Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kaksi uutta koronavirustartuntaa Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut kahdesta uudesta koronavirustartunnasta, joka nostaa tartuntojen kokonaismäärän epidemian alusta alkaen 133 tartuntaan.

Vahva kasvomaskisuositus voimaan Etelä-Karjalassa – koronaviruksen kiihtymisvaihe on todennäköisesti vain ajan kysymys

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten alueella siirrytään huomenna lauantaina vahvaan kasvomaskisuositukseen eli kasvomaskia on käytettävä julkisissa tiloissa. Koronaviruksen kiihtymisvaiheen uhka on nyt suuri.

Yksi uusi koronavirustartunta Etelä-Karjalassa – maakunta on edelleen epidemian perustasolla

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote raportoi keskiviikkona aamupäivällä yhdestä uudesta koronavirustartunnasta.

Etelä-Karjalassa todettiin jälleen muutamia uusia koronavirustartuntoja – tartuntojen yhteismäärä on nyt epidemian alusta alkaen 126

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut eilisen eli maanantain jälkeen viidestä uudesta koronavirustartunnasta.

Viikonlopun aikana kuusi uutta koronavirustartuntaa Etelä-Karjalassa – enää kolmessa kunnassa tartuntoja on vähemmän kuin viisi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten alueella on todettu perjantain jälkeen kuusi uutta koronavirustartuntaa. Testeillä todettuja tartuntoja on nyt todettu viisi tai enemmän kaikissa muissa kunnissa paitsi Rautjärvellä, Ruokolahdella ja Lemillä.

Yksi uusi koronavirustartunta Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, joka nostaa tartuntojen kokonaismäärän epidemian alusta laskettuna 116 tartuntaan.

Liisa-myrsky työllisti Etelä-Karjalan pelastuslaitosta 60 vahingontorjuntatehtävässä – kaatuneita puita ja irronneita kattopeltejä

Etelä-Karjalan pelastuslaitos miehitti Liisa-myrskyn vuoksi johtokeskuksensa ja raivaustöihin osallistui päätoimisen henkilöstön lisäksi sopimuspalokuntia ympäri Etelä-Karjalaa. Myrsky laantui illan mittaan.

Etelä-Saimaa: Eksoten yritys myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen on vastatuulessa – toimitusjohtaja yrittää vakuuttaa STM:n yhtiöittämisen hyödyistä

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten toimitusjohtaja Timo Saksela ja hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Anneli Kiljunen neuvottelevat tänään peruspalveluministeri Krista Kiurun siitä, voiko Eksote myydä keskussairaalan rakennukset omalle kiinteistöyhtiölleen.

Etelä-Karjalassa kaksi uutta koronavirustartuntaa

Etelä-Karjala on edelleen koronavirusepidemian perustasolla. Uusia tartuntoja on eiliseen eli keskiviikkoon verrattuna kaksi.

Kova tuuli aiheuttaa sähkökatkoja Etelä-Karjalassa – pahimmillaan Lappeenrannassa oli yöllä yli tuhat sähkötöntä kotitaloutta

Keskiviikon ja torstain välisen yön aikana katkenneita sähköjä on saatu korjattua Etelä-Karjalassa, mutta edelleen sähkökatkot vaivaavat kunnasta riippuen joitakin kymmeniä tai jopa useita satoja kotitalouksia.

Kunnan työntekijät lähettivät kirjeen päättäjilleen – toivovat muutosta huonoon työilmapiiriin

Kirjeessä vaaditaan nykyistä parempaa tiedonkulkua, avoimuutta ja työntekijöiden näkemysten huomioon ottamista.

Eksote: Kaksi uutta koronavirustartuntaa nostivat Etelä-Karjalan tartuntojen kokonaisluvuksi 112

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on rapoirtoinut tiistaina aamupäivällä kahdesta uudesta koronavirustartuntunnasta.

Etelä-Karjalaan kiitosta vakaviin kiusaamistilanteisiin puuttumisesta – Etelä-Karjalan lainvastaisten tekojen työryhmä sai opetusalan turvallisuuspalkinnon

Suomen Palopäällystöliitto on palkinnut Etelä-Karjalan kouluissa hyvällä menestyksellä toimivan lainvastaisten tekojen ryhmän opetusalan turvallisuuspalkinnolla.

Kaikki Etelä-Karjalan 11 juniorijalkapalloseuraa sitoutuivat luomaan laadukkaan pelaajapolun kaikenikäisille junioreille

Etelä-Karjalan juniorijalkapalloseurat ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla koko maakunnan alaikäisille jalkapallon harrastajille luodaan esimerkiksi yhtenäinen valmennuskoulutus.

Eksoten palkkarästien saaminen vaatii entisiltä työntekijöiltä omaa aktiivisuutta – maksamista voi anoa ensi vuoden maaliskuun loppuun asti

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten pääluottamusmiehet opastavat toisen työnantajan palvelukseen siirtyneitä eksotelaisia, jotta nämä osaavat anoa rästiin jääneet palkkasaatavansa työnantajalta.

Neljä uutta koronavirustartuntaa viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalassa on todettu epidemian alusta alkaen 111 koronavirustartuntaa. Uusia tartuntoja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote raportoi viikonlopun aikana neljä.

Eteläkarjalaisista koronaeristyksessä on alle 10 ihmistä ja karanteenissa parisenkymmentä – suurin osa altistuksista on perheen sisäisiä

Koronavirusaltistuksista harva tulee jostakin muualta kuin perhepiiristä. Karanteeniin joutuneet eteläkarjalaiset suhtautuvat tilanteeseensa vastuullisesti.

Eksote: Kolme uutta koronavirustartuntaa Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalassa on todettu eilisen eli torstain jälkeen kolme uutta koronavirustartuntaa.

Eksote keksi keinon, miten selviää 30 miljoonan palkkarästeistä pienemmillä mustelmilla – yhtiöittää keskussairaalansa: "Saamme rahaa kassaan"

Eksoten toimitusjohtaja vakuuttaa, että keskussairaalaa ei myydä ulkopuolisille. Yhtiöittämisellä haetaan kunnille lisäaikaa maksaa Eksoten palkkarästejä

Kaksi uutta koronavirustartuntaa Etelä-Karjalassa – sadan tartunnan raja meni rikki

Eksote on raportoinut kahdesta uudesta koronavirustartunnasta eilisen eli maanantain jälkeen. Eksote muistuttaa ihmisiä ehkäisemään tartuntoja sinnikkäästi omilla toimillaan, kuten turvaväleillä, käsihygienialla ja kasvomaskeilla.

Eksote: Joulunvietto kannattaa suunnitella vain oman perheen kesken, jotta koronavirustilanne ei pahene – "Jaksetaan tämä vuosi"

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin mukaan yli 70-vuotiaiden isovanhempien tapaaminen vaatisi ennen joulua 10– 14 vuorokauden mittaisen omaehtoisen karanteenin. Ilman varotoimien noudattamista joulunaika lisää koronavirustartunnan leviämistä merkittävästi.

Viikonloppuna yksi uusi koronavirustartunta – Eksote kehottaa muistamaan kasvomaskin, turvavälit ja käsihygienian

Etelä-Karjalassa on todettu pian yhteensä 100 koronavirustartuntaa epidemian alusta lähtien. Viikonloppuna varmistui yksi uusi tartunta, joka nosti kokonaismäärän 98:aan.

Nuori mies ja kyydissä ollut tyttö kuolivat rajussa ulosajossa Parikkalassa Kuutostiellä

Ulosajo vaati kaksi kuolonuhria Etelä-Karjalassa. Onnettomuudessa loukkaantui yksi henkilö.

Lappeenrannan niityt valittiin Etelä-Karjalan vuoden maisemateoksi – lisäävät luonnon monimuotoisuutta ja ihmisten ympäristösuhteen kehittymistä

Lappeenranta on saanut kiitosta keskeisten puistoalueiden, kuten Pappilanpellon puiston ja Skinnarilan kosteikon muuttamisesta niityiksi. Uudet niityt osallistuvat Vuoden maisemateko -kilpailuun, joka ratkeaa marraskuussa.

Yksi uusi koronavirustartunta Etelä-Karjalassa – Eksote muistuttaa, että karanteenin aikana on pysyttävä kotona

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin mukaan eilisen eli keskiviikon jälkeen Etelä-Karjalassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta.

Etelä-Karjalassa kolme uutta koronavirustartuntaa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten alueella on todettu eiliseen eli tiistaihin verrattuna kolme uutta koronavirustartuntaa.

Junaliikenne Joensuun ja Imatran välillä on pysähtynyt useiden tuntien ajaksi – bussit korvaavat junia

Junaliikenne Joensuun ja Imatran välillä korvataan busseilla, sillä henkilövahinko pysäytti liikenteen. Tilanteen arvioidaan jatkuvan useiden tuntien ajan.

Etelä-Karjalassa on todettu yksitoista uutta koronavirustartuntaa perjantain jälkeen

Uusien koronavirustartuntojen määrä on viime perjantantain ja tämän maanantaiaamupäivän välisenä aikana kasvanut 11 uudella tartunnalla.

Etelä-Karjalassa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut torstain jälkeen kahdesta uudesta koronavirustartunnasta. 

Eksote kiittelee ja kannustaa Etelä-Karjalan kouluja koronaviruksen ehkäisyssä – "Erityisesti henkilöstöä tulee tsempata jatkamaan tässä tilanteessa"

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten koronavirustyöryhmä muistuttaa kouluja ja varhaiskasvatusta, että toistaiseksi rauhallisesta tilanteesta huolimatta nyt ei saa herpaantua, vaan koronaviruksen leviämistä on estettävä sinnikkäästi.

Analyysi: Monitoimihalli jakoi kaupunkilaiset edistyksellisiin ja säilyttäjiin – vasta tulevaisuus kertoo, kuka oli oikeassa

Lappeenrantaan rakennetaan uusi jäähalli. Se tulee Kisapuistoon, samaan paikkaan, jossa vanhakin halli sijaitsee. Päätösprosessi oli kivulias, kirjoittaa Sari Lehtinen analyysissaan.

Parikkala valittaa hallinto-oikeuteen: aluehallintovirasto kielsi energiakaivojen rakentamisen Kirjolan koulun maalämpöjärjestelmää varten

Parikkalan kunta vaatii Vaasan hallinto-oikeutta myöntämään kunnalle luvan maalämpökaivojen rakentamiseen Kirjolan koululle.

Kaksi uutta koronavirustartuntaa viikonloppuna Etelä-Karjalassa – THL patistaa ihmisiä ottamaan influenssarokotteen

Etelä-Karjalassa koronavirustartuntojen määrä nousi viikonloppuna kahdella. THL:n mukaan influenssarokotteen ottaminen on varsinkin korona-aikana erityisen tärkeää.

Hallitus esittää Parikkalan raja-asemalle suunnittelurahaa

Mikäli lisätalousarvio hyväksytään, tiesuunnittelu voi alkaa jo tänä vuonna.

Etelä-Karjalassa todettiin torstain jälkeen yksi uusi koronavirustartunta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut perjantaina aamupäivällä yhdestä uudesta koronavirustartunnasta.

Joulupuu-keräys sai uuden vetäjän Lappeenrannassa – nuorkauppakamari auttaa Heini Ikosen uuteen tehtäväänsä

Viime vuonna peruuntumisen partaalta pelastetun Joulupuu-keräyksen jatko on tänä vuonna varmistettu hyvissä ajoin, kun Lappeenrannan Nuorkauppakamari opastaa uuden vetäjän Heini Ikosen tehtäväänsä.

Yksi uusi koronavirustartunta havaittu Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote kertoi torstaina aamupäivällä yhdestä uudesta koronavirustartunnasta.

Etelä-Karjalassa on havaittu kaksi koronavirustartuntaa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raporoinut kahdesta uudesta koronavirustartunnasta.

Eksote: Yksi uusi koronavirustartunta Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut Etelä-Karjalassa yhden uuden koronavirustartunnan, joka nostaa syyskuun 21. päivän jälkeen havaittujen tartuntojen määrän yhteensä 36 tartuntaan.

Viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa todettiin yksi uusi koronavirustartunta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote ilmoitti maanantaina aamupäivällä yhdestä uudesta koronavirustartunnasta.

Radio Suomen lähetyksessä oli ongelmia – Kaakkois-Suomessa kuului Hämeen lähetys

Vika löytyi Digitan lähetysasemalla. Lähetys kuului perjantaina iltapäivällä Hämeen alueelta.

Eksote: Totuttele kasvomaskin käyttöön nyt – alueellinen koronavirustilanne voi muuttua nopeastikin

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote muistuttaa, että vaikka Etelä-Karjalassa eletään epidemian perusvaihetta, paikallinen tai alueellinen tilanne voi muuttua nopeastikin. Kasvomaskien käyttöön kannattaa totutella nyt.

Etelä-Karjalassa todettiin neljä uutta koronavirustartuntaa viikonloppuna – epidemian alusta saakka on todettu yhteensä 55 tartuntaa

Viikonloppuna Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten alueella todettiin testeillä neljä uutta koronavirustartuntaa.

Etelä-Karjalassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on raportoinut yhdestä uudesta koronavirustartunnasta.

Eksote: Etelä-Karjalassa yksi uusi koronavirustartunta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on päivittänyt testeillä todettujen koronavirustartuntojen kokonaismääräksi 43. Yhdestä uudesta tartunnasta Eksote raportoi torstaina aamupäivällä.

Heikki Luukkanen – tunnettu radioääni ja määrätietoinen edunvalvoja on poissa

Imatralainen Heikki Luukkanen oli lähes kaikkien eteläkarjalaisten tuntema radiopersoona ja tunnettu vaikuttaja.

Etelä-Karjalassa todettiin kaksi uutta koronavirustartuntaa – hieman yli viikon aikana 13 uutta tartuntaa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote on ilmoittanut keskiviikkona kahdesta uudesta koronavirustartunnasta.

Etelä-Karjalassa on todettu yksi uusi koronavirustartunta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten mukaan Etelä-Karjalassa on havaittu yksi uusi testillä varmistettu koronavirustartunta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle