Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Myrskylän Magneettimiehenkuja kumartaa Pekka Strengin perinnölle – omaperäisen muusikon syntymästä tulee kuluneeksi 70 vuotta

Nuorena kuolleen Pekka Strengin musiikillinen perintö elää edelleen itäuusmaalaisessa pikkukunnassa. Moni ikätoveri muistaa Strengin lahjakkaana urheilijana ja herkkänä muusikonalkuna.

Peace, Love and Undergrounding

Love Records - huh huh. Ja ihanaa!

Rakkaudesta Loveen - Asa

Räppäri Asa kasasi soittolistan Love Recordsin aarteista.

Lovesta Johannaan - Elävän arkiston helmiä

Elävän arkiston kätköistä löytyy todellisia rock-aarteita.

Henrik Otto Donner kaatoi raja-aitoja

Henrik Otto Donner (1939-2013) oli monipuolinen säveltäjä, sovittaja, trumpetisti ja musiikin tuottaja. Hän oli yksi tarunhohtoiseksi nostetun Love Recordsin perustajista.

Rock-Suomi-bonuksia 6: Sanojen takana

Lisämateriaalia Rock-Suomen lauluntekijäjaksoon.

Ralliraita keräsi 59 000 katsojaa

Markku Pölösen ohjaama Ralliraita oli viime vuoden kuudenneksi katsotuin kotimainen elokuva. Suosituin elokuva oli Aleksi Mäkelän ohjaus Rööperi, jonka katsojaluvut ylittivät 250 000.

Tähtihetki: Magneettimies

Pekka Strengin elämästä ja taiteesta kertova Magneettimies on kaunis ja soljuu luontevasti, sanoo Tarmo Poussu. Anu Silfverbergin mielestä elokuva on yhtä aikaa sekä intensiivinen että levollinen.

Pekka Streng hurmasi lapsuudessaan myrskyläläiset

Myrskylässä lapsuutensa viettänyt Pekka Streng vaikutti merkittävästi suomalaisen progressiivisen rockin kehitykseen. Vaikka hän kuoli vain 26-vuotiaana, elää hänen perintönsä edelleen.

Tavastialla konsertoitiin Pekka Strengin kunniaksi

Helsingissä Tavastia-klubilla järjestettiin keskiviikkona Pekka Strengin tribuuttikonsertti. Joukko maamme eturivin muusikoita nousi lavalle kunnioittamaan edesmenneen musiikillisen lahjakkuuden Pekka Strengin tuotantoa.

Happoradio jatkaa albumilistan kärjessä

Happoradio jatkaa toista viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkäsenä levyllä Kaunis minä. Levyaleen kuuluva albumi nousi listakärkeen viikko sitten, kun alennuksessa olleet levyt valtasivat albumilistan. Tällä viikolla alelevyjä löytyy listalta kaikkiaan 15.

Pekka Strengin kuunnelmia

Kokeellisissa draamoissa kuultiin myös Strengin musiikkia.

Projektiradiot rikastuttavat Suomen mediakenttää

Love Records juhlistaa 40-vuotisjuhliaan omalla radioasemalla lokakuun ajan. Loveradion kaltaisten teemaradioiden lisäksi lupia käyttävät lisäksi uskonnolliset yhdistykset ja media-alan oppilaitokset.