Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mirel Wagner kantaa lauluja mukanaan

Mirel Wagner kantaa lauluja mukanaan

Mirel Wagnerin keikalla ollaan hiljaa

Mirel Wagneria on verrattu mm. Leonard Coheniin

Pori Jazz täydensi esiintyjälistaa – mukana Emerald ja Warfield

Pori Jazzin festivaaliohjelma täydentyi tänään neljällä naisartistilla. Porissa nähdään heinäkuussa Caro Emerald, Liv Warfield, Mirel Wagner ja Viitasen Piia.

8 Paranoidia

8 taiteilijaa teki oman näköisensä version Paranoidista

Palaa 2014 Flow Festivalin tunnelmiin Yle Teemalla 9.8.

Uusintana Flow kolmelle -dokumentti ja 1,5 h livekooste.

Helsingistä Hailuotoon – liikenneruuhkista lauttarantaan

Valokuvataiteilija Aki Roukalan arki täyttyy nyt entistä vahvemmin musiikista. Hailuodossa järjestettävän festivaalin lisäksi nyt odotetaan esimerkiksi Mirel Wagnerin levyn julkaisua. Arki saarella rullaa, kun muistaa, että kello käy siellä hieman eri tahtiin kuin Helsingissä.

Suomalaisartistit saaneet jalansijaa Britannian musiikkimarkkinoilla

Suomalaismusiikki on vuosien työn jälkeen nosteessa Isossa-Britanniassa. Kiinnostus artisteja kohtaan on lisääntynyt mediassa ja levy-yhtiöissä. Toukokuussa Suomi on Ison-Britannian suurimman musiikkialan ammattilaistapahtuman kohdemaa. Mirel Wagner on yksi tapahtuman suomalaisartisteista.

"Soittakaa Paranoid!" lähtee useimmiten humalaisen miehen suusta

Yleisön joukosta kuuluva huuto Soittakaa Paranoid! on saanut suomalaiset muusikot tuskalliseen hymyyn jo vuosikymmenien ajan. –Noin 70%:lla keikoistani kuulen sen huudon, usein vähän vanhemman miehen suusta, joka on humalassa, myöntää muusikko Ilkka Esselström. Tällä viikolla Balck Sabbathin klassikosta kuullaan uusia versioita.

Musiikin taiteilija-apurahoja Timo Hietalalle ja Lotta Wennäkoskelle

Muun muassa elokuvasäveltäjä Timo Hietala ja säveltäjät Riikka Talvitie ja Lotta Wennäkoski ovat saaneet valtion viisivuotisen taiteilija-apurahan.

Naismuusikot riisuivat musiikkinsa

Laulaja-lauluntekijät haluavat haastaa ylituotetun musiikkibisneksen ihmisläheisellä musiikillaan. Myös festivaaleilla haetaan intiimimpää tunnelmaa.

Euroopan festaripomoille tarjoillaan täyslaidallinen suomalaisartisteja

Suomi valittiin Eurosonic-festivaalin vuoden 2013 kumppaniksi. Festivaali järjestetään joka vuosi tammikuussa Hollannin Groningenissa.