Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Poikkeuksellinen vaaliskandaali Venäjällä – Kuvernöörinvaalit menevät uusiksi Kaukoidässä

Venäjän vaalilautakunnan puheenjohtaja esittää Primorjen kuvernöörinvaalien tuloksen mitätöimistä ja vaalien uusimista vakavien rikkomusten takia.

Lujaa laatua Lada – tuttu mainoslause tuli testattua matkalla halki Venäjän

Jo monta vuotta sitten Pasi Collander näki mainoksen, jossa mainittiin Vladivostok. Siitä asti kaupunki on kummitellut mielessä niin vahvasti, että sinne oli pakko päästä. Suomalaisryhmä lähti Vladivostokiin vain ajaakseen sieltä Ladoilla takaisin Vaalimaalle.

Jokerien huollon arki mullistui KHL:n myötä – vanha venäläinen sananlasku pitää kutinsa

KHL:ssä vanha sananlasku ”mikään ei toimi, kaikki järjestyy” pitää Jokerien varustepäällikön Esa Maunulan mukaan paikkansa.

Jokerien ”via dolorosa”- neljä ottelua ja yhdeksän aikavyöhykettä

Jokerit on lähtenyt pisimmälle pelikiertueelle kuin mikään muu suomalaisjoukkue aiemmin.

Summanen: Tuntui että olimme hiiriä, joita kissa ajoi takaa

Avangard Omskin vastuuvalmentaja Raimo Summanen käytti värikästä vertausta KHL-kierroksella.

Hollande: Emme luovuta sotalaivoja Venäjälle toistaiseksi

Ranskan presidentti François Hollanden kanslian mukaan sotalaivojen vienti Venäjälle on evätty toistaiseksi. Venäjä ei omien sanojensa mukaan aio ryhtyä välittömiin toimiin Ranskaa vastaan, vaan odottaa kärsivällisesti.

Venäjä: Ranska luovuttamassa helikopteritukialuksen – Ranska: Mitään ei ole päätetty

Ranskaa painostetaan ankarasti olemaan luovuttamatta huippunykyaikaista tukialusta Venäjälle. Venäläisministeri sanoo, että Ranska on jo lähettänyt kutsun laivan luovutustilaisuuteen.

Ranska harkitsee suuren Mistral-kaupan jäädyttämistä – Venäjä aikoo vaatia korvauksia

Venäjä aikoo hakea kompensaatiota, jos Ranska ei toimita sovitusti kahta Mistral-alusta. Ranska pohtii 1,4 miljardin euron arvoisen sopimuksen jäädyttämistä Krimin tilanteen takia.

HIFK jatkoi ruotsalaisvahdin sopimusta

Joakim Lundström torjuu helsinkiläisten maalilla kauden loppuun asti.

Hannu Jortikka liittyy Jugran valmennustiimiin

Suomalaisvalmentajan ura jatkuu Vladivostok Admiralsin päävalmentajan tehtävien jälkeen Jugran valmennustiimissä.

Jokerit confirm KHL switch

Helsinki ice hockey club Jokerit have confirmed that they will play in Eastern Europe's Kontinental Hockey League (KHL) from the 2014-15 season. The switch was approved on Wednesday by the board of the Finnish hockey league.

Jortikka: "Tällä tavalla ei rakenneta menestyvää joukkuetta"

KHL:ään liittyvä Vladivostokin joukkue on kasattu niin kiireellä, ettei edes päävalmentaja Hannu Jortikka ole tyytyväinen aikatauluihin tai pelaajiin. Joukkue aloittaa urakkansa kahdeksalla vieraspelillä, sillä oma jäähalli on kesken. Nuoret pelaajat ovat väsyneitä.

Finland, a trade crossroads of the future?

Global warming, the melting of the Arctic Ocean and new rail lines could open great opportunities for Finland. Its time decision makers wake up to such possibilities, advise future researchers.

TS: Jortikalle kaksivuotinen KHL-pesti

Viime vuoden joulukuussa Amur Habarovskista potkut saanut Hannu Jortikka jatkaa valmentajauraansa Vladivostokin peräsimessä, kertoo Turun Sanomat.

KHL:ään merkittäviä uudistuksia

Venäläislähteiden mukaan jääkiekon Itä-Euroopan KHL-sarjaan on tulossa uudistuksia jo ensi kaudeksi.

Matkustajakone teki hätälaskun Venäjällä

Vladivostok Airin koneessa oli lähes sata matkustajaa.

Korppikotka aiheutti koneen hätälaskun Venäjällä

Lentokone törmäsi korppikotkaan ja joutui tekemään hätälaskun lentokentälle Novosibirskissä Venäjällä. Uutistoimisto Itar-Tassin lähteen mukaan kukaan ei loukkaantunut. Onnettomuus tapahtui vain pari minuuttia koneen nousun jälkeen Novosibirskistä.

Ennätyspitkä juna vie suomalaistuotteita Siperian halki

Suomalainen kuljetusyritys aikoo käynnistää tavarakuljetukset Kaukoitään Trans-Siperia -radalla. Reitti on ollut aiemmin tärkeä esimerkiksi Suomen ja Japanin välisessä kaupassa.

Venäjän Kaukoidästä löytyi joukkohauta

Yli 200 ihmisen joukkohauta on paljastunut lähellä Vladivostokia Venäjän Kaukoidässä. Haudan löysivät tietä kaupungin lähistöllä rakentavat työmiehet, kertoi Vladivostokin kaupunginhallitus.

Venäjä on sijoittanut ohjustentorjuntajärjestelmän Pohjois-Korean rajalle

Venäjä on huolissaan Pohjois-Korean Pohjois-Korean ydin- ja ohjuskokeista ja on sijoittanut kehittyneen ohjustorjuntajärjestelmän lähelle Pohjois-Korean rajaa, Venäjän sotavoimien esikuntapäällikkö Nikolai Makarov sanoo. Kenraalin mukaan järjestelmä estäisi ohjuksen harhautumisen Venäjän puolelle.

Blood-Sucking Moths Spotted in Finland

A blood-sucking moth is becoming a frequent sight in Finland. The nature journal Suomen Luonto published what it said were the first pictures of a vampire moth feasting on human blood.

Latvia