Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jazzfestivaali ehdittiin perua, mutta sitten tapahtuma siirrettiin pikavauhtia nettiin – April Jazzin johtaja: "Nyt jo vähän hymyilyttää"

Pääkaupunkiseudun suurin jazztapahtuma April Jazz järjestettiin suoratoistofestivaalina, ja kysyntää riitti.

Pieni ja sympaattinen Pyhä Unplugged-festivaali soi jo 20. kertaa – Aittakuru nöyristää esiintyjän ja hiljentää yleisön

Mies ja kitara keskellä sinfoniaorkesterinkin vetävää lavaa ja satapäinen yleisö tunturin rinteellä yli 50 metrin päässä esiintyjästä. Näkymä hiljentää ja hämmentää.

Kurkista poikkeuksellisesti sunnuntaina nähtävään jaksoon jo nyt!

Kurkista sunnuntaina nähtävään jaksoon jo nyt!

Iiron musiikkiluokka 2016

Iiro Rantala avaa musiikin salat kaikille kiinnostuneille

Suomihittien näkymättömät duunarit

Neljä muusikkolegendaa kertoo tarinan levyjen takaa.

Jokakeväinen April Jazz lyö Espoossa kevään ensitahdit

April Jazzissa on nähty tähtiä ja tulevia huippunimiä.

Miesten Superfinaali vauhdissa – suuren maailman meininkiä ja häirikkö katsomossa

Miesten salibandyn Superfinaali Classicin ja Oilersin välillä alkoi juhlavasti, eikä tunnelmaa puuttunut katsomossakaan.

Salibandyn superfinaaleissa jaetaan 90 000 euroa rahaa – pääsylippuja myyty jo 9 500

Miesten finaalin voittaja saa peräti 40 000 euroa, kun naisten mestari kuittaa 15 000 euroa.

Muusikko Zarkus Poussa on kuollut

Zarkus Poussan kuolemasta kertoi hänen yhtyeensä Hemma Beast myöhään maanantai-iltana.

Elton John ei pärjännyt suomalaiselle ensilevyn tekijälle

Kotimainen tulokas Mia Holi voitti Elton Johnin uutuuden

Pyhä Ungplugged alkoi – katso kuvagalleria

Torstaina Aittakurussa esiintyi Jari Sillanpää. Hotellilla viihdyttivät Aino Venna, Lenni-Kalle Taipale ja SVY sekä Jaakko Laitinen ja Väärä Raha.

April Jazz on Marzi Nymanille hikinen rupeama – mukana ainakin neljässä kokoonpanossa

Monessa liemessä keitetty Markus "Marzi" Nyman johtaa nykyisin Espoo Big Bandia, jota hän lukioikäisenä ihaili. EBB:n lisäksi mies soittaa ainakin kolmessa eri kokoonpanossa Espoon April Jazz -festivaaleilla.

Iloisesti Hammondilla – legendaarinen B3 taipuu progeen, rokkiin ja Bachiin

Kemiläinen Matti Adolfsen omistaa soitin- ja laitearsenaalin, jolla ovat soittaneet muun muassa Uriah Heepin Ken Hensley, Lenni-Kalle Taipale, Kari Hautalampi sekä muuan Ray Charles. Adolfsenin Hammond B3 -urkuja on roudattu lainaan myös rock- ja heviorkesterille, mutta taittuu niillä kirkkomusiikkikin.

Sovitetut toiveet: joululauluja toisin kuin tavallisesti

Musiikkiohjelman vuoden 2010 joulujakso.

Akustisen hurmaa Pyhätunturin rinteillä

Piuhattoman musiikin festivaali Pyhä Unplugged soi Pyhätunturilla torstaista sunnuntaihin. Tähtinä loistavat muun muassa Lenni-Kalle Taipale, Sir Elwood Duo, Kaija Kärkinen ja Aki Louhela. Jazz-sektoriakaan ei ole unohdettu.

Pyhä Unplugged lähes loppuunmyyty

Akustisen musiikin festivaali Pyhä Unplugged on sementoinut asemansa suomalaisessa tapahtumatarjonnassa. Tapahtuman torstai-illan, perjantain ja lauantain ennakkoliput on viimevuotiseen tapaan myyty loppuun.

Laulajan haaveena levytyssopimus

Keminmaalainen Miia Junes toivoo musiikista itselleen uraa. Hyvänä käyntikorttina toimii jouluinen demolevy, jolla kuullaan perinteisten joululaulujen rinnalla nuoren naisen omia kappaleita.

Pori Jazzin sunnuntain ohjelma valmis - Vesa-Matti Loirin hitit taipuvat jazziksi

Vesa-Matti Loiri tekee ensi kesän ainoan esiintymisensä Pori Jazzissa. Maestroa säestää Lenni-Kalle Taipaleen tähdittämä All Stars –kokoonpano.

Loirin juhlakonsertti myi Helsinki Areenan täyteen

Vesa-Matti Loiri on juhlistanut 50-vuotista taiteilijanuraansa juhlakonsertilla. Loppunmyydyssä Helsinki-Areenassa kuultiin läpileikkaus laulaja-näyttelijän pitkästä urasta.

Huippumuusikoiden livestudio veti yleisöä Rytmikorjaamolle

Seinäjoen Rytmikorjaamolla on saanut kosketuksen elävään studiotyöskentelyyn. Yleisöllä oli mahdollisuus seurata, kuinka Suomen eturivin muusikot ja ääniammattilainen Kimmo Ahola työstävät yhdessä musiikkia.

Oululaiskuoro jälleen kuorokisaan

Oululainen kuoro on taas pohjoisin vaihtoehto valtakunnallisessa kuorokilvassa. TV2:n kuorokilpailuun osallistuva kuoroa ei ole kasattu vain tätä kilpailua varten, kuten äskettäin voittanutta oululaista Kuorosodan voittajaa. Oululaista Ja Rokki soi -sekakuoroa johtaa Jukka Pirttijärvi.

Muusikko innostaa nuoria vuorovaikutukseen

Don Johnson Big Band -yhtyeen keulahahmo Tommy Lindgren oli nuorena syrjään vetäytyvä. Nyt hän kiertää puhumassa yläluokkalaisille toisten kunnioittamisesta ja suvaitsevaisuudesta sekä omien kykyjen hyödyntämisestä.

Satasoitto soi jälleen

Kokemäellä ja Harjavallassa järjestetään Satasoitto-musiikkitapahtuma jälleen kahtena tulevana viikonloppuna 20.-29. elokuuta. Kahdentoista konsertin voimin toteutettavan Satasoiton konserteissa kuullaan paikallisia puhallinorkestereita, Lenni-Kalle Taipaleen, Sami Pitkämön ja Johanna Förstin tulkintoja jazz-, soul ja popklassikoista sekä laulelmamusiikkia, salonkiorkesterin wieniläisklassisia säveliä ja lyömäsoitinyhtyeen rytmejä.

Jazzkatu avautui uudistuneena

Uudistunut Jazzkatu Porin Etelärannassa avautui perjantaina puolen päivän aikaan. Virallisesti 45. jazzfestivaali käynnistyy lauantaina.

Nilsiän musiikki- ja tanssileiri jo 50 vuotta

Nilsiän Musiikki- ja tanssileiri käynnistyy tänään. Juhlaleirille osallistuu reilusti yli 200 leiriläistä. Ohjelmaa on vauvamuskarista aina seniorieiden laulukursseille.

Nyt haetaan Suomen kitarasankaria

Suomen ensimmäisen Kitarasankarin tittelin voittajan haku on alkanut. Kisa on avoin kaikille täysi-ikäisille kitaristeille. Kilpailun voittajalle luvataan keikkoja ja levytysmahdollisuus.

New Yorkissa kunnioitetaan Jacksonia leikinlaskulla

New Yorkista tavoitettu musiikkitoimittaja Outi Popp kertoo, että kaupunki ei ole pysähtynyt suremaan Michael Jacksonin kuolemaa. Popin kuningasta on kunnioitettu juhlimalla.

Jazz soi Rauman kesässä

Tänään alkava Rauma Summer Jazz -tapahtuma soi 60-luvun funk- ja soul -hengessä. Tähtivieraana on UMO.

Party 4 Love on Täydellinen euroviisu

Kaikkien aikojen euroviisun kaava on nyt selvitetty.