Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomeen saapuva Ringo Starr Ylelle: Keikkailu jatkuu niin kauan kuin rumpukapulat pysyvät kädessä

Beatles-legenda Ringo Starr sanoo olevansa onnellisimmillaan saadessaan soittaa rumpuja hyvien muusikoiden kanssa. Vastikään ritarin arvonimen saaneella 77-vuotiaalla muusikolla riittää energiaa, jonka salaisuus piilee kuulemma mustikoissa ja parsakaalissa.

Suomalainen lapsenlikka tapasi 1960-luvun popjulkkikset

Au pair Hilkka Ikonen raportoi svengaavasta Lontoosta.

Ringo Starr ja Barry Gibb lyödään ritareiksi

Britanniassa ansioituneet kansalaiset voivat saada ritarinarvon joko vuodenvaihteessa tai heinäkuussa kuningattaren syntymäpäivän aikaan.

Ringo Starr konsertoi Helsingissä kesäkuussa

Ringo Starr on esiintynyt Suomessa kahdesti aikaisemminkin, Pori Jazzeilla vuonna 1992 ja Helsingin jäähallissa vuonna 1998.

Vanha kunnon Freda, Beatlesin sihteeri

Beatles-perheen jäseneksi päässyt Freda kertoo tarinansa.

B.B. Kingin muisto-illassa dokumenttielokuva ja konsertti

Teema muistaa Bluesin kuningasta sunnuntaina 6.9. klo 21.

Apua!

The Beatlesin toisesta elokuvasta tuli Help! Apua!

Yeah, yeah, tässä tulemme!

Vuonna 1964 maailma oli beatlemanian kourissa

Viidennen beatlen muistoksi: Tuottanut George Martin

Dokumenttielokuva tuottajalegendasta joka kuoli 8.3.2016

All You Need Is Klaus

Dokumentti Klaus Voormannista, Beatlesista ja ystävyydestä.

Willie Nelson täyttää 80 vuotta

Yhdysvaltalainen country-legenda William Hugh ”Willie” Nelson viettää vapunaattona 80-vuotissyntymäpäiviään.

Beatles-fanit pelastavat Ringon synnyinkotia

Liverpoolissa herätellään kansanliikettä Ringo Starrin synnyinkodin säästämiseksi, kertoo BBC. Pelastushankkeen aloittajat ihmettelevät, miksi purkutuomion saanut talo on arvottomampi kuin Paul McCartneyn ja John Lennonin jo suojellut kodit.

Ringo Starr sai tähden Walk of Famelle

Entinen Beatles-rumpali Ringo Starr on saanut oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Starrin tähti sijaitsee Capitol Recordsin vanhan studion edessä, lähellä toisten entisten Beatles-jäsenten John Lennonin ja George Harrisonin tähtiä.

Paul ja Ringo esittelivät yhdessä The Beatles -peliä

The Beatles -yhtyeen elossa olevat jäsenet Paul McCartney ja Ringo Starr ovat jälleen esiintyneet yhdessä. Maanantaina he osallistuivat Los Angelesissa E3-pelitapahtumaan, jossa he esittelivät The Beatlesin musiikkia sisältävää Rock Band -peliä.

Ex-Beatlet esiintyivät yhdessä vuosien tauon jälkeen

The Beatles -yhtyeen kaksi elossa olevaa jäsentä, Paul McCartney ja Ringo Starr, ovat esiintyneet yhdessä ensimmäistä kertaa vuosiin. Parivaljakko nähtiin lauantaina hyväntekeväisyyskonsertissa New Yorkissa ja he esittivät yhdessä kolme kappaletta.

Ex-Beatlet samalle lavalle pitkästä aikaa

The Beatles -yhtyeen entiset jäsenet Paul McCartney ja Ringo Starr saatetaan nähdä esiintymässä yhdessä pitkästä aikaa. McCartney on New Yorkissa ensi kuussa järjestettävän hyväntekeväisyyskonsertin pääesiintyjä ja Starrin kerrotaan esiintyvän hänen kanssaan muutamassa kappaleessa.

Ringo Starr: Lopettakaa fanipostin lähettäminen

Entinen Beatles-rumpali Ringo Starr sanoo olevansa liian kiireinen ihailijakirjeille, kertoo BBC. Internetissä julkaistussa videossa Starr varoittaa fanejaan lähettämästä hänelle enää postia, sillä hän lopettaa sen lukemisen ja nimikirjoitusten jakamisen.

Liverpool rokkaa kulttuuripääkaupunkivuotenaan (video)

Liverpoolissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat kerääntyneet juhlistamaan kaupungin Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta. Perjantaina järjestetyssä avajaisjuhlassa esiintyi mm. kaupungista lähtöisin olleen The Beatlesin entinen jäsen Ringo Starr.

Beatles Ylen haastattelussa 1965

Hilkka Kantelinen tapasi karvapäät Lontoossa

Beatles haastaa levy-yhtiöt oikeuteen

Legendaarisen pop-yhtye Beatlesin jäljellä olevat jäsenet aikovat haastaa levy-yhtiöt EMI:n ja Capitol Recordsin oikeuteen. Sir Paul McCartneyn ja Ringo Starrin mukaan yhtiöt ovat pihistäneet bändiltä miljoonia dollareja rahaa.