Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tältä näytti, kun uimastadion aukesi Helsingissä – Kisailu ensimmäisestä hypystä altaaseen alkoi jo aamuyöllä, uimarit: "Kesä alkaa tästä"

Helsingin Uimastadion on avannut ovensa asiakkaille. Uimahallit ja maauimalat voivat uusien koronarajoitusten puitteissa olla avoinna puolella normaalista asiakasmäärästä. 

Helsingin uimastadionilta löytyi jauhekätkö – poliisi tutkii mahdollisesti laitonta ainetta

Helsingin Sanomien tietojen mukaan valkeaa jauhetta on kahdessa eri paketissa yhteensä noin kilo.

Helsinki poisti maauimaloiden henkilömäärärajoitukset – uimareiden määrää altaissa voidaan edelleen rajoittaa

Kaupunki muistuttaa, että asiakkaiden tulee yhä pitää turvaväliä muihin. Ruuhka-aikoina uijien määrää kuitenkin rajataan altaissa.

"Pussikaljoittelussa hienointa on, ettei tarvi mitään suunnitelmia" – kaupunkilaiset valloittivat puistot ja uimapaikat Helsingin juhlapäivänä

"Pussikaljoittelussa hienointa on se, että ei tarvi olla mitään suunnitelmia", Tokoinrannassa hehkutetaan – helsinkiläiset valloittivat puistot ja uimapaikat kesän lämpimimpänä päivänä

Huuhkajien EM-paikan ratkaisukin perjantain Selostustoivekonsertissa

Itsenäisyyspäivänä 13. kerran radioitava Sen selostuksen haluaisin kuulla -lähetys palaa jalkapallomaajoukkueen riemuun.

Helle ja sinilevät ruuhkauttivat maauimalat

Viimeksi näin vilkasta oli hellekesänä 2014.

Huh hellettä ja työvoimapulaa: Helsingissä rantavahdeille töitä on heti tarjolla

Helsingin kaupunki lupaa palkata heti rantavahteja. Kaupungin mukaan työ ei sovellu kuitenkaan "tavalliselle pulliaiselle", vaan testin läpäisemiseksi olisi hyvä olla vaikkapa kovakuntoinen uimari tai vesipalloilija.

Uimastadionin kanahaukat saivat taas perheenlisäystä – hämmentyneet poikaset pääsivät ensimmäiselle "neuvolakäynnilleen"

Helsingin urbaanein haukkapariskunta sai kaksi naaraspuolista poikasta. Helmi ja Heikki pesivät uimastadionin männyssä nyt kolmatta kesää.

Samppalinnan ensimmäisen uimarin tittelistä käytiin kisa

Helsinkiläinen oli jonossa ensimmäisenä, turkulainen ohitti pukutiloissa.

Suomen urbaaneimman petolintupesueen rengastus videolle – siskoksista todennäköisesti vain yksi jää henkiin

Kanahaukkapariskunta Helmi ja Heikki ovat nyt toista vuotta pesimässä Helsingin uimastadionilla. Urbaanit petolinnut saivat vast'ikään toisen pesueen, joka rengastettiin torstaiaamuna. Koko katraan henkiinjäämisennuste on todella heikko.

Uimastadionin haukkapari Helmi ja Heikki saivat taas perheenlisäystä – kilpakosija sai lähteä

Viime vuonna Helsingin uimastadionille asettunut kanahaukkapari Helmi ja Heikki ovat saaneet jo toisen poikueen. Poikasia näyttää tänä kesänä olevan ainakin kolme.

Pitkään odotettu maauimala helpottaa uintiruuhkaa pääkaupunkiseudulla

Tänään maanantaina avattu Leppävaaran maauimala Espoossa nosti maauimaloiden määrän pääkaupunkiseudulla kolmeen. Aikaisemmat maauimalat ovat Helsingin uimastadion ja Kumpulan sekä Keravan maauimalat. Malmilla, Kauniaisissa ja Tapiolassa on myös yksittäiset ulkoaltaat.

Sunnuntai 8.5.2016 (radio)

Sunnuntaina on vietetty äitienpäivää. Afganistanissa on tapahtunut paha liikenneonnettomuus. Euromaat neuvottelevat maanantaina Kreikan lainoista. Helsingin uimastadion avasi ovensa talven jälkeen.

”Tätä on odotettu seitsemän kuukautta” – Video: Helsingin uimastadion avattiin isolla pärskeellä

Riemunkiljahdukset kaikuivat aamuilmassa, kun innokkaimmat uimarit syöksyivät Helsingin uimastadionin altaaseen. Maauimala avattiin sunnuntaina aurinkoisessa kelissä ja kilpailu ensimmäisen uimarin tittelistä oli jälleen kovaa.

Simo Salminen oli pellehyppääjä Liukas Lätkä ja Marjorien vedenneito

Lauantai-illan huumaa -sarjassa tiputettiin ihmisiä veteen.

Nyt alkoi kesä – Helsingissä tapahtumien superviikonloppu

Helsingin viikonlopussa on tarjolla ruokaa, vaihtoehtomusiikkia ja jalkapalloa.

Helmi ja Heikki rakensivat kodin uimastadionin mäntyyn

Helmikuussa Helsingin uimastadionin liepeillä alkoi asustaa kanahaukkapariskunta. Pian kävi ilmi, että siiveikkäillä taisikin olla pesäpuuhat menossa männyn latvassa.

Mäkitreeni osaksi harjoittelua – lue juoksuvalmentajan neuvot

Tasaisella maalla juokseminen voi alkaa pidemmän päälle puuduttaa ja treeneihin alkaa kaivata uutta haastetta. Yksi ratkaisu voi olla mäkitreenin ujuttaminen harjoitteluun. Juoksuvalmentaja Aki Nummela kertoo, mitä etuja mäkitreenistä on ja miten sitä voi hyödyntää harjoittelussa. 

Pellehyppääjät esittelivät taitojaan Helsingissä – video

Jerobeam Salakyttä ryhmineen mm. liiti ja vesihiihti altaasta toiseen.

Uimastadikka avattiin – katso hyppykimara

Helsingin uimastadion avattiin varhain maanantaiaamuna. Innokkaimmat uimarit jonottivat Stadikalle sunnuntai-illasta lähtien.

Uimastadionilla jälleen vilkas kesä

Helsingin Uimastadionilla polski menneenä suvena 290 000 uimaria. Se on 46 000 enemmän kuin viime kesänä.

Tuhat maratonia täyteen hurjalla tahdilla - maailman kymmenen joukkoon?

Hans Mannstén toivoo pääsevänsä kymmenen eniten maratoneja selvittäneen joukkoon maailmassa. Tahti on ollut hurja

Miehentien ala-aste hajotettu maan tasalle

Miehentien ala-aste eli viralliselta nimeltään Korkalovaaran kansakoulu on maan tasalla. Koulun paikalla on enää sora- ja betoniläjiä Loputkin rakennusjätteet ajetaan pois parin viikon sisällä.

Kun aids tuli Suomeen

Tietoisku kertoi Suomen ensimmäisestä AIDS-löydöstä (1983).

Taiteilijakoti Lallukka suojellaan

Suomen ensimmäinen taiteilijakoti, Lallukka, on suojeltu rakennussuojelulailla. Etu-Töölössä sijaitseva funktionalismia edustava rakennus on tähän asti suojeltu asemakaavalla. Asemakaavasuojelu ei koskenut poikkeuksellisen hyvin säilyneitä sisätiloja.

Uimavalvoja valvoo uimareitaan kuin tiikeri poikasiaan

Helsingin Uimastadionin uimavalvojilla riittää kiirettä täysien altaiden reunoilla. Uimavalvojan pitää huolehtia, että uimarit pysyvät pinnalla eivätkä muut asiakkaat riko sääntöjä. Tarkat silmät ja tiukka kuri ovat tarpeen.

Itämeren puolesta kokoustettiin pinnan alla

Sukeltajaliiton hallitus on pitänyt kokouksensa erikoisissa olosuhteissa Helsingin Uimastadionin hyppyaltaan pohjalla. Kokousta varten altaan pohjalle tuotiin kokoustilan kalusteet ja tarvikkeet ja osallistujat käyttivät laitesukellusvälineitä.

Hyvinkään Sveitsin maauimala aukeaa vaikean remontin jälkeen

Hyvinkään Sveitsin maauimala avaa lauantaina ovensa pitkittyneen remontin jälkeen. Remontti sulki uimalan kahtena kesänä muun muassa altaan pohjan pinnoitteen materiaalivaikeuksien vuoksi. Remontti maksoi Hyvinkään kaupungille yli kaksi kertaa suunniteltua enemmän.

Uimastadion avasi yleisöryntäykseen

Helsingin uimastadion avasi tänä aamuna poikkeukselliseen yleisöryntäykseen. Puoli seitsemän avatulle Stadikalle jonotti yli 50 uimaria. Ensimmäisen vartin aikana uimareita oli paikalla jo toista sataa.

Voimakaksikko valmiina finaaliin

YLE Keski-Pohjanmaan voimakaksikko Hanna-Maija Jokela ja Ritva Björkbacka jännittävät jo valtakunnallista finaalia. Parin viikon kuluttua he vetävät muille voimakaksikkofinalisteille Helsingin uimastadionilla hydrobic- eli vesijumppatuokion.

Pikkarainen ennätysjahtiin Budapestiin

Suomen kirkkaimpiin uintitoivoihin kuuluva Emilia Pikkarainen oli Ylen Aamu-tv:n vieraana Helsingin Uimastadionilla tiistaina. 17-vuotias Pikkarainen kertoi muun muassa kolmen viikon päästä alkavien Budapestin EM-kisojen tavoitteistaan.

Helsingin maauimalat pullistelevat ruuhkista

Uinnin ja vesijuoksun suosion kasvu on ruuhkauttanut Helsingin maauimalat. Uimastadionin ja Kumpulan lisäksi vesilajeja voi harrastaa maauimaloissa vain Keravalla ja Hyvinkäällä. Espoon uutta maauimalaa joudutaan vielä odottamaan.

Helsinki Swimming Stadium Opens

The Helsinki swimming stadium opened it outdoor facilities to the public on Monday morning. On warm summer days, the stadium's pools draws thousands of swimmers.

Helsingin uimastadion avasi ovensa viileässä säässä

Helsingin uimastadionin maauimala on auennut yleisölle aamulla puoli seitsemältä. Stadikalle tunkee kesällä parhaina päivinä tuhansia innokkaita uimareita.

Kessuttelu maauimaloissa jatkuu

Helsingin maauimaloissa saa edelleenkin polttaa tupakkaa, kunhan se tapahtuu erillisillä tupakointipaikoilla. Sen sijaan savukkeiden myyminen Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloiden kioskeissa loppuu.

Villikanijahti lähtee vauhtiin lokakuun alussa

Metsästys alkaa aluksi Helsingin Uimastadionin ja kaupungin puutarhan ympäristössä.

Uimastadion ja Linnanmäki kiinni sunnuntaina

Sekä Helsingin Uimastadion että Linnanmäki sulkevat ovensa tältä kesältä. Uimastadionilla voi käydä uimassa iltakahdeksaan saakka.

Yöuimarit mellastavat Helsingin maauimaloissa

Luvattomat uimarit terrorisoivat metelillään erityisesti Kumpulan uimalan ympäristön asukkaita. Uimastadionilla on yöllisen polskinnan lisäksi lisääntynyt ilkivalta.

Uimastadionille taideallas ja eduskuntatalolle pussauskopit

Helsingin Taiteiden yössä nähdään kuusi uutta kaupunkiteosta. Englantilainen työryhmä rakentaa öiselle uimastadionille vedenalaisen taidegallerian, jossa yleisö voi kellua. Eduskuntatalon portaille tulee teos Kiss-puss-pusu eli pussauskäyttöön tarkoitetut äänestyskopit.

Uimastadionilla valtava ruuhka

Helsingin uimastadionilla on noin 300 metrin jono ja jonottaminen voi kestää jopa tunnin. Stadionin molemmat lippuautomaatit ovat rikkoutuneet ja paikalla on vain yksi myyjä.

Helsinki’s Swimming Stadium Opens for Summer

Helsinki’s traditional outdoor pool located behind the Olympic Stadium opened to the public on Monday morning at 6.30 am. For many Helsinki residents the opening of the pool kicks off the summer season.

Helsingin uimastadion aukesi

Uimastadionin maauimala on avannut porttinsa yleisölle maanantaiaamuna puoli seitsemältä. Stadikan avausta pidetään Helsingissä perinteisesti kesäkauden alkamisen merkkinä, ja uimarit kilpailevat siitä, kuka pääsee ensimmäisenä altaaseen.

Uimastadionin lämmitys kuumensi valtuustoa

Ison altaan vettä lämmitetään lokakuusta joulukuun loppuun - hinta 300 000 euroa.

Summeri 2006

Titte Neuvonen ja Nuutti Takkinen juontajina.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle