Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jimi Tenor

Kontulasta hetkeksi konemusiikin pesä: "Haluamme vaihtoehdon lähiöiden karaokelle ja suomiräpille"

Kontulan konemusiikkifestivaali tuo Itä-Helsinkiin vaihtoehdon lähiöiden karaokelle. Konemusiikki raikaa tänä viikonloppuna niin baareissa, metroasemalla kuin Mikaelinkirkossa.

Teknoharrastajat saivat ekstaasileiman otsaansa

Tekno ja muotihuume ekstaasi liitettiin pitkään yhteen.

Kissankehto: Lohtumusiikkia

Kissankehto: Lohtumusiikkia

Laulu lohduttaa – myös lauluntekijää.

Lil Tony

DJ-Suomi on jo nelikymppinen

Jori Hulkkosen ensimmäisellä DJ-keikalla yleisö olisi halunnut kuunnella mieluummin Eppuja ja Popedaa. DJ Lil Tony puolestaan harjoitteli miksaamisen Rick Astleyn musiikilla ja soitti ensimmäisen keikkansa strippibaarissa. Tällaisista tarinoista koottu DJ-kirja esittelee suomalaista DJ-kulttuuria ensimmäistä kertaa.

Konkari-dj: 99 prosenttia nykymusiikista täyttä kuraa

Kansainvälisesti tunnustettu dj, tuottaja ja muusikko Jori Hulkkonen sanoo, että maailmassa on hyvää musiikkia suhteellisesti entistä vähemmän.

Indie-yhtye Sister Flo lopettaa

Riihimäkeläinen indie-yhtye Sister Flo lopettaa toimintansa. Bändi ei yltänyt suuriin levymyynteihin tai loppuunmyytyihin konsertteihin, mutta se sai paljon kehuja musiikkikriitikoilta.

Jukka Poika

Tuokio-klubi nojaa kiertueellaan hitauteen

Joka vuosi uusiutuva Tuokio-klubi, poikkitaiteellinen konserttikiertuesarja, on valinnut tänä vuonna teemakseen slow lifen, suomennettuna vaikka leppoistamisen. Järjestäjänä on aikuiskoulutukseen perehtynyt valtakunnallinen OK-opintokeskus. Tuokio-klubiin valjastetut kitaristi-säveltäjä Jori Hulkkonen ja Jukka Poika esiintyvät perjantaina Hämeenlinnassa.

1607 TKU Jori Hulkkonen Turku Modern

Klubimusiikin huippunimiä Turkuun

Heinäkuussa järjestettävä klubimusiikkitapahtuma Turku Modern kerää kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä Turkuun.

Infernal Musical VR:n konepajalla eli Logomossa.

Hector ja The Brand New Heavies avaavat kulttuurivuoden

Turku avaa kultturipääkaupunkivuotensa musiikillisella ilotulituksella tammikuun puolivälissä. Viikonlopun kestävissä avajaisjuhlissa esiintyy mm. suomalaisen pop-rockin suurmies Hector.

Infernal Musical VR:n konepajalla eli Logomossa.

Hector ja The Brand New Heavies avaavat kulttuurivuoden

Turku avaa kultturipääkaupunkivuotensa musiikillisella ilotulituksella tammikuun puolivälissä. Viikonlopun kestävissä avajaisjuhlissa esiintyy mm. suomalaisen pop-rockin suurmies Hector.

1607 TKU Jori Hulkkonen Tuirku Modern

Turku jatkaa konemusiikkijuhlien perinteitä Suomessa

Turussa järjestetään Turku Modern klubifestivaali 16.–18. heinäkuuta. Festivaali edustaa elektronisen tanssimusiikin pitkää perinnettä Suomessa.

Turku Modern veti 3000 kävijää

Ensimmäisen kerran Turussa järjestetty Turku Modern -festivaali pääsi epävakaisesta säästä huolimatta kävijätavoitteeseensa kaikkina kolmena tapahtumapäivänä.

Konemusiikki raikaa viikonloppuna Turussa

Kotimaisia konemusiikkiartisteja esittäytyy tulevana viikonloppuna Turussa.

Flow houkutteli 22 000 juhlijaa Suvilahteen

Flow Festival sai urbaanin musiikin ystävät liikkeelle. Suvilahden voimala-alueella järjestetty tapahtuma oli loppuunmyyty sekä perjantaina että lauantaina, ja sunnuntaikin veti väkeä kiitettävästi.

Uuden Musiikin Festivaali käynnistyy Turussa

Turussa käynnistyy tänään kolmipäiväinen Uuden Musiikin Festivaali UMF. Elektronista musiikkia tarjoileva festivaali järjestetään nyt neljännen kerran. Esiintyjälistalta löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin elektronisen musiikin kärkinimiä.