Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näin soi Merisää-biisi – Ylen toimitusjohtaja tarttui mikkiin

Merisää-kappaleen sanoitukset on koostettu kuuntelijoiden ehdotuksista ja sen esittävät Åttopojat. Solistina toimii Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

Ministeriö asetti työryhmän pohtimaan mediamarkkinoita

Ylen asemaa pohditaan parlamentaarisessa työryhmässä, joka aloittaa ensi vuoden alussa.

Mitä teknologiaosaamista Suomessa pitäisi kehittää?

Nokian merkitys Suomelle on hiipunut - jälkimainingeissa käydään keskustelua maamme tietotekniikkaosaamisen tasosta. Millaista teknologiaosaamista pitäisi tukea?

Mitä Nokian jälkeen? - "Suomessa ei ole koskaan ollut teknologiaosaamista"

Tietotekniikkateollisuuden ja -osaamisen jälkivääntö kiihtyy, kun Nokian merkitys Suomen taloudelle on hiipunut ja työpaikat enemmän kuin puolittuneet. Entisen Nokia-johtajan Kalle Isokallion mukaan meillä ei ole koskaan ollutkaan teknologia-osaamista. Toisen entisen Nokia-johtajan Yrjö Neuvon mukaan tietotekniikka-alalle on syntynyt runsaasti vahvoja, joskin Nokiaa pienempiä yrityksiä.

Jälkiviisaat: Mikä on puoluejohtajien merkitys?

Kukka Ranta, Kalle Isokallio ja Jeanette Björkqvist jälkiviisastelivat muun muassa puolueiden puheenjohtajien merkityksestä, Nokian tuloksesta ja lomarahojen tarpeellisuudesta.

Åttopojat vapputunnelmissa

Vapputunnelmaan Aamu-tv:n katsojat viritti Åttopojat-yhtye. Vaikka bändin nimi olisi vieras, saattaa jäsenten joukosta löytyä vallan tuttuja hahmoja.

Kalle Isokallio: Venttiili-Ville

Kalle Isokallion Venttiili-Ville on helppolukuinen romaani, missä on paljon tavallisen ihmisen tervettä ihmettelyä maailmanmenosta. Romaanissa yritys  noudattaa normaalielämän lakeja ja toimintatapoja, eivätkä kvartaalit hetkauta sitä ja sen työntekijöitä yhtään mihinkään, toisin kuin niin monissa muissa yrityksissä, arvioi Juha Pikkarainen.

Jälkiviisaat 3.8.

Jeanette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio painivat muun muassa eurokriisin ja olympialaisten kanssa.

Jälkiviisaat 20.7.

. Aamuojuontajamme Heta-Leena Sierilä johdatteli keskustelua, kun jälkiviisaat Jeanette Björkvist, Anu Silfverberg sekä Kalle Isokallio ottivat kantaa mm. vakuussoppaan ja jokamiehen oikeuksiin.

Jälkiviisaat puivat euroasenteita

Perjantaina 13. päivä jälkiviisastelu aloitettiin taivastelemalla kesäsäitä. Sama puheenaihe tuntuu puhuttaneen monessa muussakin pöydässä tänä kesänä.

Jälkiviisaat

Jan Erola, Kalle Isokallio ja Jeanette Björkqvist kokoontuivat puimaan viikon uutisia. Tällä viikolla uutisaiheista ei ollut pulaa.

Keskustelijat eivät usko Nokian tulevaisuuteen Suomessa

Ylen Aamu-tv:n Jälkiviisat-keskustelussa vieraillut Kalle Isokallio sanoi, että Nokialla on kaikki eväät uusiin keksintöihin. Isokallion visio Nokian tulevaisuudesta herätti ristiriitaisia kommentteja.

Jälkiviisaat 15.6.

Aamu-tv:n jälkiviisaat Kalle Isokallio, Jan Erola ja Jeanette Björkqvist keskustelivat viikon puheenaiheista.

Keskustele: Keksiikö Nokia jotain, mitä ei vielä ole olemassa?

- Silloin kun kännykkä kehitettiin, sitä ei ollut olemassa. Kun Steve Jobs kehitti iPadin, sitä ei ollut olemassa, Kalle Isokallio sanoi Aamu-tv:n Jälkiviisaat-keskustelussa. Mitä mieltä olet, löytyykö Nokiasta vielä potkua keksiä jotain aivan uutta?

Jälkiviisaat: Euroopan vaalit ja Aatos Erkko

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Euroopan vaaleista ja jääkiekon MM-kisojen lähetyksistä. Keskustelijoina olivat Nette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Guggenheim, Nokia ja Talvivaara

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä kaatuneesta Guggenheim-museohankkeesta, Nokiasta ja Talvivaaran kaivoksesta. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Hyväveli-järjestelmä ja perhesurmat

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä taloustuomioista ja perhesurmista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Wallinin asuntokaupat ja Nokian tilanne

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Stefan Wallinin asuntokaupoista, Nokian tilanteesta ja perussuomalaisten äänestämisestä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Suomi-kuva Uudessa-Seelannissa ja kaivosten rikkihappokeitaat

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Suomi-kuvasta Uudessa-Seelannissa ja kaivosten ympäristövaikutuksista. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Ruotsinkielisten varuskunta ja kotiäitien voitto

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä ruotsinkielisestä varuskunnasta ja kehysriihen lopputuloksesta. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: AKT:n kouristukset ja Venäjän vaalit

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä AKT:n julkisesta kouristelusta ja Venäjän vaaleista. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Niinistöstä presidentti ja johtajien asuntokaupat

Aamu-tv:n 15-vuotislähetyksen kunniaksi studiossa oli vieraina jälkiviisaita vuosien varrelta. Vuosien takaa tutuksi tulleita jälkiviisaita edustivat Ritva Santavuori ja Claes Andersson. Muita vieraita juhlalähetyksessä olivat Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Kela-korvaukset ja anniskeluajat

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä yksityisten lääkäripalvelujen käytön Kela-korvausten poistamisesta ja anniskeluaikojen lyhentämisestä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Sailaksen taklaus ja kuntajärjestelyt

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Ilmarisen ja Finnairin johdon käänteistä sekä kuntakartan väännöistä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Presidenttipelin jälkipyykki ja kuntakartta

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä presidenttipelistä ja kuntien yhdistymisestä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Presidenttiehdokkaat ja syrjäytyneet nuoret

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä presidenttivaalikampanjan loppusuorasta ja syrjäytyvistä nuorista. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Vaalikampanjan loppusuora

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä presidentinvaalien viimeisestä vaiheesta ja tippuneista ehdokkaista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Jeanette Björkqvist ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: Italian turma ja Venäjän yllättävä jättipäästö

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Italian risteilyaluksen turmasta ja Venäjän ympäristöongelmista. Keskustelijoina olivat Jeanette BJörkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Guggenheim - kansainvälinen vedätys?

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Suomeen rantautuvasta Guggenheim-museosta ja presidentinvaalikampanjasta. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Vaalitentit ja velkakriisi

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä television vaalitenteistä ja velkakriisistä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Eurohuippari ja Linnan juhlat

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä eurohuippukokouksesta ja Linnan juhlista. Keskustelijoina olivat Anu Silfverberg, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Eurokriisi ja Brevikin tuomio

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä euron kestokriisistä ja Norjan tragediasta. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: Sikatilat ja valelääkärit

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä sikatilojen kunnosta ja valelääkäreistä. Keskustelijoina olivat Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Ansiotulot ja Kreikan tiivistyvä draama

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä verotuloista ja Kreikan entistä syvemmästä kriisistä. Keskustelijoina olivat Kalle Isokallio, Jan Erola ja Matti Parpala.

Jälkiviisaat: Käsittämätön velkapaketointi ja Nokian Lumian menestys?

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Kreikan velkakriisistä, eläkeikästä ja Nokian uutuuspuhelimista. Keskustelijoina olivat Kalle Isokallio, Jan Erola ja Matti Parpala.

Jälkiviisaat: Gaddafin kuolema ja Teknologiateollisuuden lakko

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Libyan entisen diktaattorin Muammar Gaddafin kuolemasta ja Teknologiateollisuuden tiukasta neuvottelutilanteesta. Keskustelijoina olivat Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Palkkaneuvottelut ja Applen Steve Jobsin perintö

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv.ssä palkkaneuvotteluista ja Applen Steve Jobsin perinnöstä maailmalle. Keskustelijoina olivat Kaisa Pylkkänen, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Lipposen ärähdys ja sukupuolineutraali avioliitto

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Paavo Lipposen (sd.) ja Aamulehden välisestä keskustelusta sekä sukupuolineutraalista avioliitosta. Keskustelijoina olivat Jeannette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: WTC 10 vuotta ja politiikan viikko

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä 10 vuoden takaisesta syyskuun 11. päivän iskusta Yhdysvalloissa ja politiikan viimeisistä käänteistä. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Suuret irtisanomiset ja Keskustan presidenttipeli

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä viime aikojen irtisanomisista ja Keskustan oudosta yhden nimen presidenttikisasta. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: Urpilaisen nurkkaanajo ja myrsky oluttuopissa

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Suomen Kreikka-seikkailusta ja keskioluen laimentamisesta. Keskustelijoina olivat Nette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat ilahtuivat ja yllättyivät Lipposen mukaanlähdöstä

Jälkiviisaat keskustelivat perjantaina muun muassa presidenttipelistä, johon myös entinen pääministeri ja puhemies Paavo Lipponen torstaina ilmoittautui. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: Hyvä, että asioista puhutaan

Jälkiviisaat keskustelivat perjantain Aamu-tv:ssä Norjan viikon takaisesta tragediasta ja sen vaikutuksista Suomeen. Keskustelijoina olivat Jeanette Björkqvist, Jan Erola ja Kalle Isokallio.

Jälkiviisaat: EU-maiden kokous ja Nokian älypuhelimet

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä EU-maiden huippukokouksen tuloksista ja Nokian puhelimista. Keskustelijoina olivat Kalle Isokallio, Jan Erola ja Matti Parpala.

Jälkiviisaat: Italian kriisi - miten saapasmaa pelastetaan?

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä Italian kriisistä ja Ruotsin roskasakoista. Keskustelijoina olivat Jeannette Björkqvist, Kalle Isokallio ja Matti Parpala.

Jälkiviisaat: Niinistön presidenttiehdokkuus, perussuomalaisten kannatus ja Kreikan tilanne

Jälkiviisaat keskustelivat perjantaina Aamu-tv:ssä muun muassa Sauli Niinistön presidenttiehdokkuudesta, perussuomalaisten kannatuksesta ja Kreikan tilanteesta. Keskustelijoina olivat Jeanette Björqvist, Kalle Isokallio ja Maria Pettersson.

Jälkiviisaat: Hallitusohjelma, vihreiden uusi johtaja ja Kreikan tilanne

Jälkiviisaat keskustelivat perjantaina Aamu-tv:ssä muun muassa hallistusneuvotteluista, vihreiden puheenjohtajuudesta ja presidenttiehdokkuudesta sekä Kreikan tilanteesta. Keskustelijoina olivat Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Hallitusneuvottelut ja Suomi-Ruotsi -ottelu

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä pitkittyneistä hallitusneuvotteluista ja jalkapallosta. Keskustelijoina olivat Hanna-Leena Hemming, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Jälkiviisaat: Säätytalon hallitusnäytelmä ja Saksan ydinvoimaratkaisut

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä hallitusneuvottelujen yllättävistä käänteistä ja Saksan ydinvoimapäätöksistä. Keskustelijoina olivat Maria Pettersson, Kalle Isokallio ja Jan Erola.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle