Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tampereelle tulee uusi kaupunkifestivaali elokuussa – yksipäiväinen Tampere Soi järjestetään Hakametsän jäähallin parkkipaikalla

Elokuun viimeisenä lauantaina järjestettävän kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään muun muassa Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, Chisu, Vesala ja Stig. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Kotkan Meripäivien tilalle tulee kaksipäiväinen kaupunkifestivaali – lavalle nousevat muun muassa Uriah Heep ja Stig

Kotkan kaupunki perui tämän vuoden Meripäivät koronatilanteen takia. Samana viikonloppuna järjestetään kuitenkin Kotka soi -kaupunkifestivaali. Meripäivien Festivaalitorille ostetut yhden päivän liput käyvät sellaisenaan.

Kommentti: Olin varma, että tästä Vain elämää -kaudesta tulee floppi, mutta toisin kävi

Onko elämän jatkumiselle Ressu Redfordia parempaa symbolia?

Stig loi härskin hahmon peittääkseen ujoutensa – välillä lopettaminen oli lähellä, mutta nyt laulaja on suositumpi kuin koskaan

Vain elämää -ohjelmassa säväyttänyt muusikko kertoo ihailevansa edesmennyttä Jope Ruonansuuta.

Maija Vilkkumaa ja Stig kesähitin äärellä

Mistä loma loma - tässäkö kesähitti?

Stig luopui albumien teosta – musiikkia kuunnellaan yhä enemmän pelkkinä biiseinä

Popmusiikin kuluttamisesta on tullut entistä kappalekeskeisempää, kun kuuntelu on siirtynyt suoratoistopalveluihin ja nettiin. Etenkin nuorten suosimissa musiikkityyleissä albumin tekeminen ei ole enää tärkeää. Universal Music tekeekin jo artistien kanssa sopimuksia vain yhden sinkun julkaisemisesta.

Inarin yöelämää piristetään kotimaisin artistein

Ravintola Papana Inarissa on kahden vuoden toimintansa aikana lunastanut nimensä Inarin parhaana bilepaikkana ja kansan olohuoneena. Omistaja lisää suosiota kutsumalla suomalaisia kärkiartisteja esintymään, joskus pienillekin yleisölle. Niin myös tänä syksynä.

Tornion graffitiseinä maalattiin jo ensi tunteina moneen kertaan

Tornion Putaan koululle avattu graffitiseinä sai nuoret liikkeelle toteuttamaan luovuuttaan luvallisen graffitimaalauksen merkeissä. Jo ensi tunteina seinä peittyi monikerroksisiin graffiteihin.

Tornioon laillinen graffitiseinä

Tornion uuden Putaan koulun pihalle avataan perjantaina laillinen graffitiseinä. Avajaistapahtumassa vierailee muun muassa graffititaiteilija Stig Fredriksson.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle