate Mustajärven tähdittämä esitys saa ensi-iltansa TTT-klubilla perjantaina.

Näyttelijä Jukka Leisti palaa nuoruutensa lähteille

Riihimäen teatterin kevätkauden ensimmäisenä näytelmänä nähdään 39 askelta -vakoojafarssi. Luvassa on jännitystä, rakkautta ja komediaa. Ja vauhdikkuutta - lavalla on vain neljä näyttelijää, jotka esittävät yli neljääkymmentä eri roolia. Nimiroolissa nähdään vierailevana tähtenä Jukka Leisti.

Naamanvääntelijä juhlii pyöreitä taiteilijavuosia

Jukka Leisti löydettiin aikoinaan kesäteatterin lavalle makkaratehtaan jäähilehuoneesta, missä tuleva tähtinäyttelijä lauloi täyttä kurkkua. 30-vuotista uraansa Tampereella perjantaina juhliva mies sanoo, että lavalla on alusta asti tuntunut oikealta.

15.10.2010 vastaus kysymykseen

Kuka on tämä Savoon saapuva pikkulasten sankari? 1) Hänellä on mukana monta eri makua 2) Hänen kulkuvälineensä on isäntäänsä fiksumpi (Rusinantte hevonen) 3) Hän on nykypäivän versio menneisyyden kirjallisuuden sankarista (Don Quiote) 4) Hän on riippuvainen eräästä vauvojen esineestä.

Tampereen teattereissa sukelletaan syntiselle 20-luvulle

Molempien isojen tamperelaisteattereiden tämän syksyn suurmusikaalit ammentavat viihdettä 1920-luvun rikostentäyteisistä legendoista. Tampereen Teatteriin yleisöä vetää Kolmen pennin ooppera, Työväen teatterissa puolestaan viihdyttää jazz-musikaali Chicago.

Sound of Music rikkoo ennätyksiä

Sound of Music -musikaalin lipunmyynti on rikkonut kaikki Tampere-talon ennätykset. Lauantaina ensi-iltansa saaneen musikaaliin on myyty tai varattu 21 000 lippua, ja tähän mennessä on päätetty jo kahdesta lisäesityksestä.

Sound of Music Tampere-taloon

Musikaalin pääosissa esiintyvät Maria Lund ja Jukka Leisti. Lapsiesiintyjiä etsitään vielä koelauluilla.