Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jussi Hakulinen tehtaili hittejä Yölle, mutta sai riitapukarin maineen – nyt hän haluaa laittaa yhtyeen tarinalle pisteen

Kulttuurivieras Jussi Hakulinen kehottaa nuoria muusikoita pitämään kiinni oikeuksistaan omaan taiteeseensa.

Jussi Hakulinen juhlistaa 40-vuotiaan Yö-yhtyeen taivalta – konserttikiertueella kuullaan hänen omia kappaleitaan

Konsertit järjestetään syksyllä Tampereella, Rovaniemellä ja Helsingissä.

Jussi Hakulinen voitti Joutsenlaulu-kiistan markkinaoikeudessa – muunneltu versio tehtiin Vain elämää -ohjelmaan luvatta

Suomen musiikintekijöiden etujärjestön mukaan markkinaoikeuden päätös ohjaa teosten muuntelulupiin liittyviä käytäntöjä oikeaan suuntaan.

Taas uusi käänne Yön ja Jussi Hakulisen kiistassa: "En aio kieltää teosteni esittämistä"

Jussi Hakulinen on aiemmin kieltänyt teostensa soittamisen Olli Lindholmin muistokonserteissa.

HS: Olli Lindholmin muistokonserteissa ei kuulla Jussi Hakulisen kappaleita

Hakulinen kieltää kappaleidensa esittämisen Teoston uuden käytännön suomalla mahdollisuudella.

Voiko Jussi Hakulinen kieltää Joutsenlaulun esittämisen Olli Lindholmin muistokonsertissa? Kyllä voi, koska Teosto on juuri uusinut käytäntönsä

Tekijä voi jatkossa pyytää kappaleidensa oikeudet Teostolta takaisin itselleen, jopa vain yhden konsertin ajaksi.

Jussi Hakulinen: "Olli Lindholm tunnisti hyvän biisin ja laittoi kappaleeseen kaikkensa"

Yle tapasi Yö-yhtyeen alkuperäisten isojen hittien tekijän vain muutama tunti sen jälkeen, kun suru-uutinen Olli Lindholmin kuolemasta oli tavoittanut hänet.

Laulu, jota suomalaiset rakastavat tai vihaavat

Kaisa Pulakka löytää Joutsenlaulusta viittauksia Nietzscheen

LS: Jussi Hakulisen huumetuomio lieveni hovissa

Yö-yhtyeen entinen jäsen sai sakkotuomion huumausainerikoksesta käräjäoikeudessa 2013. Tuomio aleni hovioikeudessa.

Hakuliselle sakkorangaistus huumausainerikoksesta

Yö-yhtyeen entinen jäsen Jussi Hakulinen on tuomittu maksamaan yhteensä yli 4 000 euroa päiväsakkoa huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Iskelmä-Suomella on katto korkealla ja seinät leveällä

2010-luvun iskelmä elää murroksessa.

Jussi Hakulista epäillään huumausainerikoksesta

Yö-yhtyeen entinen jäsen on saanut syytteen huumausainerikoksesta. Juttu käsitellään Satakunnan käräjäoikeudessa maaliskuun lopulla.

Pienet Festarit Preerialla saa jatkoa

Tapahtuman yleisötavoite on viisituhatta henkeä. Festarit järjestetään Vaasan Hietasaaressa kesän ensimmäisenä viikonloppuna koulujen päättymisen jälkeen.

Sama mies tekee punkkia ja täyttää areenat

1980-luvun vaihteen kotimaiset punk-bändit viettävät kaikki kolmekymppisiään. Yksi näistä on porilainen Appendix. Appendixilla ja Yö-yhtyeellä on muutakin yhteistä kuin porilaisuus.

Hyväri Rockin esiintyjäkaarti julki

Kotimaisten huippuartistien lisäksi hyväntekeväisyysfestivaalissa esiintyy englantilainen Queen-coverbändi Belladonic Haze.

Kolmen vuosikymmenen Yö

Olli Lindholm ja Yön tarina

Annis täyttää 30 vuotta

Kulttuuritalo Annankatu 6 juhlii lauantaina kolmekymmenvuotista taivaltaan Porissa. Anniksen juhlallisuuksiin voi osallistua iltakymmenestä eteenpäin kaikille avoimessa tapahtumassa, jossa nähdään joukko porilaisia rock-legendoja.

Jussi Hakulinen sooloilee Tähtipölyssä

Jussi Hakulisen viides sooloalbumi Tähtipölyä julkaistiin keskiviikkona. Levyn teossa oli nostalgiaa, sillä mukana oli rumpali Veikko Lehtiranta, jonka kanssa Hakulinen on viimeksi levyttänyt Joutsenlaulun 25 vuotta sitten.

Hakuliselta soololevy

Porilaissyntyinen sanoittaja-säveltäjä Jussi Hakulinen julkaisee 12 vuoden odotuksen jälkeen omaa tuotantoaan. Viime ajat Yö-yhtyeelle biisejä tehnyt muusikko on työstänyt levyllisen kappaleita Tähtipölyä -albumilleen, joka julkaistaan 6. lokakuuta.

Hakuliselta uusi sooloalbumi

Säveltäjä ja sanoittaja Jussi Hakulinen palaa musiikin pariin esittämään kappaleitaan niin levyllä kuin livenä. Uudella albumilla Hakulinen tekee yhteistyötä porilaisen kollegansa säveltäjä-sanoittajan Noora Tommilan kanssa.

Vanhat kirjat kutsuvat Sastamalaan

Vanhan kirjallisuuden päivät alkavat Sastamalassa tänään perjantaina. Tänä vuonna teemana on "Lyriikka lentoon".

Reposaari julistaa illalla lomarauhan

Lomarauhan julistaa tänä vuonna Pro Iskelmäpalkittu, Reposaarelta kotoisen oleva laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen. Lomarauha julistetaan kello 18.00 Reposaaren Eikanpuistosta.

Yö kahmi palkintoja Iskelmä Gaalassa

Yö-yhtye pokkasi sunnuntain Iskelmä Gaalassa Vuoden albumi- ja Vuoden Iskelmä-pokaalit. Tämän lisäksi Pro Iskelmällä palkittiin Yön hovisäveltäjä ja -sanoittaja Jussi Hakulinen.

Yö on nauttinut Loisto-kiertueestaan

Konkaribändi on saanut salit täyteen ja suunnittelee jo tulevia kuvioita. Yksi ilonaiheista on isoksi hitiksi noussut "Kiitos ja kunnia" -kappale.

Pori juhlii vellillä ja pärekorin heitolla

49. Porin Päivä huipentuu lauantaina puoliltapäivin alkavaan torijuhlaan, jonka juontaa murretaitaja Elina Wallin. Juhlassa esiintyy myös mm. Jussi Hakulinen. Lapsille on tarjolla oma lastenjuhla Porin nuorisotalossa sunnuntaina. Päivän teemaksi on tänä vuonna valittu Porin kansallinen kaupunkipuisto. 

Yön Loistolle platinaa

Kultaa jo julkaisupäivänään 9.9.09 myynyt Yön Loisto-albumi on saavuttanut nyt platinarajan eli 30 000 myydyn äänitteen rajapyykin.

Jussi Hakulinen valmistelee uutta sooloalbumia

Legendaarisella porilaismuusikolla riittää kiireitä. Syyskuussa ilmestyvän Yö-yhtyeen uuden levyn materiaalista suurin osa on lähtöisin Hakulisen kynästä. Oma albumi ilmestyy ensi vuonna.

Yöltä luvassa loistokas levy ja konserttisalikiertue

Porilaislähtöisen suomirock-yhtyeen 25. pitkäsoitto "Loisto" julkaistaan 9. syyskuuta. Levyllä näkyy vahva satakuntalainen kädenjälki.

Nyt nenäilemään ja laulamaan karaokea!

Nenpäivän kunniaksi Satakunnan Radio järjestää kera tähtivieraiden ison yleisökaraoketapahtuman Porin uudessa Citymarketissa. Toisen kerran järjestettävä Nenäpäivä kerää rahaa maailman köyhimpien maiden asukkaiden hyväksi.

Joutsenlaulu paras porilainen pop-biisi

Yön klassikko Joutsenlaulu on kaikkien aikojen paras porilainen pop-biisi. Satakunnan ammattikorkeakoulun järjestämässä äänestyksessä toisen sijan saavutti Dingon Autiotalo ennen Yön Rakkaus on lumivalkoinen -kappaletta.

Porirockin nousu ja tuho

Porirock löi kasarilla läpi oikein kunnolla.

Eve estradilla

Eve jätti Dingon ja suunnisti soolouralle.

Yö työssä

Yö-yhtye perustettiin vuonna 1981